Söndag

kass uppdatering, jag vet! men jag har inte orkat helt enkelt.
Sista dagen i veckan ska spenderas lite överallt. Mamma och jag ska ta bilen upp till växjö och kolla till lägenheten så den står kvar, vattna blommorna och jag ska hämta ut mina HM kläder som kom i början på veckan :) Efter det blir det eventuellt en sväng på stan och sedan vidare hemåt men ett stopp i Älmhult och IKEA. Jag ska köpa lite hyllor, värmeljus, gardiner och lite annat smått och gott! :D

Annars har helgen varit bra. Igår var det handboll i vinslöv, där vi var och kollade på Kusin Philip. Det bar sedan vidare in mot Kristianstad och den första träningsmatchen för De grönvita killarna och de började bra med en vinst på 5-1 :)
jag fick äntligen träffa min bror, som jag har saknat och jag fick se med egna ögon att han var livslevande vilket var väldigt skönt. så nu kan jag släppa min dröm som jag hade, då han hade fått cancer och ingen kunde göra något! Usch.
Förutom handboll och fotboll har vi ätit massa god mat och kollat på OS och jag har bara umgåtts med den bästa mamman och den bästa pappan! :)

Nu ska jag göra mig iordning så jag och mamma kan åka!

hoppas ni får en bra dag! Pussokram


25/2

jag har inget att blogga om! så jag struntar i det :D


Kan i alla fall bjuda på en bättre bild på håret. Om det nu mot all förmodan, är någon som är intresserad av det ;)
PussoKram


resultatet


Nersläppt


Uppsatt

Jag är väldigt nöjd med resultatet på håret:)
Bilderna är inte de bästa men jag orkade inte dra fram kamera och allt. Så webcamen funkade bra:)

Pussokram


klipptid!

nu ska jag iväg och fixa mig en ny frilla! :)
jag kom på att jag ville ha något nytt igår efter klockan sex. 18.05 för átt vara exakt ;) Så jag chansade på att det fortfarande var någon kvar på salongen och det var det och jag fick tid vid 17.15 idag. hur bra som helst :)

Så nu ska jag köra! :)

Pussokram

om jag skulle...

Gå på bröllop i sommar skulle jag gått klädd såhär!
Och gärna en brunbränd kropp till detta :) 
 


Allting kommer från Net-a-Porter
förutom väskan som är HÄR ifrån.

Jag inte hur jag kom att tänka på bröllop i detta snöoväder och kyla som dragit in i Sverige. 
Jag längtar väl helt enkelt till sommaren :)


Pussokram


måndag 22/2

Jag är hemkommen från praktiken. Det var en väldigt rolig dag och det känndes som att det gick bra :) Dagen gick i alla fall vääldigt fort! Tiden går fort när man har roligt!^^ Barnen skänker glädje till en och trots att man är lite trött i huvudet idag så är jag på väldigt bra humör.

Nu sitter jag med lite uppgifter som ska göras under VFU:n men än sålänge är det ganska lugnt. Ska läsa lite litteratur sen tänkte jag :)
Annars blir det häng i soffan med mamma och självklart lite OS. Idag kom jag även att tänka på att jag nu under dessa tre veckor äntligen kan gå ner till min vän och hälsa på. Har inte gjort det på ett tag eftersom jag inte varit hemma. Så det ska jag göra nångång! :)

Jag ska även hinna med IKEA och fixa hyllor till lägenheten och även gardiner och gardinstång. Jag och pappa ska även fixa lite nya träningskläder i Älmhult. Tur att jag har min praktik där! ;)
Nehe nu ska jag fortsätta att lyssna på Darins bidrag i melodifestivalen och läsa lite :)

Vi hörs!
PussoKram


hemfärd

jag precis vaknat, eller inte riktigt jag har snoozat i en timme och har därmed hunnit kolla på reprisen på melodifestivalen och även om jag såg det igår så gjorde det inget att jag fick hära Darins låt en gång till som var min favorit. Och enligt mig har han den bästa låten i tävlingen än sålänge :)

