ett tag sedan

det var ett tag sedan jag uppdaterade, men jag har varken orkart eller hunnit.
men jag har varit på praktik nu mån-ons.
och idag var jag i skolan, fick reda på poängen på matte provet haha!
och ikväll ska jag träna, sköööönt! jag känner mig så välmående! eller något! haha
och i morgon är det sista dagen på praktiken, ska bjuda på fika, som mamma har gjort idag! rör ihop kaka=) mums,
det innebär typ sockerkaka, med bär i och jag har valt hallon, och blåbär med vanlijsås vid sidan om, det är den godaste fikan som finns och kladdkaka med såklart!
Hoppas det uppskattas!!

Tjing*

helgen

okej, dåligt uppdatering, jag vet, kan inte hjälpas! =)
Iallafall i går så övningskörde jag in till Kristanstad, gick ju super bra =), ska dock tillägga att jag kör med automatare, men det är ganska bra ändå för den bilden min pappa har är inte den lilla, hehe, men jag har vant mig =)
Fick också hämta min mormor och morfar=)
Väl inne på plats, så blev det mat, det vankades kött,sås och potatis med gelé, och en massa grönsaker, mums!
Blev sedan lite spelande på Buzz spelet, och Biljard.
Sen kom det jag hade väntat på hela dagen, melodifestivalen med Björn Gustavsson, han gör mig aldrig besviken, och ännu en gång la jag dubbelvikt i soffan av skratt! Han är så jäkla bra! och söt och snygg och charmig och rolig!
Haha, han är ju typ allt den människan.!

En personlig åsikt är ju faktiskt att jag älskade Patrik Isaksson, och jag tyckte att han skulle ha gått vidare, men jag gillade även de 2 finalisterna som kom till Globen, men hellre Patrik än Frida. Faktiskt.

När det väl vankades sängdags så la jag o min kusin och kollade på film, och hon somnade men inte jag, låg vaken till halv fyra, och läste i min Körkortsbok, och gjorde uppgifterna i Studiehäftet, ja det är sånt man får göra när man glömde den andra boken hemma.
Tillsluta somnade jag, med lite Mando Diao i lurarna!  Gottans.
Sov sedan till 11 idag, men är ganska sleten fortfarande:P

Min bror kom hir på lite brunch, och med sig hade han Guitar Hero, så det har jag stått och spelat på i ett X antal timmar. Det ska jag köpa någon dag, det är en sak som är säkert. fast jag har faktiskt önskat mig det i födelsedagspresent, men dte är ju 7 månader kvar tills dess. haha

Det har varit min helg än så länge. 

Tjing* 

Let´s dance

Måste bara säga det att, fasen vad jag tyckte om danny ikväll, han var faktiskt mycket bra, och jag gillar honom.
men det är inte bara för att han är snygg, med det spelar en liten liiiten roll ;), det kan jag inte backa ifrån. haha
Jag han dock inte se på Karl-Petter, satt typ i bilen eller något. =)
image25
Men vem kan säga att denna människan är ful? ;)

Tjing*

shopping

Idag har jag äntligen fått träffa mina vänner som har kommit hem från Norge, Fast veckan med josefin har varit mycket rolig =)
Dagen spenderades i Lund med Shopping, jag ska att jag inte skulle handla så mycket, men men! som det kan gå!!
Det blev en ny svart parkas till vårjacka, otroligt fin, en tröja med "Tv-tryck" eller vad man ska säga, ett pastell blått smalt skärp och ett par nya björn Borg trosor, i knall blått, väldigt nöjd med mina inköp idag,ni kanske får se dom Nån dag=)
Idag har dom varnat för storm, och den har jag inte märkt av!
Nej!, jag bara skoja det har jag visst det =) Vi satte oss på tåget från Lund och skulle åka hem, men vi fastnade i Hässleholm, då hade alla tåd norrut slutat att går, p.g.a stormen, så där satt vi ett tag, men som tur va så hade vi stannat precis precis vid stationen, och eftersom vi bor i Osby så kunde vi ringa våra föräldrar som kunde komma och hämta oss.
På vägen hem, så la det lite träd här och där, också var det en idiot rent ut sagt som skulle köra om oss, och då ligger det ett träd på hans vägsida, så pappa la sig på bromsen, och tur var så hände det inget, men guud, jag blev minsann rädd!

