done, done and.. DONE!

hemtentan är klar och jag är tillbaka i verkligheten igen! Tack för det!
I morgon är det jobb som gäller och födelsedagfirande av kusinvitamin i Kristianstad som fyllt hela 12 bast!
På lördag är det utgång med Emelie, jag har längtat som en tok efter både henne och Adéle som har varit i Tunisien i en vecka!
Och på söndag kommer det en annan donna hem till Skåne som jag också längtat efter, Hanna!! :D vilken bra helg jag har framför mig!

Nu säger jag godnatt, för sömn behöver jag!

Tjing*

happyface mitt i tentan! :)

När man ser Elin blir man glad. Hon sjunger väldigt fint och sprider mycket energi. Det bokstavligt talat strålar om henne. Man har väldigt kul när man är med henne. Hon är väldigt snäll och väldigt enkel att ha och göra med. Hon orkar med allt mitt ordbajs om hur segt det går för mig när jag ska skriva någonting som har med skolan att göra, vilket är mycket bra. Något jag förknippar med Elin är Sunes jul. Jag är väldigt glad över att jag har fått chansen att lära känna henne. Synd bara att det inte är lika lätt att skriva tenta som det är att skriva om Elin, fast det är nog för att hon är så bra. Elin in my heart <3

Om det är såhär omvärlden ser mig, så är jag jääkligt nöjd ;)
Detta skrev Hilda till mig för att tänka bort tentan lite, och för att jag sa till henne att bara fortsätta skriva tillslut släpper det, hon skrev om mig:P Lite kul, för nu blev båda på bra humör!
(Allt ska vi kanske inte ta så seriöst i texten, rolig är den dock) :D

Tjing*


hemtenta

Det vankas hemtenta för min del denna vecka. den ska vara färdig och inlämnad senast fredagen den 30 kl 23.59 :D Och eftersom jag ska jobba på fredag har jag redan börjat lite smått för att få mig en överblick på det hela!
Så denna veckan kan det bli dåligt med uppdatering ;)

Men vi hörs igen när jag har tid och är tillbaka i verkligheten :)
Ha det så bra sålänge!
Kraaam

såhär ser det ungefär ut på köksbordet, fast nu ligger sakerna utspridda och det står även en STOR cola på bordet :) 

(Ida, jag har ca 10 centimeters hemtenta ;) hihi)

Tjing*


Idol

Jag måste faktiskt flika in och sägs såhär i pausen av Idol
Jag tycker minsann att Rabih gjorde bra ifrån sig i detta tema, trots att det inte är hans genré.
Undra va juryn tycker^^


Tjing*

Fredagsmyyys

Idag är det verklign fredagsmys på min gata och i mitt hus :) Mamma och jag tog det lugnt under eftermiddagen och mamma drog igång storkok med att göra kåldolmar och kålpudding (hon håller fortfaradnde på) och jag hoppas verkligen att jag har fått både mammas och pappas matlagningsskills, för jäklar vilken god mat dom två kan laga! :)
Under tiden mamma har stått med maten beställde vi lite käk och hade en mysig familjestund vid köksbordet med tända ljus och julmusik :)
Jag och pappa har även spelat en runda Yatzy och två rundor av Kasta gris och jag vann alla gångerna! :)^
Så nu är familjen samlad i soffan och kollar på Tennisen och väntar på Idol och även Måns Möllers program Cirkus Möller, det är detta jag kallar Fredagsmyys, för jäklar vad jag njuter nu! Ännu bättre blir det när jag vet om att det akademiska skrivandet är inskickat och klart. Fantastiskt! :)

Hoppas ni har en lika bra och mysig fredag som jag! :)


Puss på er!


Nu tar jag HELG!