Pappa kommer om ca 1 timme och hämtar hem mig. Så jag slipper ta alla saker på tåget för det är minsann en del som ska med hem. ska trots allt stanna i tre veckor jag måste ju ha lite att sysselsätta mig med. Så lite DVD-boxar har jag packat ner. :)

nu måste jag sätta fart och packa ner det allra sista och sen ska jag äta frukost! Fast mitt kylskåp är så tomt att det ekar där inne, jag får se vad jag hittar!:)

Vi hörs senare!
PussoKram

Music

Det är konstigt hur musik kan påverka en och få en att tänka tillbaka på minnet/minnena man har från en viss låt, artist eller skiva. Erik Hassle dök upp på min Spotifylista. Varje gång jag hör honom påminns jag om när jag klarade mitt körkort då jag hade bestämt mig för att det var den första skivan jag skulle lyssna på när jag hade körkortet och så blev det också.
Jag kommer så väl ihåg att jag trodde jag glömde skivan hemma (men att det inte gjorde ngt eftersom jag var säker på att jag inte skulle klara av det) men att mamma smög ner den i väskan utom min vetskap och när jag väl fick berätta att jag klarade körkortet spelades Hassles skiva på högsta volym med en glad Mamma och Elin i bilen. :) (innan detta ringde jag pappa och berättade nyheten!)
jag vet inte riktigt varför jag valde just Erik Hassles skiva, men på något sätt kan jag relatera till varenda låt han har på skivan. Både på bra och mindre bra nivåer.

Han har riiktigt bra texter!
Så om ni inte har lyssnat på hans skiva bör ni göra det nu! HÄR (spotifylänk) 




PussoKram


Uppsatsen om Kon


Jag har inte skrattat så mycket som jag har gjort till detta klipp! Fantastiskt roligt.
Detta är ännu ett bevis på att barn är underbara!
Klippet är från Rix fm morgon Zoo och handlar om att en mellanstadieelev har skrivit fakta om Kon!
Ni har säkert hört det innan, men inte jag! :P


Skratt i snöoväder

Det snöar så in i bomben här hos mig.
Jag pratade med mamma för några minuter sedan via sms. Hon umgicks lite med min 6 åriga kusin som var hemma hos oss. Och han undrade om jag hade gått och gift mig här uppe!? Det har jag ju inte.
Men han bjöd mig på ett riktigt skratt här uppe i skitvädret och nu längtar jag som tusan tills jag ska få komma hem och krama om både honom och hans bror. Och såklart alla andra nära och kära! :)

Nu ska jag stortstäda lägenheten till lite 90-tals musik! Underbart!
Ikväll kommer tjejerna från gymnasiet hit för lite tacos, spelkväll och en allmänt taigenalltvimissat kväll! =)

PussoKram


kollage


Ge mig sommar NU!

Nu ska jag på möööte!
Vi hörs Puss o Kram


Torsdag

Jag fortsätter pluggandet idag! och tiden har verkligen runnit iväg och det känns inte som att jag har fått något vettigt gjort överhuvudtaget! Men förhoppningsvis blir jag färdig idag! ^^

Jag har fortfarande liiite kroppsont men det går nog över snart hoppas jag.
Jag lever i alla fall.
Och nu ska jag återgå till pluggandet så jag slipper det någongång! :)
vi hörs antagligen senare!

PussoKram



kroppsont.

jag har nog pluggat färdigt för idag känns det som. Så förtillfället sitter jag i soffan, med ryggont, en sträckning i rumpan sen bowlingen och ont i axlarna. Jag undrar vad fasen jag har hittat på!? Jag behöver massage!
Jag hade sista lektionen i skolan idag och nu har jag inte någon förrens om 3½ vecka! underbart. dock har jag en massa uppgifter under VFU:n och det ska även pluggas tenta om några veckor! Fantastiskt! ^^

Funderar på att hoppa i joggingbyxor och slänga mig framför tv och OS :)

Vi höörs!
Puss o Kram

helgen i snabbhet

Helgen gick otroligt fort och det var fest både fredag och lördag.
Såhär såg det ut:
Fredag då vat det utgång i stan tillsammans med delar av kickoff-gruppen :)




Giiiirls! :) Det finns fler bilder, men jag håller de nog för mig själv o de andra tjejerna :)