I morgon ska jag till Kristianstad till min Moster, Morbror, Och mina 2 kusiner, och där ska vi sova, kolla på melodifestivalen, och mysa. Så det blir nog skojsigt =)

Här är min jacka=)

ha en trevlig kväll.

Tjing*

...

Jag har fortfarande inte blivit bättre på rubrikerna, fastän jag sa att jag skulle bli det, men jag verkligen inte få till någon bra rubrik, Så är det bara! :P
Anledningen till dålig uppdatering idag (om man jämför med dom andra dagarna) är att jag har inte haft något att skriva om, det har inte hänt något roligt eller speciellt idag. så jag känner att det behöver jag inte dela med mig av, men det gör jag nu ändå! haha =)

Men nu så vet ni det, och nästa vecka kommer det nog inte heller bli så jätte mycket uppdatering, tyvärr, eftersom jag går på min sista vecka av min praktik men jag ska göra så gott jag kan =)
Så fortsätt att kika in, för att man vet aldrig vad som kan hända! =)

Ha en trevlig kväll.

Tjing*

??

Jag vet inte vad jag ska berätta idag, känns onödigt att uppdatera då.
Men jag kanske kan berätta om min 5 timmars långa dag, än så länge.
vaknade vid halv elva - kvart i elva någon gång, gick upp och la mig och kollade på barnprogram, Ja, jag ska snart fylla 18, men man blir Aldrig för gammal för att kolla på Quack Pack, Långbens galna gäng eller något annat. Att kolla på barnprogram på morgonen är underbart skönt =)
Sen fick jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig.
Fixade sen så att jag fick i mig lite mat, kokade makaroner, uww! svårt ;)
Jag har till och med hunnit med att göra undan lite läxa som vi fått under vår praktik period, den är inte riktigt klar ännu, men jag är halvvägs på väg så det är skönt.
Och nu är klockan kvart i 4, och jag har inget bättre för mig ännu, det ända jag vet vad denna dagen kommer att innehålla är att jag ska kolla på topmodel 4, (vi har precis fått trean) så det är därför. Och det börjar klockan 4.
En otroligt innehållsrik dag idag.
Ska försöka undan min läxa så jag slipper ha det hängandes över mina axlar. =)

Tjing*

Rekord


Idag så har jag haft rekord många läsare, vi behöver ju inte nämna hur många det är men, det är ju alltid skoj att folk tycker om bloggen. Eller nått?!

TACK!

Tjing*

fler och fler

det verkar rulla in lite nya läsare till mig blogg.
skoj skoj =)
Stanna gärna kvar, och fortsätt läs min blogg.
Det är kul =)

Tjing*

Tv-Tittande

Det känns som det är det ända jag har gjort under Sportlovet, Jag har kollat på tv, film och Serier, har även hunnit med att spela lite Ps2 spel med josefin igår kväll. herregud, det var faktiskt roligt, det handlade typ om att man skulle bygga upp en nöjespark, också fick man gyllene biljetter, och efter man har fått 4 biljetter, så kan man uppleva parken som kunderna gör det, så man kunde alltså åka karusellerna, det gillade jag. haha.

Jag  har i och för sig gjort lite läxor, men har även lite kvar som ska göras, men jag och Josefin kom överäns om att vi skulle sprida ut läxorna lite under lovet. Får se om man hinner med allt.

På tal om Josefin kanske ska ringa henne och kolla ifall hon vill hitta på något med mig, typ fjärde dagen vi umgås, I like it! =)
Undrar vad vi ska hitta på idag?

