vaaaalboarg


Jag och Josefin önskar trevligt majbål!
Puss&Kram


Rubrik?

Nu lägger jag denna skitdagen bakom mig och blickar framåt mot helgen och två roliga utgångar med mina nära och kära! Jag längtar som en toook! :)
Vi hörs i morgon. Sov gott!
Puss&Kram

Once again, over and out.


hemma

Jag har haft första dagen på praktiken idag. och som jag förutspådde igårkväll så var jag dödstrött i morse när klockan ringde. Men jag masade mig upp och vips så var hela familjen uppe. Mamma har varit hundvakt åt Messi och pappa skulle upp och jobba. Så jag var minsann inte själv som jag brukar vara.

Men praktiken gick bra och det var roligt att få komma tillbaka till alla små underbara barn igen :)
Nu är jag hemma och har precis ätit och nu ska jag och mamma sätta oss i soffan och kolla på Grey´s anatomy och vila lite. sen ska jag skriva klart min individuella uppgift så den är ur världen så jag kan ta helg när jag kommer hem från praktiken vid ett i morgon! :)


Messi.
Kan ni tänka er att jag (som egentligen är väldigt hundrädd) sov i soffan med Messi förra helgen när Ralle och Mia var hemma på fest?
Det trodde jag aldrig!

Puss&Kram


(20.38) Just nu kan jag inte ens hitta ord som kan förklara känslan som jag bär på.
För en gångs skull kan det väl bara flyta på. Verkar dock inte som att jag har den turen, så nu drar jag täcket över huvudet och sover tills jag vaknar.

godnatt

Jag säger nu godnatt och konstaterar att jag kommer vara dödstrött när klockan ringer vid 05.50 i morgon bitti för praktik. såå, godnatt.
It´s over.

Puss&Kram


Kristianstadshäng

jag hänger hos ralle och mia i lägenheten tillsammans med delar av släkten. det är födelsedagsfirande av Ralle som fyllde år igår. Vi har precis ätit tacos och nu vankas det kaffe! :)
Vi hörs sedan när jag har kommit hem till Ringvägen igen.

Puss&Kram

Hejhopp

plugg är minsann inget roligt, speciellt när man inte kommer någonstans!
jag ska sitta här till halv 4 kvart i 4 i alla fall, därefter tar jag tåget hem till familjen och sen vidare till min bror i K-stad för lite födelsedagsfirande. Imorgon och på fredag är jag på praktik och tanken är väl att jag ska skriva klart uppgiften i morgon så jag slipper den till helgen!

Nu ska jag fortsätta skriva på detta så jag kommer någonstans förhoppningsvis.
Tänkte bara skriva av mig och meddela om att jag lever. Liten stund till i alla fall ;)
Ha det så bra!
Puss &Kram


Onsdag

Hejsan Hoppsan!
Jag har legat i sängen alldeles för länge nu. Om en halvtimme kommer Cilla och vi ska till bibblan och plugga på den individuella texten som nu ska vara inne på söndag istället för på fredag :) Men jag ska försöka hinna klart den idag tänkte jag. 
Jag måste hur som helst hoppa upp ur min sköna säng och äta frukost, göra mig iordning ocg fixa allt annat som behövs fixa innan jag åker hem ikväll. 

Vi hörs senare! 
Puss&Kram 

happyface


I like what I see!  keep it coming ;)


Randigt

När vi var på stan hann vi med lite shopping och lite käk på Spic´n Rice, alternativt rice´n Spice, som Ida så fint uttryckte sig ;) Det är såå god mat där! :)
Förutom maten i magen fick jag med mig en scarfes/halsduk med mig hem. En vit och blå Randig (hör och häpna, jag har köpt ngt randigt, det har aldrig hänt förut. Hör Ironin ;))


den är såå mysig och den passar utmärkt till både min skinnjacka och min jeansjacka! :)
129:- fick jag ge för denna godbit :)
Puss&Kram