Lördag bestod av basgruppsfest hemma hos mig. Och sen utgång på Campus







Och på söndagen bojkottade jag alla hjärtans dag precis som förra året, och året innan det.. :)
Jag och Josefin gick på bio bland alla andra par och kollade på Snabba Cash. Måste säga att jag börjar förstå hysterin kring Joel Kinnerman. han var riktigt bra i filmen, och helt okej snygg! ;)

Nu ska jag plugga vidare och helst bli färdig, för jag MÅSTE städa lägenheten och diska!
Ha det så bra
Puss o Kram


skola

nu ska jag til skolan och spela lite gitarr och sjunga lite, helt okej.  Slutar vid 12 så det är en lugn dag! Vi hör senare! :)
Puss o Kram


soffliggandes

jag har en del att blogga om. Men idag orkar jag inte så jag tar det en annan dag istället! Jag ska fortsätta kvällen med att ligga i soffan och kolla på film/OS.. Hade behövt plugga egentligen. Men jag orkar inte och jag känner hur jag behöver vila upp mig ordentligt!
Jag längtar tills det blir sommar så jag får ledigt och åka utomlands med josefin och bara ta igen mig!


Juni, Juli och Augusti kom nu!


Andreas Johnson

Jag är såld på honom och framförallt på låten! den ger mig rysningar i hela kroppen och sätter igång något i mig som jag inte kan beskriva. Det är något magiskt över låten!


Fantastiskt!


I´m in Love

Mamma och Pappa. Jag vill ha en hemflyttningspresent nu när jag kommer hem för hela tre veckor! :)
Jag anser att det borde firas! så nästa söndag vill jag gärna se att dessa godingar står på min säng eller något liknande! :) TACK :D
Ring mig så ska jag hjälpa er beställa de, okej? Bra! :D


Puss o Kram


Lägenhetsbilder

I väntan på att tvätten ska torka så tänkte jag slänga upp bilderna på lägenheten. Speciellt till morfar som ännu inte varit på besök. ;)


Nu har jag ytterdörren bakom mig ;)


Till vänster när man kommer in, finns det en liiiten "hall" :)


"köket"






Soffa och sängdelen :)

Morfar, kom på besök snart! :D

PussoKram




Torsdag och morgonträning

Idag ringde klockan vid halv 9. Och efter den natten jag har haft (då jag hade konstiga drömmar och vaknade utav att jag grät, plus att min fläkt väckte mig i omgångar) var jag rätt trött! Men jag pallrade mig upp ur min varma säng och åt frukost och allt annat. Sen var det dags för träning vid 10.00. Jag och Madeleine gick till simhallen även idag :) Och körde ett stenhårt Core pass på gymmet. Det var riktigt skönt och träningen tog mest mage och rygg, Perfekt!

Så nu har jag varit hemma i ca 2 timmar och har hunnit äta och diska undan alla disk. Och nu ska jag sätta mig och plugga innan Josefin kommer hit :)

Imorgon är det HELG och jag har fredagsledigt, vilket innebär en liten sovmorgon och lite plugg på det :) Sen har jag gjort mig välförtjänt av en ledig helg. Och nästa söndag åker jag hem för praktik i 3 veckor i Älmhult! :)
Då ska jag passa på att träffa alla nära och kära! Underbart!

Vi hörs och ses!
Ta hand om er! PussoKram

Onsdagsträning

jag är precis hemkommen från Body Balance träning i simhallen tillsammans med Madeleine. Det var riktigt kul. Det var även båda bra och skönt för kropp och själ. Det är i alla fall vad jag anser :) Eftersom jag fortfarande inte har någon cykel här uppe så innebar det att vi fick gå till simhallen. Vilket då innebär 4 km promenad och 1 timmes body Balance :)
Efter att jag har ätit upp min fruktsallad ska jag gå och lägga mig. för i morgonbitti ska jag träffa Madeleine vid kvart över 9 för lite mer träning, denna gången blir det Core vid 10.00 :) Så vi kör vidare på vår träning! :)


gooott! :D

åå förresten. idag var jag och utnyttjade min Smartbox som jag fick av Faster Åsa med familj i julklapp för ca 2 år sedan. Det blev en ansiktsbehandling :) otroligt skönt. Tjejen som jag hade var jätteduktig och hon formade även mina ögonbryn. Vilket jag har tänkt beställa tid till nu hur länge som helst. Men nu fixade hon det och jag är supernöjd :)