Snart kommer "Norge-människorna" hem

Tjing*

--

Nu ligger jag och kollar på Underbar och Älskad av Alla, igen, jag och Josegin la och kollade på den i Måndags, och nu så kollar jag på den med mamma=)
Se den om ni inte har sett den. Jag skrattade ihjäl mig när jag kollade på den.

Från det ena till det andra, finns det ingen som kan köpa denna till mig? Snälla!


Hör av er till mig om ni vill göra det =) (A)

Tjing*

andra dagen på sportlovet.

Idag är det tisdag och andra dagen på sportlovet är snart över, nästan =)
Idag sov jag till tolv igen, skönt, skönt.
Hoppade sedan in i duschen, och hörde även av mig till Ida, eftersom vi hade bestämt att vi skulle hitta på något idag, så hon kom in till mig, hon bor nämligen ca: 5 meter i från mig, så vi satt och pratade lite, och bestämde oss sedan för att ta en runda i byn, så vi gick och kikade lite i de får affärer som finns i lilla Osby. Och när vi var inne på Gunnars kläder, så vet jag inte hur många jeans ida hon provade. =)
haha, men det var skoj.
sen blev det till att promenixa hemåt, eftersom mamma stod med maten färdig till mig, Köttgryta med ris, gott gott =)
Sprang sedan in till Ida en runda till, och vi kollade på halva Titanic filmen, slutet, såklart!
Det är verkligen den bästa filmen genom tiderna, jag gråter alltid i slutet.
 
Och nu sitter jag i min säng och väntar på att Josefin ska komma till mig, vi ska nämligen kolla på Gossip Girl och lite där till kan jag tänka mig. =)

Skulle egentligen lyft på rumpan idag och gå ner till trafikskolan för att ha terorilektion men jag orkade inte. Haha, det får bli om 2 veckor istället.

Och dagens låt idag blir ju självklart: Celine Dion - My heart will go on.

Tjing*

Sportlov

Idag har sportlovet börjat, och jag sov till 12, så jäkla skönt =)
Jag har bestämt att jag och josefin
ska ha våran pluggdag idag, så man har det överstökat.

Dagens/morgonens låt - David Gray - This Years Love <3

Tjing*

Söndag kväll

Jag brukar inte gilla söndakvällarna, men denna kvällen är ett undantag, och det beror ju på att vi börjar vårt sportlov i morgon. Det är ju helt underbart =)
Jag ska minsann bara ta det lugnt, känner verkligen att jag behöver det!
Fast jag har ju bestämt att jag och Josefin ska ha en pluggdag, få undan allt liksom det är faktiskt ganska skönt att när man sen har gjort det så behöver man inte tänka på det längre. Och för att göra pluggdagen lite mysigare så ska vi göra scones =)

Mina söndagar brukar bestå av träning på gymmet men inte denna söndagen, för att min träningspartner har åkt utomlands, hade ju inte tackat nej till att va ett handbagage!
Men jag får vänta tills min tur, vilket sker den 3:dje September, då ska jag minsann till Turiket =)

Nu ska jag fortsätta min söndagskväll med lite filmer med Josefin =)

Tjing*

lördag kväll

Denna lördagskvällen spenderade jag med mina vänner på kims 18-års fest =) tack för en trevlig kväll och att vi fick komma =)

Vi satt och kollade på melodifestivalen, ett tag, och jag kan ju faktiskt inte hjälpa det, men jag gillade verkligen Olas låt! Jag blev minsann glad.
Men jag hejar fortfarande på Björn Gustavsson (om man får det ;) )
Jäklar jag skrattade när han flög upp i luften =) Jag hade kramp i magen!