Ännu en dag är snart till ända och jag har nu tagit helg! :D Veckorna bara försvinner och helt plötsligt är det helg igen, ibland går t.o.m. veckorna snabbare än helgerna! :P
Idag hade vi sista Svenska akademiska och retorik lektionen, vilket var otroligt skönt eftersom det innebär att jag nu är ett steg närmare till att klara av lärarutbildningens första kurs! :D Ska bara göra klart den utredande texten och skicka in den! Och förhoppningsvis bli godkänd på den :) Nästa vecka väntas det en hemtenta! ;)

Jag är hemma en snabb runda idag eftersom jag ska med Flora på Julinspiration, det ska bli riktigt kul! :)
Är väl hemma runt 22-tiden, kan jag tänka mig, och i morgon är jag ledig och det innebär att jag kan sova ut huuur länge som helst, det är sånt jag kallar vardagslyx!

Hoppas ni haft en bra dag!

(det går inte att lägga in bilder, sjukt irriterande:P)

Tjing*

Mange Schmidt


Sjukt bra låt! :D

Frågan är, är det en ny låt?
Jag diggar den i alla fall! :)

Tjing*


Promenad

Jag har nu kommit hem från en Långpromenad tillsammans med Josefin, idag gick vi en runda på 5 kilometer. Det  var riktigt skönt och vi är liiite småstolta! det får man lov att va, speciellt eftersom vi var trötta ;)
Nu har jag lagt beslag på soffan, ska även värma lite varm chokladmjölk och hålla kväll!

I morgon blir det en lång och stressig dag. Jag ska till skolan vid 10, vilket innebär att jag ska gå upp klockan 7.50 i morgonbitti, åker från Växjö vid fyra tiden, förhoppningsvis. Väl hemma ska jag med Flora på julinspiration, det ska bli riktigt roligt, ni vet ju vilken förkärlek jag har till julen ;) tss..

 
Så här snygg är man efter en timmes promenad ;)

Tjing*


HOME

Jag är nu hemma från skolan, otroligt skönt och jag är lika trött som vanligt:P så nu tar jag igen mig i soffan samtdigt som jag kollar på OC! Ja, jag har börjat om på alla OC säsongerna ännu en gång :) och just nu är det avsnittet när det är bal i första säsongen, det är riktigt bra ;)

Om någon timme eller så ska jag ta tag i det sista med den akademiska texten som ska vara klar tills på fredag och jag har bara källförteckningen kvar så det är lugnt :) Jag ska även lägga grunderna till en Power Point tills gruppredovisningen nästa vecka :D



Vad gör ni idag?

Tjing*


Fläta

Idag har jag tripplat håret och haft en fläta i, jag har fortfarande inte tröttnat på alla dessa flätor i olika storlekar, inbakade, utbakade, i pannan eller i luggen! Jag tycker det är snyggt :)
Jag har även fastnat för tripplat hår :)


Såhär såg jag ut i dag, här syns den nya skjortan ytterst lite ;)

Tjing*

Funny!


Efter att Sophie visat mig detta klipp trillade nästan tårarna ner för mina kinder, galet rolig :D

Mamma är hemma!!

Min mamma har äntligen kommit hem efter att ha spenderat 6 dagar ifrån mig och pappa. Nu har hon i alla fall kommit hem och hon gjorde det med succé, med presenter till mig och pappa, jag fick Carolina Gynnings bok Ego woman och pappa fick lite kläder där det ingick en jättesnygg blå skjorta dock var denna för liten så jag fick den! Ritkigt snygg! :) så jag är glad! :)

Kanske visar någon dag, om jag orkar ^^
Just nu är jag trött och ska nog gå och kolla på en film :)

Tjing*

Rubrik?

vem lämnade vem?
vem lämnade vem?
Jag är inte över dig än.

Julstämning!

Folk tycker att jag är lite tokig när dom ser och hör att jag redan börjat lyssna på julmusik, det tycker inte jag eftersom jag är BIG fan av julen och allt som tillkommer, så som
-Julbak av både pepparkakor, lussebullar och julgodis.
-Julgran och julgranspyntet i form av julkulor, glitter och stjärnor.
-Musiken (favorit låten är Wham - Last Christmas)
-tända ljus
-stämningen
-julkalender
-julklappar 
-mycket umgänge med alla nära och kära.
-JULMATEN som är galet gott!
Jag kan säkert rabbla upp fler saker som gör att jag Älskar julen!