Arsenalfan? yes indeed

Ikväll har jag, Cilla, ida och Martina varit på bio. Flickan från ovan blev det denna gången, den var väldigt bra och jag grät mig igenom halva^^
På hemvägen fick vi oss ett gortt skratt minst sagt! Vi skulle köra och lämna av Martina hemma hos sig, och när vi är halvvägs dit så blir vi omkörda av en röd snygg bil, sen blev det rödljus och vi stannade bakom bilen.
Då ser jag att det står Arsenal över hela bilen och det är Arsenals logga lite här och var på den. Väldigt cool för mig som är lite av ett arsenal-fan. Och med en pappa och en bror som är 100 gånger mer Arsenal-fan än mig, var jag ju tvungen att ta ett foto på bilen, men med ett misslyckat resultat.
Synd tänkte jag och vi körde vidare efter bilen för att testa ta ett foto en gång till. (kan tillägga att jag sitter i framsätet) Det är lite guppigt och jag får fortfarande inte till någon bra bild. Därefter hamnar vi i en rondel och Arsenalbilen kör rakt fram (tror vi) och vi svänger till höger. Då märker vi att bilen kör efter oss, och tänkte att han kanske skulle kolla upp vilket pucko det är som håller på och fjöntar sig i framsätet, eller att han helt enkelt bor i närheten eller ngt. Vi kör vidare och bilen kör efter.
Nu har vi suttit och skrattat ett bra tag kan jag tillägga :) Vi kör strax därefter in på parkeringen till Martinas lägenhet och märker att bilen kör efter (nu börjar jag bli skraj att han är arg eller liknande) Men vi stannar till, Arsenalbilen likaså. Martina går ut ur bilen och killen börjar snacka med henne om foto osv. det kommer sedan fram att han hade sett hela situationen när jag skulle fota hans snygga bil och hade därmed kört efter så att jag kunde få ta en bild på bilen! Otroligt snällt.
Men jäklar vad jag gick från att vara skraj till att sedan skämmas liite över att jag gjort som jag gjort för att sedan bara stå och skratta åt hela situationen. (det tog ett tag innan jag ville gå ut ur bilen just för att jag skämmdes lite) Jag berättade iaf om att jag var ett fan och att jag gillade bilen, tog ett kort, tackade så mycket och satte mig i bilen.


såhär cool var den vid motorhuven. Mer bilder ville jag inte ta för jag kände att nivån på att skämmas inte kunde komma mycket högre!
Snäll var mannen bakom ratten i alla fall!

(hoppas ni orkade läsa! Historien är värd att läsas i alla fall)
Puss&Kram


Födelsedagsgris

Det är den 27 april idag och det innebär att världens bästaste bror fyller 23 idag! GRATTIS!



Nu ska jag ta hand om den sista tvätten och sen göra mig iordning för en heldag i skolan med redovisning. senare i eftermiddag/kväll blir det bio med Cilla, Ida och Martina:)


tisdag 27/4-10

Jag är uppe med tuppen idag pga att jag tvättar! det trodde jag aldrig. Men ärligt talat är det ganska skönt att komma upp i tid och få saker och ting gjorda. Även om jag var sjukt död när klockan ringde så brukar det gå över när man varit uppe ett tag :)
Vädret är dåligt idag och det ligger lite regn i luften, sjukt tråkigt!
Jag sitter iaf här nu med en varm kopp chokladmjölk för att lindra förkylningen lite, om det nu hjälper.. så det blir en riktigt mysig morgon och jag slipper stressa med att göra mig iordning och äta frukost och allt det där som jag brukar få stressa med bara för att jag ligger och drar mig liiite extra länge i sängen :)


Cilla och Jag igår när vi grillade.
Anledningen till de fna lapparna vi har är för att det var så vi fick göra på rörelselektionen idag, samt ta ett foto för att läraren ska kunna lära sig våra namn snabbare. Kreativt! ;)

Vi hörs senare!
Puss&Kram


kväller

statistiken pekar uppåt, keep it going ;)
Grillningen var lyckad och med mätt och belåten magen säger jag godnatt. I morgon ringer klockan 06.45 för jag har bokat tvättid vid 7 :) Det ska bli så mysigt så!
Godnatt. Puss&kram


grillning

Sjukan har lagt sig liiiite uinder dagen så ikväll ska vi grilla lite här hemma eftersom jag har köpt en grill idag för 199:- på MAXI! perfekt! :)
Jag måste städa lite i lägenheten ^^
Vi hörs sedan! :)
Puss&Kram

måndag

Det är måndag och ny vecka. För mig kommer denna vecka blir jäkligt stressig. Vi har en hemtenta till på fredag, men det är sjukt tajt om tid för att skriva den och tajt om tid har det varit ungefär i hela kursen. VI har lektioner hela veckan och sen praktik torsdag och fredag. Jag lär får sitta uppe på nätterna och skriva den.
Det känns även som att jag håller på att bli sjuk, jag har haft 2 täcken inatt och har ändå frusit och svettats i omgångar. Det är verkligen inte rätt tidpunkt att bli sjuk på, för nu är det så mycket att göra i skolan och jag har tre veckors praktik som blir jobbigt att ta igen. Jag får helt enkelt kurera mig här hemma på någon vänster.