Så när det vankas "andra chansen" så vet ni vilka jag hejar på!! =)


Tjing*


ikväll

ikväll ska han vara med, och jag kommer att heja! ;)
Och hoppas på att jag hinner se honom =)
416323-21

Tjing*

Tränat

gud va det kan va skönt att få träna, man känner sig helt rensad i kroppen efteråt, man rensar t.o.m huvudet från allt jobbigt, och idag var det inget undantag.
Stenhård träning, otroligt skönt,  men jag måste verkligen lära mig att göra armhävningar jag kan inte det, jag är otroligt svag i armarna, fast det börjar arta sig lite iallafall =)

Nu sitter jag och myser med mamma och kollar på Criminal Minds, gillar sånna serier, bara det inte är så mycket blod och annat krafs, sånt tål jag inte.
Ska kolla klart på det nu.

Tjing*

torsdag

Hejsan

Jag har fortfarnade inte blivit bra på varken hitta på rubriker eller på Matte B, provet gick rent ut sagt åt hel*ete.
Men å andra sidan så trodde jag inte att jag skulle klara det heller så:P
Det är bara att ta nya tag!

Alla<3dag idag, mysigt faktiskt, sa innan att jag inte tycker om denna dagen eftersom man är själv, men jag glömde ju att jag har ju mina föräldrar, =) i morse stog det ett paket på bordet, det var från Ida =) det var en ram, med ett kort på mig och Ida när jag slutade 8:an och när hon slutade 9:an det var jätte fint =)

När jag kom hem så fick jag ett linne från pappa, som är grått och med rosa text på, där det stod Sötnos =)
det var jätte fint,
Pappa hade köpt blommor till mamma, och jag hade köpt blommor till mamma och Pappa =)

jag skrev i ett inlägg att jag en dag skulle skaffa denna skjortan, och idag hittade jag den på HM, så nu hänger den i min garderob =)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Tjing*

Boxar

Jag är verkligen en serie fantast, jag gillar det =)
Så när man följer serierna så vill man ju sedan ha boxarna.
Jag har 5, tror jag :P
De tre säsongerna av Desperate Housviwes, nån som vet när det börjar igen?
Och den två första säsongerna av OC.

Men jag skulle vilja ha många fler.
T.ex: De två resterande boxarna av Oc,
One Tree Hill
Gilmore Girls
Sex and the City, jag har aldrig kollat på det, men alla säger att det är jätte bra. =)
Och såklart Vänner
Och säkert en del till som jag inte kommer på

Som om ni någon skulle få för er att ge mig en present för att ni tycker om mig så mycket, eller i juklapp/födelsedagspresent, då vet ni vad ni ska köpa. =)

Tjing*

Matte B - behöver man verkligen det?

Idag har det varit full rulle på praktiken, har gjort hur mycket som helst, och nu är jag hur trött som helst i både ben och huvud, eller ahh i hela kroppen rent t sagt. Men i morron blir det sovmorgon till 10.00 iallafall =) det ska bli skönt och det behövs verkligen, känner det. Torsdagen kommer bestå av ett Matte Prov, och jag fattar inte sååå mycket om jag säger så.
men allvarligt talat behöver man verkligen veta hur man använder sig P-Q formeln, Kvadreringsregeln eller Konjugatregeln. Nej, jag tror inte det, men hur ofta kommer man använda det i framtiden, typ aldrig,
Jag kommer iallafall klara det jäkla provet i morgon, även om jag har pluggat till det, eller så mycket som jag har hunnit och orkat med =)

Wish me good Luck!  Jag lär behöva det!!

Idag har vi fått trean, och Grey´s Anatomy har börjat igen, lite positiva grejor iallafall =)

Tjing*

Oc

Jag verkligen älskar när jag får mina såkallade OC fnatt, det är helt underbart att bara ligga i sängen och kolla på det. men jag får nog gå och köpa dom två sista säsongerna, har inte haft tid eller råd till att göra det ännu, eller så får man önska sig det i födelsedagspresent eller juklapp. =)

Men iallafall, om man är sjuk eller något, det bästa som finns då, är att krypa ner under täcket med soppa, eller varm chokladmjölk och kollar på Oc, det är det bästa tidsfördrivet som finns när man inte mår så bra.