Därför har jag redan börjat lite smått och infört julmusiken i Oktober i år ( förra året tror jag minsann att jag började i Augusti och då hade jag t.o.m. en utlandsresa framför mig)


Såhär mysigt är det på mitt rum och eftersom min kamera har gått sönder får webcamen fungerar så länge!

Vilken är er favorit jullåt?

Tjing*

091017

DAGENS VILL HA: En ny kamera
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamas, än så länge.
DAGENS FRISYR: Knut
DAGENS LÅT: Melissa Horn - vem lämnade vem
DAGENS PLANER: Ingenting, förutom att jag ska hämta pappa i Kristianstad ikväll
DAGENS SAKNAD: MAMMA
DAGENS DUMMASTE: Att jag gick tillbaka i tiden, ingen bra idé
DAGENS MISSLYCKANDE: samma som ovan
DAGENS DROG: Mjölk
DAGENS KÖP: ingenting, ännu i alla fall
DAGENS GODIS: Scones
DAGENS HUMÖR: Fundersam
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE: ATt jag har spenderat hela dagen (sen jag vaknade) i soffan med att kolla på TV och lyssna på musik :)

Lägenhetsbestyr!

Eftersom jag nu har skaffat lägenhet så kommer jag att bo på IKEA i några månader, så idag tog jag och titti en runda upp till Älmhult och kollade läget! Och självklart fick jag med mig liite saker hem som kommer att komma till användning i min lilla lägenhet :)


Slevar och diskborste, jag hoppas på att någon annan kan använda min diskoborste eftersom jag inte att diska! ;)


Tvättkorg och jag hoppas att mamma kommer använda den mer än mig ;) jag lär förstöra  mina kläder! ^^


Vad fasen heter detta då, jag sa till faster att det var en plastpåsehållare, vilket jag tycker är ett JÄTTEBRA namn, för det är vad jag kommer att använda det till i alla fall ;)


Ljuslyktor och Is..sak om någon vet vad detta heter så säg det till mig, för jag vet minsann inte! Dock vet jag vad den fyller för funktion och det är det som räknas! ;)

Det var IKEAFynden för denna gången, det lär komma fler! :D

Jag la även till en ny kategori och den kommer att fyllas med en massa roliga saker :D

Tjing*


vilken härlig dag!

Kan snabbt kika in här och berätta för de nära och kära som läser denna blogg, att fröken fräken har skaffat sig en lägenhet i Vxjö på Campus och det blir verkar som det blir flytt redan efter jul/nyår! :D
så nu är jag glaaad! :D

Tjing*

I´m in Love!





Vet att det är mycket prat om Melissa Horn, men Gosch vad jag kan relatera till hennes texter sjukt mycket!


TGIF

Äntligen fredag och jag har varit hemma i ca en timme! jag och Madeleine satt kvar i bibblan efter min lektion tagit slut vid 12, har äntligen börjar på det akademiska skrivandet men jag lär göra om om ännu en gång då jag aldrig bli nöjd plus att jag hade stora koncentrationssvårigheter idag! vet inte varför, ibland är det väl bara så. 

Ikväll kommer iallafall Josefin hit och vi ska såklart titta på Idol och antagligen skratta och snacka skit :)
Det gillar jag!


Jag vill att Camilla ska åka NU!!
Vilka hejar ni på?

Tjing*


kalle blomqvist! :)


Barndomsminne! :)

Höstmys på Ringvägen

Ljusen är tända runt om i huset och jag och mamma myser i soffan och kollar på tv:)
Vi håller nämligen fredag här hemma eftersom mamma jobbar helgen och vi mös till det lite extra med tacos till kvällsmat och jag och pappa fixade fram lite mysmusik! =)
Har jag sagt att jag tycker om min familj?
Det gör jag! :)

Tjing*



Dagens dagens! ;)

DAGENS VILL HA: Skor!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och vit lånärmad tröja
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS LÅT: Familjen - Det snurrar i min skalle
DAGENS PLANER: Dagen är nästan slut, jag har iaf varit med Mia på IKEA och pluggat och såklart är det Grey´s ikväll :D
DAGENS SAKNAD:
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte börjat med det akademiska skrivande, ska dock göra det i morgon med Määdeleine! :) 
DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag inte är färdig med texten tills imorgon
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS KÖP: Panbiff och potatismos
DAGENS GODIS: Örongodiset för dagen är Erik Hassle
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE: Läste fel på en matta på IKEA där det stog att mattan tillhörde Mattavdelning, jag läste snabbt och högt Matavdelningen ;)