NU ska jag fortsätta äta min fruktsallad :)
Vi hörs. PussoKram

Påfyllning igen

När jag och Madeleine var inne i stan idag skulle jag leta efter ett par nya vantar, eftersom jag råkade tappa den ena i lördags när jag var taxichaffis.. Vi gick runt och kikade lite men hittade inga. men tänkte att Monki brukar ha lite snygga vantar, mössor osv. men där fanns minsann inga vantar. Dock fanns det en tröja som fick följa med mig hem istället! :) (jag hittade vantar tillslut)


den är vit/blå randig.
150 Manjackas som kusin Cela skulle uttryckt sig ;)

PussoKram

söndagkväll

Mamma och Pappa har åkt hem och jag har skrivit färdigt det allra sista på texten som vi ska ha med oss i morgon på seminariet. Känns sjukt bra :)
Men nu sitter jag här i min soffa och lyssnar på musik som min pappa tipsat mig om Aaron Neville, han har en riktigt underbar röst! så lyssna på honom :) HÄR är en utav låtarna (spotify länk)

under dagen var vi i alla fall och åt mat på Akropolis som mycket riktigt var minst lika gott som de gånger innan jag har ätit där. Efteråt åkte vi till Maxi och handlade mat. Det var otroligt skönt att slippa bära på alla kassar som jag har fått göra några gånger. Nu kunde jag bara sätta in de i bilen :) Väl hemma satt vi och kollade lite på tv och pratade och helt enkelt bara umgicks! Och hör och häpna, jag har bokat tvättid! Så på torsdag är det första gången jag ska tvätta (med hjälpa av Josefin) :P jag har inte behövt tvätta förrens nu. riktigt skönt. Det kan också bero på att jag kaaaanske har liite för mycket kläder i garderoben. Eller något. Aja, nångång ska vara den första;)

Dagen har varit riktigt bra och jag behövde lite tid med mina paranteser kände jag! :) Tack för allt! LOVE

Jag ska nog sätta igång en film och somna till den eller något liknande :)

PussoKram


Helgens alla härligheter

Det har varit en fullspäckad helg minst sagt.
I fredags firade vi Adéle som fyller 20 på tisdag! :) Det var en riktigt rolig kväll som startade redan hemma hos mig när Emelie kom hit och vi gjorde oss iordning tillsammans. Efter det tog vi oss in till stan och anslöt oss till Sara, Jonna och Nina.
Väl hemma hos Adéle bjöd hon på mat och vi andra bjöd på oss själva, med lite Mora Träsk dans och Studentflashbacks :D
Det var såklart lite presentöppning också och kvällens mest kreativa present stod Ida och Anne för som hade köpt en jäkla massa Femman lotter som Adéle var tvungen att öppna på Lagerlunden när vi väl anslöt dit.
Efter varje vinst var hon tvungen att skrika "jag är rik". otroligt mycket skratt åt detta :)
Lagerlunden var mysig och efter en öl och massa prat gick vi in på Grace och dansande tills klockan var 2. Då åkte vi hem! Tack för en underbar kväll! :)

Igår var Emelie här hela dagen och vi kollade på film och melodifestivalen och bara va. otroligt skönt. Jag fick även vara taxi och hålla sovplatser till Osby killarna som va inne i stan.

Och nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska ansluta. Vi ska äta mat på Akropolis inne i stan! GottGott!

jag slänger in lite bilder från i fredags :)








Pussokram
P.S mormor hälsa morfar att bilder på lägenheten kommer upp om några dagar om han vill se :) D.S




Klänning

Igår när jag var inne i stan och kollade rundor, hittade jag en superfin klänning på HM, den fanns då tyvärr inte i min storlek. Men de sa att de skulle få in ny leverans idag och om jag ringde så kunde de hänga undan den till mig om jag ville det. Så i morse ringde jag till HM inne i stan och visst hade de fått in klänning. Så vid halv 6 tiden åkte jag in till stan och köpte den :) är suuper nöjd!