Nu ska jag käka lite mat och plocka iordning i lägenheten.
Puss&kram

paus

Idag tar jag en bloggpaus.
Hörs imorgon :) Puss&Kram

Vinst

de grönvita herrarna levererade med besked idag och tog vinst mot karlskrona med 2-0. nu blev lördagen ännu bättre. Jag som sa i början på veckan att killarna inte förlorar när jag kollar.. (jag tror jag har haft ett liiitet finger med i spelet) eller inte! ;)
Jag fick mysa några timmar med Messi också. Och jag som inte är så mycket för djur är såld på den lilla akrabaten! Otroligt söt :)

Vi hörs sedan!
Puss&Kram

fotbollslördag

nu är jag hemma på ringvägen hos mamma och pappa. Vi ska snart åka iväg för att kolla på de grönvita herrarna i vånga och förhoppningsvis lyckas dom med att skrapa med sig en pinne eller tre :)
Det är fantastiskt bra väder ute och jag blir så glad utav det! :)

Ikväll blir det umgänge med Ida förhoppningsvis och mys Messi och inatt ska jag hämta mamma som är på klassfest i Knislinge :)

Vi hörs sedan! Puss&Kram

02.30

Jag är fortfarande vaken, det är gaalet. Jag som ska upp om 6 timmar för att åka hem till min kära familj för lite häng och fotbollsmatch :) Det ska bli väldigt mysigt.
Jag blir i alla fall hämtade av Adéle i morgonbitti så slipper jag jag ta bussen ner till stan, väldigt bra enligt mig :)
Ska nog sätta igång något avsnitt av One Tree Hill tror jag ock försöka sova.

Overandout

Puss&Kram


fredagsshopping

Cilla och jag har hängt lite på stan och fixat lite saker och ting som vi tyckte var nödvändiga och saker som fattades i våra garderober.. JA, vi har shoppat lite (Lite på rea faktiskt) :) Jag inhandlade den omtalade Collagejackan från gina i Rosa och grått samt en snygg väst på rean för 99 riksdaler! :)
Efteråt gick vi hem till mig och gjorde pannkakor och jag hann med att packa, städa och diska undan lite :)
Adéle kommer och hämtar mig om ca 10 minuter, då drar vi och handlar lite inför ikväll och sen vidare hem till henne för pyjamasparty tillsammans med Jonna och Sara! Det gillar vi riktigt mycket. Det ska bli en rolig kväll :)
 


Jag vill att den ska sitta lite löst på. Så den blev perfekt! alla små storlekerna var slut men det gjorde ingenting ;)


En riktigt snygg väst i puderrosa med stenar på :)
Denna var på rea och jag fyndade minst sagt, den har kostat 349:- jag fick den för 99:-

Nu ska jag pysa iväg för en supermysig kväll!
Puss&kram


Fredagsklädsel


Idag har jag slängt på mig pappas gamla skjorta, ett skärp i midjan och ett par jeans.
Puss&Kram


Freeedag

Var fasen tog veckan vägen? Det är redan helg och det är heeelt galet! Jag har legat och morgnat till mig en halvtimme nu. Ska snart upp pch göra lite frukost och fixa till mig innan jag och Cilla går på bild lektionen vid 9 tiden. Lektionen varar till 12, sen vet jag bara att jag måste hem och städa och packa ner lite inför helgen och inför kvällen som ska spenderas hos Adéle tillsammans med Jonna och Sara. Vi ska har pyjamasparty och mysa hela kvällen. det var alldeles för länge sedan vi träffades så det ska bli superkul ikväll! :)

Nu ska jag dra mig upp ur min varma säng och ladda inför dagen med lite frukost samtidigt som Ted Gärdestad är igång på spotify! :)

Hoppas ni får en bra dag! Puss&Kram


Nackont

Jag har kommit hem från Cilla och vår SATC-kväll. Jag har slängt i mig två avokadomackor med lite salt på och även värmt vetekudden. I morse när jag vaknade hade jag ganska ont i nacken, men under dagen har jag inte kännt av det så mycket. Det gör mer ont nu, som tur var hittade jag vetekudden i lådan i garderoben. Sköönt! :)
Så nu ska jag krypa ner i sängen och somna till One Tree Hill! :)


Godnatt!
Puss&Kram


SATC

jag och cilla vi har sex and the city maraton och för tillfället gör cilla kladdkaka i köket som vi ska mumsa på sedan till Sex and the city filmen! :)
vi hörs sedan!
puss och kram!