Nu ska jag släcka lampan och stänga av datan och kolla på några avsnitt av OC =)

Tjing*

--

adelesiljemark.blogg.se
=)

Tisdag, igen

shiit va jag har dålig fantasi gällande rubriker, borde bli bättre på det där!

Just nu ligger jag och kollar på I huvudet på Gynning, och hon är typ i Ryssland och umgås med någon rik 16-åring, jag är fasen snart 18 jag är inte rik. Jag vill va rik, eller iallafall har mer pengar, det finns så mycker jag behöver eller vill ha.
Ska visa sen =)
Jag är verkligen en skofantast, jag vill ha massor av sko, men som sagt inga pengar! Guud jag ska ett jobb!

Tränade igår, och sprang hem, minsann och då, så sprang jag hem det gjorde jag förra måndagen också och jag känner av att min kondis börjar bli bättre nu! =)

På Torsdag är det alla <3 dag, jag gillar inte den dagen detta året heller, det är ju fasen aldrig kul att tillbringa alla<3dag för sig själv! Nej fy f*n! kanske bättra på det att inte vara själv tills nästa år ;)


500:- 198:- 249:- okej även om det inte kostar överdrivet mycket så har jag ändå inte råd med det.! irriterande. fast skjortan kommer jag köpa någong gång. Det är en sak som är Säkert
just nu finns det inga skor som jag vill ha, tror jag:P

Tjing*

Lördag.

Lördagen har kommit och försvunnit, började med att jag sov till kvart över elva, skönt skönt =)
såg att Titti hade ringt så jag ringde tillbaka, och det slutade med att vi promenerade ner till idrottsplatsen för att kolla på träningsmatch i fotboll mellan två osby lag. Och där satt vi ett bra tag och njöt av att värmen och solen hade kommit, för en stund iallafall =).
vi beslutade oss sedan för att promenixa hem till mig och laga mat, det blev pannkakor med glass och fruktsallad, och jag kan nu berätta att titti har lärt sig att göra pannkakor utan att dom blir till en klump. Under tiden anlände gullberg. Hanna kom efter en stund och då gick titti o gullberg hem för att göra sig iordning.
Tillslut så va alla här som skulle va här för att äta mat och kolla på melodifestivalen.
Kan väl inte säga att jag tyckte om att Christer Sjögren gick vidare till final, men än så länge hejar jag fasen på Björn Gustavsson ;) jag la dubbelvikt i soffan, och jag kände mig väldigt hedrade när han nämde mitt namn i sin dikt, men jag blev sedan netryckt när han sa att jag hade kräkts på hans jeans. =)
Efter tv tittandet blev det singstar, men dock inte så länge den röda micken gick isönder och jag vet inte vad det är som är fel, irriterande, får kolla ifall jag kan lämna tillbaka det eller nått.

Gud va det kan va roligt med lite vatten och glas =)

Tack för att ni ännu en gång, förgyllde min lördag. =)

Tjing*

Torsdag.

idag så har det inte varit någon praktik för min del. sköönt.
har istället varit i skolan och räknat matte, kanske inte heller jätte skoj, men skönt med lite omväxkling.
Jag kommer aldrig att klara provet som vi har vecka 7! Tror minsann att Josefin ska få hjälpa mig lite med det där! hon verkar kunna =)
ska egentligen sitta och plugga lite nu, hade jag tänkt, men men så kan det gå.
Men lite kan jag nog hinna med innan jag ska på träning vid 7.

Jag gillar inte sånna grejer där man måste göra något för annars händer det eller det..
Var inne på min Bdb, (ja, jag har en:P) där jag såg att en utav mina kompisar hade skrivit du måste lägga upp en bild på din bror/syster annars kommer han/hon att dö inom fem dagar, sånt gillar inte jag, jag är ju så satans skrockfull, och tänk vilken ånger man hade haft ifall det skulle va så att min älskade bror dog inom 5 dagar, usch!