Såg nu att bilden var suddig. men jag orkar inte fixa en bättre bild :P
tänkte att jag skulle ha denna i morgon när vi ska fira Adéle som fyller 20 i nästa vecka :)

Under kvällen har jag lyssnat på Disney låtar och Astrid Lindgrens barnlåtar. Det är ju helt underbart! Det växer man aldrig ifrån!

Pussokram

torsdag

Idag stod det musik på schemat i 3 timmar men läraren var tvungen att gå så vid hade det mellan klockan 1 och 3 istället för till 4 :) inte mig emot.
Det var blandat med rörelser, puls, takter och lite sång och annat smått o gott. men väldigt roligt :)
Vi skulle sjunga en visa som var en barnlåt som vår lärare brukade sjunga när hon jobbade inom förskolan.
När hon väl började sjunga den första raden, tänkte jag att Ååå den här låten känner jag igen. (det var ingen typisk barnlåt, inte för mig i allafall)
sen kommer jag på var jag har hört den. Det är den låten som Björn Gustavsson gör när han är Benjamin i Morgonsoffan (det klippet som jag visade i förra veckn) jag höll på att dö av skratt under tiden vi sjöng. För allt jag kunde höra och se framför mig är när han sjunger i fel ton och inte kan låten alls! :)

Klippet kan ni se HÄR om ni har missat det av någon anledning :)

Nu ska jag värma lite mat och klura ihop mig i soffan. Har lite huvudvärk och lite förkyld så jag hoppas att sömn gör susen! 

Pussokram 


Onsdagskväll

En del är ute och festar ikväll. Själv orkade jag inte idag och har istället satt mig i soffan med kudde, filt och boken Kärlek och Stålull som är en självbiografi utav Lisbeth Pipping där hon berättar om hennes barndom och hur det var att växa upp med en utvecklingsstörd mamma och en pappa som är alkoholist. På detta blir hon riktigt mobbad i skolan!
Jag köpte boken för några veckor sedan, då vi hade temavecka i skolan om mobbning då Lisbeth var och föreläste för oss i ca 2½ timme. Det var riktigt intressant och aldrig har en föreläsning gått så snabbt som den gjorde. Så om ni inte har någon bok att läsa för tillfället eller om ni bara vill ha ett bra boktips. Då har ni det här. Kärlek och Stålull. jag fångades efter de första sidorna! :)


Jag passade på att göra inbakade flätor i håret ikväll. Så håret blir lite lockigt tills i morgon :)
Då kan jag få sova ännu längre! :)

Pussokram!


HM.

Jag har har som sagt varit i stan i snöovädret. jag och sophie tog en tripp runt om i butikerna och jag hittade lite smått och gott :)


Till sommaren och ett bar brunbrända ben! Dessa ska med till Turkiet! :)


Även en kjol, men blixten lurar lite den är inte riktigt såå blå :) denna ska också självklart med till Turkiet :)


stan

Jag och Sophie vi ska trotsa snöovädret som har dragit in över Växjö under de senaste dagarna och nu snöar de på ganska bra! vi ska i alla fall in till stan och fixa lite saker! :)


Så nu ska jag bara slänga på mig jacka och skor!
Vi hörs!
pussokram

Tatuering.

jag är sugen på en ny tatuering och ifall jag ska göra det blir det nog ryggraden! från första kotan och neråt :)
Jag har suttit och filat och filurat lite på olika texter. Här är dom :)







Så nu ska jag ta mig en ordentlig funderare på detta :)
godnatt!


1 februari

Att sitta ensam i lägenheten en dag som denna var nog ingen bra idé! trots att jag gått igenom dagen flera gånger innan så har den alltid varit lika jobbig och då  har jag ändå varit hemma i tryggheten hos mamma och pappa. Nu har jag mig själv som trygghet och för tillfället går det inte så bra som jag hade hoppats på. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig och sova bort de sista timmarna.. Men vad blir jag då? en liten mes. 

Underbara vän. Grattis på födelsedagen!

Mamma och Pappa, tack för att ni finns! LOVE

-

Jag har tänt ljus här hemma.

I have stoped believing.

RSS 2.0