Godmorgon

heeej!
Igår drog Cilla med mig ut på en spontanutgång på Sivans mitt i veckan. det var en väldigt rolig och lyckad kväll, det var dock rätt kallt ute. men det verkar ha ändrat sig, för nu lyser solen ute och jag ska hoppa in i duschen och dra på mig den snygga gula diskhandsken ;) Sen drar jag mig nog bort till Cilla för lite frukost i solen. Man får ju passa på :)
Klockan ett ska vi göra klart det sista på grupparbetet, sen ska jag hem och plugga lite till, sen tar jag nog minsann helg för det är jag värd! :)

Vi hörs sedan!
Puss&Kram

Plugg, plugg, plugg

Jag sitter fortfarande och pluggar. Fast nu är det på en individuell uppgift som ska vara inne nästa fredag, men det är ganska skönt att vara ute i god tid så slipper jag stressa med denna uppgift nästa vecka då jag ska fokusera på annat. :) För i nästa vecka på torsdag och fredag har jag börjar jag min praktik igen och har den sedan i 3 veckor framöver. Så nu ska mamma och pappa stå ut med mig i tre veckor och jag med dem ;) Men det kommer säker gå bra. Under vecka 19 kommer jag nog inte vara hemma såå mycket eftersom det är allkårsfestivalen här på Campus då och det händer en massa roliga saker varje dag. =)

Jag ska nog ta en liiiten paus från pluggandet. huvudvärken har börjat smyga sig på och jag är trött. Tror även att jag behöver läsglasögon eller något liknande, ska kolla upp det där så fort som möjligt :)

Vi hörs sedan! Hoppas ni har en bra dag!
Ps. Snön har försvunnit, tack för det! D.S

Puss&Kram

Onsdag

Just nu sitter jag i bibblan tillsammans med Cilla och Björn och ska göra grupparbete. Kanske inte världens roligaste att göra men det ska göras. Vi tog ju lite ledigt förra veckan bara för att det va så bra väder, vi valde i alla fall rätt vecka att vara lediga på. För igårkväll började det snöa här och det ligger fortfarande kvar samt att det regnar ute. Så det känns liiite bättre att sitta instängd i bibblan dagar som dessa! :)

Inatt fick jag i alla fall sova bättre än igår natt, inga drömmar om döden. Tack för det! =)
Jag längtar hem liiite, men om det ska vara dåligt väder på lördag när de grönvita herrarna ska spela är jag inte alls lika sugen längre. så jag håller tummar och tår på att vädret blir bättre fram mot helgen :)



Puss&Kram


Erik Linder


Jag har fastnat för en riktigt vacker låt. Texten är underbar.
Erik Linder- hur kan jag tro på kärlek

tv-kväll

Det är tisdag, vilket innebär att det är bra tvkväll ikväll, så nu ska jag släppa pluggandet för ett tag och kolla på dating in the dark, Desperate Housewives och antagligen Cougar town! :)
Puss&kram

Jag drar mig ur

tisdag.

Efter att ha haft en jobbig natt igen med mardrömmar, då jag drömde att mamma dog denna gången. och gick ringde upp henne vid halv 5 i morse bara för att kolla så hon var okej. så har väl inte dagen varit något vidare bra heller. Jag har i alla fall gjort undan några skoluppgifter så tyngden på axlarna är inte liiiika stor nu. Men jag ska fortsätta lite till så jag kan få lite ledigt i helgen i alla fall.
För på lördag förmiddag åker jag hem för lite fotboll och häng med familjen plus nykomlingen Messi! :) Och även lite häng med Ida! :)


Nu ska jag plugga vidare!
Puss&Kram


on the road

Nu åker jag och josefin till Alvesta för att hälsa på Emelie och alva och utföra en skoluppgift! :)
(Vi får även kvällsmat. Det är nog bland det bästa som finns, att få kvällsmat hos någon annan. Det är mycket godare!)
Puss&Kram

killer shoes

när jag kom hem hängde det ett paket på mitt dörrhandtag. Det var mina skor från Nelly, dom har sjukt bra leveranstid, jag beställde dom i torsdagskväll och idag kom de :) De sitter i alla fall som en smäck på mina fötter och de är väldigt sköna, än så länge ;)