Tjing*

Whitney Houston




Några få låtar av alla de underbara hon sjunger! :D

Tjing*

"Ledig"

Idag blir det en jäkla massa plugg hemmifrån, det ska skrivas två A4 sidor till seminariet i morgon och en jäkla massa skrivande på den akademiska utredande texten! OJoj, nu ska det pluggas! Men först besök från Miafia och en tripp till IKEA innan dess! :D Måste ju ha liiite kul på pluggdagen! :D



Vad ska ni göra idag?

Tjing*


Ny Kamera?

Min rosa kamera har gått sönder, eller sönder och sönder. Knappen som man trycker på när fotot ska tas har trillat av och det gjorde den någon gång under nollningsveckan så jag har varit utan kamera i ca 1 månad.
Bara att reparera den kostade tydligen runt 800:- då jag är tvungen att skicka upp den till Stockholm där de skulle fixa en ny knapp och eftersom jag haft kameran i cirkus 2 år känner jag att det är dags för ett byte!
Så nu funderar jag på denna:



Den verkar bra, men vad fasen vet jag om kameror! Inte mycket!

Någon som kan!?
Tjing*


Nicke Nyfiken!

Jag blir nyfiken på vilka det är som läser min blogg, speciellt nu när det kom till några läsare igår!
SÅ..

Vilka är ni? berätta för mig! jag är en nyfiken typ av mig! :D

Tjing*


Dagens!

Det var ett tag sedan jag gjorde en dagens. So, here we go again! :)

DAGENS VILL HA: En ny kameria
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och t-shirt
DAGENS FRISYR: Plattat och ustläppt
DAGENS LÅT: Lät du henne komma närmre - Melissa Horn
DAGENS PLANER: PLUGGA!
DAGENS SAKNAD: Ida
DAGENS DUMMASTE: att jag inte gjort det jag skulle! ;)
DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag möjligtvis kan ha snarkat på tåget hem :D
DAGENS DROG: Sömn!
DAGENS KÖP: Lunch?
DAGENS GODIS: Äter inte gooodis ;)
DAGENS HUMÖR: Trött!
DAGENS CITAT: ?
DAGENS ROLIGASTE: Föreläsaren i Leonardosalen :)


091006

Igår toppade min blogg hela 62 läsare! Slå det om ni kan ;)

Är äntligen hemkommen från skolan och är såklart supertrött som vanligt. Så förtillfället ligger jag i sängen och kollar på vänner, funderar även på att sova en halvtimme, så att jag sedan kan sätta igång med skolarbetet så det blir färdigt någon gång!

Ikväll är det äntligen premiär på Desperate Housewives! som jag har längtat :)



Btw, Glöm inte att rösta HÄR :) TACK!
Tjing*


Godnatt

Nu blir det bums i säng och lite vänner tittande som vanligt :)
I morgon är det föreläsning mellan 8-10 och sen en jäkla massa plugg i bibblan!

(Faster Åsa, jag sov supergott inatt och nu hoppas jag på en lika bra natt till)

Glöm inte att rösta på mig som veckansblööögg---> HÄR
Tjing*


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


FANTASTISKT!


Svenska Hollywoodfruar

Ikväll är det det sista avsnittet utav de Svenska Hollywoodfruarna, ikväll ska tydligen Anna Anka skälla ut sin ex-make! jag längtar tills klockan slår 21.00!

Är det någon mer än jag som följer detta otroligt underhållande program? För det är det de ända det är, underhållande, för bra är det definitivt inte! ;)


Självaste Anna Anka, (bilden är från Google)

Tjing*


Melissa Horn

Jag har precis varit och hämtat ut biljetterna till Melissa Horn åt mig och mamma :) Konserten äger rum den 19 november och jag längtar redan som en tok tills dess :) Det ska bli skönt att ha en mammadotter kväll! 

