20års fest

Som jag sa innan så ska jag på 20års fest hemma hos hanna ikväll, eller om 20 minuter för att vara korrekt ;) Tänkte bara slänga in en (halv)dagens klädsel. Eftersom jag inte pallar stå framför en kamera och fota hela utstyrseln så får webcamen vara en bra lösning på problemet! :)


En svart transparent tröja, lite smycken och jeans samt mina killershoes på 14 cm :)
Vi hörs!
Puss&Kram


hemma

Efter lite häng i Växjö och Alvesta igår är jag hemma på mamma och pappas gata igen. För tillfället sitter jag i soffan och kollar på friidrotts EM medans regnet öser ner utanför. Ikväll är det kalas för Hanna som fyller 20 på måndag! Det ser jag fram emot :) 
vi hörs sedan mina kära! 

Puss&kram 

Växjö och påfyllning i skogarderoben. Upps!

Jag hänger lite i lägenheten och jag behövde verkligen få vara själv några timmar och bara vara. För mig är det viktigt att få líte egen tid och få vara själv, så nu fixade jag det och istället för att gå mamma och pappa på nerverna så mår jag mycket bättre och längtar tills det blir kväll. 

Anledning till varför jag är i Växjö är för att jag ska träffa tjejerna som jag ska ha kickoffen ihop med för att planera och fixa inför det :)
När jag ändå är här uppe passade jag på att hänga lite med Adéle på stan med sällskap av regnet. Jag hittade ett par vääldigt fina skor på rean och kirrade dom för 80:- Då är det faktiskt helt okej att köpa skor! Trots att jag fick 4 par när jag fyllde år ;) Men man kan aldrig få för många enligt mig :)


Tänkte att dessa ska få följa med till Turkiet nästa lördag :)


26 Juli

Jag ska krypa upp i soffan med något gott att dricka, typ varm chokladmjölk eller något liknande och kolla på när Leila bakar! :)

Kan även passa på att inflika att helgen var perfekt! Alla tre dagarna! tack alla som var inblandade och gjorde den Kalasbra! Ska visa bilder och lite sånt sedan tänkte jag :)

Vi hörs när vi hörs


två veckor

Det slog mig igår kväll att idag är det exakt två veckor kvar tills jag och Josefin är påväg ner till Malmö för att sätta oss på planet ner till Turkiet! :) jag längtar. Men innan dess ska jag njuta av två veckor här hemma :) Och idag är det födelsedagskalas för mig och mamma :) så på återseende mina vänner!

Puss&Kram

Första gången

Idag intog jag systembolaget för första gången och inhandlade lite inför helgens bravader. Plockar ihop sakerna och kommer fram till kassan och ska betala. Så jag står där och väntar på att killen bakom kassan ska be om min legitimation. Men ICKE! första gången på systemet och jag visade inte ens legitiamtion. Jag är faktiskt ganska nöjd, även om jag mer än gärna hade velat trycka upp legitimationen i ansiktet på killen bakom kassan! :D

Jag är sjuukt sugen på helg nu! så det är en väldig tur att det är fredag i morgon och det kommer väldigt bra besök ner hit under eftermiddagen/kvällen! :)


Puss&Kram


påfyllning i höstgarderoben

Jag vet om att sommaren inte är slut, inte på långa vägar för min del. Men Hm´s höstkatalog trillade ner i mamma och pappas brevlåda idag och jag kunde inte låta bli att klicka hem två saker som jag föll pladask för! :)


99:-

299:-

Grejerna kommer i slutet på Augusti, helt perfekt! :)


Födelsedagsfirande

det här med födelsedagar är så roligt. En del tycker att man blir för gammal för födelsedagar och allt vad det innebär och att det inte är lika roligt att fylla år längre. Jag kan hålla med till viss del, det är inte samma spänning som det var när man var mindre men visst är det minst lika roligt att fylla år. Jag älskar att fylla år! :) det och Julafton är det bästa på hela året, nästan. Jag har fortfarande svårt att somna kvällen innan och jag sover inte vidare bra under natten, utan jag vaknar några gånger och har inte den djupa sömnen som jag brukar. Men jag tycker att det tillhör. För det är faktiskt roligt att fylla år. Så det så! :)

Vi har spenderat dagen i Karlshamn, jag, mamma och pappa. Vi åt mat på Terrassen och gick sedan lite på stan och avslutade med Kaffe nere vid hamnen. Och imorse väcktes jag av finsång och lite presenter :)



bl.a en ny klocka och lite pengar :)




Jag är nöjd med min mat!

 
:)


vi avslutade med lite kaffe nere vid hamnen, innan det bar av hemåt! :)


19 juli

Sjukt dålig uppdatering på senaste, yes indeed. Men så kan det bli ibland! Jag har det super i sommarvärmen och veckorna rullar på i en väldig fart och helgerna ännu fortare! Jag har haft en riktigt bra helg som bestod av fest med folk i växjö och sen en utgång på Terrassen inne i stan, väldigt lyckat och väääldigt varmt! I lördags hängde vi inne i Kristianstad och njöt av sjukt bra musik i form av Maskinen, Familjen, Johnossi, Timo och The Ark och några fler, men det var favoriterna! Igår var vi inne en vända i Kristianstad igen och lämnade Messi och passade även på att käka lite med Ralle och Mia och spela lite äventyrsgolf tillsammans. Det gick faktiskt väldigt bra, emellanåt och det var sjukt roligt. Speciellt när mer än halva skaran är dåliga förlorare och världsbäst på att psyka varandra ;) Det var min helg i korthet och jag är så nöjd. Nu vill jag ha helg igen, eller jag ska bara ta vara på min födelsedag idag, sen kan det få vara helg igen! :)

Nu ska vi pysa iväg och hitta på något roligt!
På återseende!
Puss&Kram

9 Juli

Uppdateringarna blir färre och färre och jag ber om ursäkt för det, men bara ytterst lite ;)
Jag är ledig om dagarna och den senaste veckan har termometern stått på över 25 grader, vem sitter inne vid datan då? Jag ligger hellre på stranden och njuter och tar det lugnt av ledigheten.
När jag inte ligger på stranden far jag mellan Skåne och Småland, med nöje! :) 

Nu ska jag packa ner lite saker för det blir havet nere hos mormor och morfar och därefter Kristianstad-dagarna som sätter igång idag! :)

Vi hörs
Puss&Kram


Lördag och fest med bad och vattenkrig

Jag drar på 20-årsfest snart, så på återseende i morgon mina kära! :)







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puss&kram


Freedag

idag är det fredag och helg. Inte för att jag känner av att det är helg eftersom jag är ledig fram till i början på september, men helg är det och idag tar mamma och pappa semester så jag ska minsann hänga med mina päron lite nu i några veckor :) Idag ska vi grilla på Ringvägen och som jag har längtat efter pappas grillade mat, sjukt gott ska det bli och jag ska äta tills jag spricker ;)

Värmen håller i sig och ska hålla i sig hela helgen, frågan är vad jag har gjort inne heela förmiddagen? Jag vet om att jag kommer få två veckors sol i Augusti så jag är inte sådär hång på solen som jag brukar vara under sommaren. Men det kommer som sagt fler dagar med sol och värme :) 

Jag ska plocka iordning lite till i min lägenhet innan det bär vidare hemåt med ett stopp på vägen :) 


Vi höörs! 
Puss&Kram


RSS 2.0