Jag var även och plockade bort mina stygn på lillfringret. Men det hade inte läkt ordentligt så nu är såret tejpat och jag har låsterlapp på fingret som ska sitta där i hela 2 veckor till! :/ så jag får fortsätta med min otroligt snygga gula diskhandske när jag ska ducha. Underbart ;)


Nu ska jag käka lite och sen måste jag plugga!
Puss&Kram


måndag

Idag är det rörelselektion vid 9 -12 men vid 11-tiden ska jag till campushälsan och plocka bort mina stygn från fingret! Annars är allting  bara bra, solen lyser och det ser ut att vara väldigt skönt ute.
Nu måste jag pysa. Hoppas ni får en bra måndag och start på veckan!
Puss&Kram

Söndag

Helgen har varit superrolig och vi inledde den i min lägenheten med förfest som blev riktigt lyckad och utgången till stallarna likaså! :)
Jag och Emelie startade lördagsmorgonen med pannkakor till frukost och lite Sex And The City och tog det lugnt. josefin kom på kvällen och vi gick och handlade tacos och hade myskväll istället för en utgång till som egentligen var planerad. jag var så trött så jag orkade helt enkelt inte. Emelie sov över även natten mellan lördag och till idag och åkte hem nu vid halv 3 tiden. Så nu har jag hunnit städa och diska allt :) ska läsa lite Litteratur och ikväll ska jag och josefin ut och gå en runda! :)



Hoppas er helg har varit lika bra som min! :)
Puss&kram


Freeedag!

Det är helg och vi kör vidare på fest. Denna gång är den hemma hos mig, så nu har jag städat och diskat :)
Det kommer bli en bildbomb här sedan efter 2 helger med utgångar, förered er på det ;)
Nu ska jag ta det lugnt tills Emelie kommer! :)
Puss&Kram


påfyllning


Trots att mitt finger läker alldeles utmärkt ville jag ha tröst. Den bästa trösten hittar man i skoooor! ;)
Nelly hade fått in dessa sköningar på lager igen så nu slog jag till! :)
399:- är inte fy skam för dessa!
Puss&Kram


SATC 2

Kan man göra något annat än att längta efter denna film!?


Jag är nog hemligt förälskad i Aiden! :)


Solig torsdag

Det är/har varit underbart väder här idag igen! så vi har legat ute i solen och tagit det lite lugnt ^^ egentligen borde andra saker göras, men det tar jag ikväll innan jag ska på möte inför Kickoffen-10 :)
just nu har jag tagit tag i min disk som har stått och skräpat sen i fredags :P Tänkte att jag ska ta ett rejält städ i lägemheten också eftersom det är fest här hemma i morgonkväll.


Idag har jag glassat runt i shorts, min herr t-shirt från cheap monday och
bikini :) Tror minsanna att solen har tagit lite :)
Nähe, jag får väl gå tillbaka till det roliga! :)
Puss&kram


Godnatt

Det har varit en väldigt trevlig dag/kväll! Det blev twilight och New Moon under filmkvällen och grillningen var helt fantastiskt gott, som vanligt!:)
nu ska jag krya ner i min säng och soooova :)
Puss&kram

vår, underbara vår

Vi har grupparbete i skolan, vi "pluggade" i solen och tog en mjukstart. Men grupparbetet känns ganska lugnt :)
Jag har varit ute och sprungit 3 km i solen, det var riktigt skönt och det blåste lite lagom. Nu ska jag göra mig iordning för att gå upp till Ida så vi kan åka till Willys och handla lite grillkol och annat gott till grillningen ikväll. Det är dags för det igen och Film/övernattningskväll tillsammans med Ida, Cilla och Martina! 
Hoppas ni har haft en bra dag! :)

Puss&Kram

Onsdag

Jag har precis vaknat och ska snart ta mig upp ur sängen för att sedan ta mig vidare bort till Cilla och vår underbara frukost i solen. Fjärde gången vi gör det. Vårvädret håller i sig! =)
Det är grupparbete under hela dagen och självklart sitter vi ute då också. Och ikväll blir det antagligen filmkväll tillsammans med Ida, Martina och Cilla! :) Tummen upp för denna dagen helt enkelt!

Har ni bra väder?
Puss&Kram

tisdagskväll

det är bra tvkväll ikväll!
och jag och josefin har ätit pläddar och suttit lite i kvällsolen och njutit av att våren är här! Riktigt skönt :)
Så nu vet ni vad jag har gjort under kvällen i korthet :)
Puss&Kram

Tisdag!