 
En glad fröken Lundin! :D

Tjing*

veckans blogg!

hej Hopp. jag är med i veckans blogg.
VOTE ---> HERE :)

Tjing*

helgen som varit

(skrev precis ett helt inlägg, glömde tydligen spara!)
so here we go again!

min helg har varit fullspäckad ännu en gång!

Fredag
Bestod utav skola och när jag väl kom hem efter lite krabb med tågen, bar det ganska snabbt av till Kristianstad för födelsedagsfirande utav den senaste nykommlingen i 18+ högen, Sandra :)
Det var en mysig kväll med god mat och efterätt och trevligt sällskap, och såklart lite idoltittande! 
Jag var även chaufför under kvällen åt Kusinvitamin som skulle ha utgång tillsammans med kompisar, det stod Banken på schemat och jag slår vad om att det blev en lyckad utgång efter upplanddningen i bilen:)

Lördag
Denna lördag stod det jobb och Malmö på shemat. Jobbet varade mellan 10.00 - 13.00, det var skönt att få jobba, vilket resluterar i lön i slutet av månaden och vem tycker inte om lön ;)
Det bar av till Malmö direkt efter jobbet, där det bjöds på lax, potatis och remouladsås! mycket gott! :)
Någon timme senare bar det av till den mer centrala delen av Malmö, där vi böev överraskade utav Faster, farbror och kusin med en minikonsert med Lisa Ekdahl, en väldigt mysig sådan! Och jag har nog hittat lite ny bilsmusik :)  

Söndag
Eftersom det var övernattning i Malmö blev det även en god frukost och frågetävling på morgonkvisten :)
Det blev även en snabb sväng inom stan innan vi tackade för oss och åkte hem till vårt mysiga hus. Vi stannade till på Citygross på hemvägen och handlade och jag införskaffade mig två nu filmer till min filmsamling Moulin Rouge och Bröllopsduellen :)
Idag har jag även hunnit med att städa rummet och renbäddat min säng! (Faster, jag gjorde en hotellbäddning, nu återstår det att se om jag sover bättre om nätterna, jag håller tummarna för det:D)

ikväll är det en bra TV-kväll!
18.05 One Tree Hill (kanal5)
19.00 Top Model (tv3)
20.00 Playa Del Sol (svt1)
20.30 Parlamentet (Tv4)
21.00 Komissarien och havet (Tv4)

I morgon ska jag åter igen ta tag i skolan och börja ladda inför helgen då det är utgång med Hannah Bandana lag 5 i Växjö :)

Jag kan också passa på att berätta att jag och mamma har beställt biljetter till Melissa Horn i November, så nu har jag lite att längta till i höstmörkret! :D


påfyllning i samlingen :)


Födelsedagsfirande

Snart drar vi iväg på födelsedagsfirande hos kusinvitamin i Kristianstad, hon fyller trots allt 18 bast! ;)


Och jag har dragit på mig:
- Jeans
- Paljettvästen
- Linne ;)
- Halsband

Och Skorna från Nelly på fossingarna! :D
Ha en trevlig kväll! =)

Tjing*



Idol



Pinsamt värre!
Tjing*

Skinnjacka!

Jag har letat efter en skinnjacka i säkert 3 år, men har inte hittat någon som jag verkligen tyckt om, har jag väl gjort det har jag lyckats hitta de dyraste! Men idag när jag och Sara sprang in en runda på HM på Samarkand, hängde den där, mitt framför ögonen :D och kostade 400:- men det var 10% rabatt för alla medlemmar och jag hade 50 :- rabatt, jag gav alltså 300:- för den underbara jackan :) Perfekt!





Bättre bild från
HM

Jag är nöjd! :D
Tjing*

Hos Adéle

Jag är förtillfället hemma hos Adéle :) väntar på henne och Emelie som slutar jobba vid 7, det är alltså några timmar att slå ihjäl. Som tur var skulle Sara in till stan, så hon kommer om 15 minuter och hämtar upp mig, sen får vi se vad som händer :) ska göra mig iordning nu och det Akademiska skrivandet får vänta till någon annan gång, det ska ju göras iallfall;)


Tjing*

RSS 2.0