Och eftersom jag är skrockfull men inte har en bild på min bror på denna datan. så nämer jag honom och hoppas att det räcker!
Bror! <3
Konstigt, vilken känsla av lättnad jag fick.

Tjing*

Onsdag

idag är det Onsdag, såklart! och idag har det faktiskt varit en rolig dag på praktiken har fått börja förbereda lite inför allahjärtansdag genom att klippa en massa hjärtan i olika storlekar och i lila, rosa och limegröna färger, det var roligt =)
Idag så åkte jag med mamma hem det var otroligt skönt, jag hatar att åka Buss! jag får alltid en sån huvudvärk!

Sen när jag kom hem hade pappa lagat mat till oss, mysigt =)
Och nu sitter jag och kollar på RoomService med familjen =)

I morgon bär det av till växjö för att räkna matte, så då blir det ingen praktik, ganska skönt faktiskt! har sovmorgon till 10.00 också, kan inte blir bättre.

Låten påminner om dig,
Frågan är om jag tycker det är bra?!

Tisdag

Nu är andra dagen på APU:n över, tack för det. tycker det är segt som fasen.
Måste även göra en massa uppgifter och plugga inför det förbannade matte provet som snart kommer att infinna síg.

Så trevligt har mitt liv varit idag.

Idag blir det också Gossip Girl, med världens snyggaste kille=) mmm!!

Jesse - Dancing In The Dark

Tjing*

Måndag

idag har det varit min första dag på APU:n, lite tråkigt men men, blir nog bättre, Jessica, miss you ;)
Har även tränat ikväll, min buss kom in kvart i sju och min träning började klockan sju, upps! trodde jag skulle bli sen, men det blev jag inte =)
har inte hänt så mycket mer, ingen riktig händelsefull dag idag.

Tjing*

helgen..

helgen har väl varit ganska okej, började kanske inte helt bra, p.g.a datan och sånt shiit, men nu har jag kommit fram till att jag ska lägga över mina bilder på skivor och köpa en extern hårddisk på 250 GB där jag kan lägga över mina bilder musik och annat som jag inte vill ska försvinna, men jag får nog köpa den nån annan dag, för att en sån grej känner jag att jag inte vill lägga ut 800:- på, inte än, plus att pengarna finns inte än. får väl spara.

Lördagen hade jag först inget planerat överhuvudtaget, men sedan ringde Gullberg och sa att vi var bjudna till han i Visseltofta, för spelkväll på X-box och Ps2, och lite alfapet klockan sent på natten, det var roligt!
Men ni godkänner alltså inte gruspung!?
Så där sov vi över, jag josse och hanna, och titti med såklart =) Och även kalle och Gustav kom över också. Dom andra hade annat planerat.
Men det var jätte skoj. =) Tack!

Söndag idag och jag kom hem från Visseltofta för ca en timme sedan och sen ska jag ner till Gymmet och träna Bp och känna mig nyttig! Det är bra! =)
Nu ska jag visst spela spel med Familjen Lundin, som idag består av en Mamma en Pappa, en Elin, en Bror och en Mia =)

Vad är det med dig? :/
Jag saknar ditt gamla jag.

Tjing*

..

okej, lugnande besked, verkar som om min underbara Bror kunde fixa min data, utan att bilder och musik försvinner, så det var ju super bra, hoppas att hn verkligen kan fixa det.

TACK!

Tjing*

tack o godnatt!!

Har antagligen fått virus på datan. så sjukt irriterande alla mina saker kommer nu att försvinna! usch jag hatar sånt här, all min musik, alla mina bilder, Alla filmer, Serier och en massa annat, Där är säkert minst 2000 bilder minst 5000 låtar om inte MER! Och en massa serier, jag pallar inte fixa tillbax allt!

Så tack o godnatt till mig!!

RSS 2.0