Dagen började med frukost med Cilla idag också. fast solen uteblev idag tyvärr, men det var mysigt ändå! :)Därefter var det skola mellan 10.15 - 14.00 ungefär! Så när jag kom hem renbäddade jag sängen och plockade iordning i röran, så nu är det bara disken som jag ska diska undan också. ska klura ut hur jag ska göra. Cilla föreslog diskhandskar så det har jag köpt, frågan är ifall jag får ner mitt tjocka finger i den ^^ det är värt ett försök i alla fall!
Josefin kommer snart hit och äter pläddar med mig :)

hoppas ni har haft en bra dag!
Puss&Kram


Sängdags

Jag hoppade över städningen! Tar det en annan dag. Jag har istället gått och lagt mig och ska sova snart. jag har skola vid 10 i morgon och det blir frukost med Cilla i morgon vid 9-tiden! tycker det är en väldigt bra start på morgonen.
Jag ska läsa lite innan jag släcker för dagen.
Sov så gott! Puss&Kram

P.S Bilderna från helgen kommer snaaart D.S


Måndag

det har varit en jättebra dag idag också! jag startade dagen med frukost i solen tillsammans med Cilla. Hon tar så snällt hand om mig nu när jag är lite handikappad och t.ex. inte kan skära frallor eller kan laga mat fullt ut. För just nu vägrar jag ta i en kniv och jag kan inte heller använda vänsterhanden ordentligt så vardagssysslorna blir liiite knepigare, men det finns lösningar på allt. ska bara klura ut dom först :)
Så idag har jag storhandlat lite och nu tänkte jag ta tag i städningen här hemma, det ser förjävligt ut. jag har inte diskat sen i fredags kanske, så diskhögen är ganska stor, så jag får dra på plastpåsen på handen och diska! ^^ sen måste jag renbädda i sängen såg jag idag. Det hade tydligen kommit blod på täcket under söndagen då jag hann sova mina 2 timmar.
Så nu måste jag sätta igång med detta! ska göra mitt bästa i alla fall.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag och att solen har lyst på er!
Puss&kram

Frulle

jag ska snart till Cilla äta frukost ute i solen! Underbart! :)
Sen är det skola vid ett-tiden! :)
Vi hörs sedan! Puss&Kram


jultomten är tidig i år.

Jultomten var på besök innan och gav mig ett fiiin fiiint paket till min hand! :P
Jag kan slå vad om att ni aldrig har varit såhär snygga när ni klivit in i duschen nångång ;) Det gick ganska bra att duscha med det underbara paketet, det jobbiga var att tvätta håret och sen slänga upp håret i handduken, men det gick så bra det kunde gå.
Jag stod och skrattade åt mig själv för jag är minsann inte smidig med det där paketet! tur att jag bara behöver det när jag ska duscha. Bandagaet åker av om några dagar! och stygnen om en vecka! :)
Nu ska jag dricka juice och sova! ;)


Hembiträde sökes!

jag har inte orkat uppdatera idag och jag har inte hunnit heller.
Det har varit en händelserik söndag vill jag lova! Jag har spenderat 3 timmar på akuten/vårdcentralen för jag klantade mig rejält med kökskniven i morse och skulle ta väck kärnan ifrån avokadon och kniven går rakt igenom hela kärnan och avokadon och sedan in i mitt lillfinger.. Jag fick stopp på blodet för någon timme men bestämde ändå att kolla upp det så allt var okej.
Väl på akuten tillsammans med Björn och Cilla fick vi gå till vårdcentralen och där spenderade vi 2½ timme i väntan på att få sy igen såret. sjukt irriterande, jag ville ju bara hem! Men nu är det sytt och jag har ett otrooooligt fint bandage runt om lillfingret.. Detta bandage får inte bli blött så det känns kul att få en utmaning när jag ska ducha och diska osv. ^^
Jag söker alltså ett hembiträde för en vecka! är det någon som känner sig manad?
Jag erbjuder
- Disk
- städningen
- laga mat
- handla mat
Är du intresserad så hör av dig till mig snarast! :)
Cilla har iaf tagit hand om mig idag och vi har haft strålande väder idag och vi har solat och under kvällens gång grillade vi tillsammans med Michaela och Ida.
Imorgon är der frukost hemma hos Cilla i solen! Underbart! :)




Så fantastiskt fin är min hand nu! :)
annars har helgen varit riktigt bra!
Nu ska jag duscha och slå in handen i en plastpåse sen ska jag sova.
jag fick sova 2 timmar inatt;)
Ha det så bra! Puss&kram


utgång nr2

Nu går och och Cilla på grillfest tillsammans med några andra härliga människor!
Ha en bra lördagskväll!
Puss&kram

Lördag

Jag har hämtat mig efter gårdagens bravader med 1 liter juice och pannkakor! Jag ska vila lite till sen ska jag göra mig iordning inför utgång nummer 2 ikväll! vi ska grilla, men jag vet inte om vädret tillåter det.. jag får se lite hur jag ska göra med det. Men trevligt sällskap och utgång blir det i alla fall! :)
Det kommer bilder från gårdagen antingen senare idag eller imorgon :)


Jag har fastnat för denna låten ganska bra.
Den sätter sig på hjärnan och jag gillar den. Jag och Cilla spelade den flitigt igår på förfesten, undra om det uppskattades? ;)


Helg

Nu är jag hemma från bildlektionen, den var riktigt seg minst sagt! men nu är det i alla fall helg och ikväll är det dags för den första utgången! Cilla kommer om en halvtimme och hämtar mig sen får vi snabbt som attans fixa iordning oss! Men det löser vi nog! :)
Hoppas ni får en bra kväll! 


Puss&Kram


sneakpeak


Såhär ser jag ut i klädväg idag! :)
Tröja från Gina
Skärp från Lindex
Jeansleggings med skinndetalj VILA
NU ska jag hämta gästlegget till Emelie, orkade inte göra det innan.
Puss&kram


Freeedag!

Godmorgon!
Jag har sovit halvdåligt lite till och från inatt och drömt en massa konstiga saker om något psyke och att vi var ett helt gäng som blev inlåsta och upphängda i massa snören och rep osv. vaknade i tid av jag svettades^^ det var inget roligt alls! 
Men nu sitter jag i alla fall i min soffa nyduschad och äter frukost :)
Jag ska bort till studentkåren sedan för att hämta ut gästlegget till Emelie som ska med ut på stallarna nästa fredag :) därefter blir det en bildlektion i 3 timmar och sen är det dags att börja ladda rejält inför utgång på Sivans ikväll med en massa människor i Cillas korridor! Det kommer bli en bra dag/kväll!

Hoppas ni har sovit bättre än mig.
Nu ska jag äta upp och göra mig iordning, vi hörs!
Puss&Kram


Cheryl Cole

Bland alla mina andra tusen favoritlåtar har jag en ny favvis!
Cheryl Cole med Fight for this love <--- (Spotifylänk) 

Lyssna på den, den är riktigt bra och på någon vänster får jag vår/sommarkänslor!
Nu ska jag äta kvällsmat sen drar jag vidare till Madde. Imorgon laddar vi inför två utgångar! :)

Puss&Kram


5 månader.

Det slog mig precis att igår den 7 april var det 5 månader kvar tills jag och josefin åker till Turkiet och spenderar 2 soliga veckor där! underbart!


Jag längtar som en liten tok! :)
Puss&Kram


i mina gyllene leggings ;)

Jag glömde ju berätta om det extremt snygga inköpet jag och Cilla gjorde igår. Vi var på stan efter jakt på något som vi kan ha på oss i morgon när det är utgång och studio 54 på Sivans. Vi hittade tillslut ett par guldleggings som vi ska ha! Till detta ska vi ha ett svart linne och svart paljettväst och guldsmycken!


De är så otroligt snygga! ;)
Det kommer alldeles säkert komma upp någon snygg bild på utsyrslen efter fredag! :)


shopping

I tisdags var jag och Madeleine i stan och jag kunde som sagt inte riktigt hålla mig ifrån allt fint som fanns!
Jag kom hem med två klänningar och lite smycken:)


Klänning från HM The garden collection 149:-


Grå klänning från Gina Tricot 249:-

Dessa två klänningar kommer jag använda väldigt flitigt i sommar! :)


vååår

vårvädret fortsätter att hålla i sig här i växjö! *peppar peppar ta i trä* jag hoppas det fortsätter! :) j
Jag har nästan precis vaknat och ska äta frukost och sen ska jag till bibblan och läsa lite ur två böcker och sen formulera två frågor, därefter tar jag helg! :)
Förhoppningsvis kanske man kan sitta ute och läsa lite i solen, det hade jag varit hur skönt som helst så länge det inte blåser för mycket :)
Vi hörs senare idag!
Puss&kram

nattinlägg

Josefin och jag tog en promenad efter att jag kom hem från stan och sen tittade vi på tv och pratade så jag har inte lagt in de senaste inköpen som gjorts. Så jag tar det i morgon någon gång! :)
Nu ska jag gå och lägga mig, BUMS!


Sov gott!
Puss&Kram


Föreläsning..

Jag har lunch till klockan 13.00 sen sitter jag på föreläsning igen fram till klockan 15. Det känns riktigt surt för det är strålande bra väder här idag! och jag vill hellre vara ute än sitta inne i en lokal som inte ens har några fönster!
Jag och Cilla tar bilen in till stan sedan. Lovely! :)

Jag tänkte jag skulle visa mina senaste köp. Jag och mamma var ju på väla och umgicks en del :) sen var jag i stan igår och kunde inte riiiktigt hålla mig ifrån allt fint som fanns. Det kommer nog upp ikväll! :)

Hörs sedan!
Puss&kram

Springtime ;)

Nu ska jag och Cilla ut och springa i det fina vårvädret!
Vi hörs kanske sedan!
Puss&Kram

V-town

Jag är tillbaka i min lägenhet i växjö :) Och ska faktiskt sätta mig ner och skriva en liiiten text tills i morgon. Jag har dragit på det hela helgen, så jag får göra det nu istället.
Vi hörs senare!
Tack mamma, pappa, Ralle och mia för en bra hemmavistelse :)  
Puss&Kram

Top Model

Nu har jag varit taxi åt mamma och pappa. När jag väl var i Hässleholm köpte jag New Moon på maxi och lite mjölk och nu är jag hemma. Frågan är vad jag ska hitta på ikväll? såg att reprisen på Top Model går vid 19.00, jag missade det i måndags av någon anledning så jag tänkte att jag skulle se det idag :) Det är det enda jag vet.

Har ni några tips eller ni är påskmiddag idag också? :)


Puss&Kram


Söndag

Efter all påskmat och efterätt vi åt igår behöver jag inte äta på två dygn!
Men gott  var det :) vi spelade lite spel och umgicks hela kvällen.
Det var otroligt mysigt att få vara samlade. Men det ska faktiskt bli ganska skönt att få komma hem till mitt lilla egna hushälle, som Lotta säger. :) Det är skönt att få komma hem och umgås lite med familjen, men man vänjer sig så snabbt vid att vara själv och inte ta hänsyn till någon annan så några dagar såhär är helt perfekt! :)
Ikväll ska mamma och pappa iväg till några vänner så jag ska köra dom det är tänkt att jag ska plugga under kvällen, får väl se hur det går med det där! ^^ Det finns i alla fall lite tid att slå ihjäl.

Jag har kommit på två anledningar till varför jag inte är hemma så ofta, på 4 månader har jag varit hemma nu under påsken ocn när jag hade min VFU för det var mycket närmare härifrån till VFU-platsen. Men ena anledningen är att jag trivs riktigt bra i min lilla etta i växjö. Den andra anledningen behåller jag för mig själv.
Men det betyder inte att jag inte tycker om att få komma hem. För det gör jag! :)

Nu ska jag kolla på Äntligen hemma med mamma! :)
Hoppas ni hade en bra påsk! :)


Puss&Kram


Långfredag

Jag och mamma har stått i köket sen 10 tiden. vi har gjort påskmat och efterätt tills imorgon, MUMS! Jag/mamma har snart tvättat den tvätt jag kom hem med, eftersom jag min klant gjorde något fel vid bokningen av tvättid i växjö. så nu fick jag göra det här hemma istället :)
Vi har alltså haft en vädligt effektiv dag, och nu är jag faktiskt ganska trött.
Pappa är nog snart påväg hem från 2 träningar med de grönvita herrarna och vi ska äta lite gott titta på Så ska det låta och hålla familjekväll. Underbart.


Puss&kram


Glad påsk!


GLAD PÅSK!
hoppas ni får en mysig helg tillsammans med era nära och kära.
Puss&Kram


första april

Jag är helt slut efter en heldag på Väla tillsammans med mamma och därefter en fotbollsmatch i 4 plusgrader där det regnade och blåste samt att de grönvita herrarna drog på sig en förlust.
Jag och mamma har i alla fall haft 2 riktigt bra dagar tillsammans och nu är jag hemma i mitt hus på Ringvägen! Myysigt :)
Jag ska krypa ner i sängen nu och kolla på kvartert skatan och förmodligen somnar jag innan jag ens har lagt huvudet på kudden.

Det som jag har handlat får ni se när jag kommer tillbaka till växjö för smart som jag är glömde jag min kamera där.
Ha det så bra och ta hand om er!
Puss&Kram


RSS 2.0