:D

Mamma anländer vilken minut som helst! :) Och vi ska käka lite sen bär det av ner mot stan och lite mor/dotter mys! :) Love it.

Vi hörs senare
Puss&Kram


Don´t know much

Jag ligger i soffan och lyssnar på musik. Och just nu spelas Aaron Neville - Don´t know much. Min pappa har spelat denna låten för mig och han trodde det var en låt för mig, och visst var det det! väldigt mycket Elin över den. Jag fullkomligt älskar att jag bara kan komma till pappa och fråga om han inte kan hitta en ny bra låt till mig. och oftast sätter han den på första försöket!
Jag känner att min hemlängtan börjar smyga sig på lite, det ska bli fantastiskt skönt att få komma hem på torsdag och få träffa min fantastiska familj. Men först kommer mamma upp till mig i morgon vid ett tiden.
På lördag blir det familjemiddag, Jag, mamma, pappa Ralle och Mia! Jag längtar tills dess.

Emelie var på besök under kvällen och vi pratade lite om allt mellan himmel och jord. Hon fixade även en ny header till mig :) så vad tycks? Jag gillar den starkt! :)

Här kan ni lyssna på denna fantastiska låt!
Underbart bra!

Mycket kärlek! Puss&Kram


påskledighet

Idag var det sista skoldagen och jag ska inte tillbaka förens nästa tisdag.
-Mamma kommer i morgon och vi ska gå på bio och äta lite god mat.
- På torsdag åker jag hem och sedan vidare till Helsingborg för lite shopping med mamma och sedan fotbollsmatch där de grönvita herrarna förhoppningsvis vinner! sedan har jag ett liiitet "påsklov"
- Det är vår på riktigt, (hoppas jag) och idag hade jag uppvikta chinos och vita tygskor, Lovely!
Behöver jag berätta att jag mår sjukt bra för tillfället. nu hoppas jag att detta håller i sig! :)

Puss&Kram


måndag

Efter en väldigt bra helg blev det en ny kursstart idag på morgonen. det var en del att göra enligt mig. Men idag fanns det inget attt plugga på så jag har tagit det lugnt och gjort pannkakor, diskat och plockat undan lite. och förtillfället kollar jag på Desperate Housewives :)

Ikväll är det biodags med Martina, Madeleine och Ida. Vi valde att se Shutter Island, frågan är hur bra jag klarar av den filmen jag som är så lättskrämd och blir väldigt lätt påverkad av Creapyfilmer. Tur att josefin ska sova över ikväll så jag är inte helt ensam.


Jag ska nog vila lite till så jag inte somnar på bion ikväll :)
Puss&Kram


söndag

Halva dagen har spenderats på IKEA tillsammans med Madeleine, Cilla och Björn. Jag var väldigt trött i morse när jag vaknade så jag halvsov i bilen dit :)
Trevligt var det i alla fall! och jag fick med mig lite nya skålar, ett skohorn, matlådor, fina ljusstakar, snapsglas och en krokodil som jag och Cilla döpte till Lasse. Cilla har en som heter Nisse! :)

När jag kom hem handlade jag och sen kom FixarMadeleine och hjälpte mig sätta upp en hylla! så nu är det superfint i min lägenhet och jag är supernöjd! :)




:)


Här är även Nisse och Lasse påväg hem från IKEA :)


Regn

Det fina vårvädret försvann vid 2 tiden och nu är det regn och åska utanför mitt fönster.
Jag har nästan städat klart och ligger i soffan och läser en bok. jag vet inte när det hände senast, men skönt är det i alla fall och jag behövde det!
Ikväll kommer förhoppningsvis Josefin hit! :) Och jag tänkte bjuda på mat, sen får vi se vad som händer, hemmakväll blir det i alla fall! :D

Puss&Kram


Glädje

Nu har jag fått mat i magen. och trots att jag är sliten från gårdagen känner jag en otrolig lycka inom mig.
Jag ska storstäda lägenheten och tvätta tänkte jag. Det är VÅÅÅR ute och solen lyser och det luktar vår! :) Joshua Radin är på högsta volym i högtalarna, jag har inget plugg under helgen och sen är det en uppgift som jag tänkte göra innan jag åker hem för påsken!
Jag är just nu väldigt lycklig och glad! underbart.

Tänkte att jag skulle säga det till mina nära och kära att jag mår bra.
Puss&Kram


Lördag

Det bästa med att gå ut fredagar är att när man vaknar på lördagen vet man om att man har heeela helgen kvar! underbart! :) Utgången igår var riktigt bra och det firades att tentan var skriven och avklarad! Jag är relativt pigg idag, det är kroppen som är lite sliten efter denna sjukt intensiva perioden som har varit från det att jag åkte Hem Hem för praktik. Så det ska bli skönt att äntligen få en helg utan att ha något att plugga på! :)


Jag och Cilla ska nu hänga lite på Josephs och jag ska äta kebabtallrik! MUMS
Se nu mamma, jag äter igen! ;)
Puss&Kram


fredag, underbara fredag

efter en sjukt intensiv vecka är både salstentan gjord och kompletteringen på hemtemtan gjord. Jag tar en HELG och en underbar utgång står på schemat, nu ska det hällas upp i glasen som aldrig förr ;) I morgon lär jag ligga i sängen hela dagen och bara ta det lugnt. och på söndag ska vi till IKEA :)


Jag önskar er en härlig helg! min kommer bli fantastisk :)
Ses i dimman gott folk.
Puss&Kram


Happyface, just nu.



MIN MAMMA ÄR VÄRLDENS BÄSTA!


Tisdagsklädsel





Snyggare än så blir det inte idag!
rött linne och svarta chinos känns bra.
nu ska jag käka sen ha musik. Därefter är bibblan mitt hem tills klockan 22 ikväll.
PussoKram


on my way

det är regnar nog lite ute, och jag är besviken för att det fina vädret försvann så fort! men det kommer förhoppningsvis snart igen :)

Det hindrar mig dock inte för att ta på mig min vårjacka. Jag har nämligen hängt in vinterjackan i garderoben nu! Den tar jag fram nästa vinter.






skulle det nu börja regna ännu mer så får det plats en till i min luva :)
nu ska jag pysa till Madeleine för lite käk i stan tillsammans :D
PussoKram

 


Black it is!


Idag springer jag runt i detta.
Tröja med detaljer på axalarna från VILA
Byxor med skinndetaljer från VILA
och lite smycken

P.S Jag la in en ny kategori nu med min klädsel, får se hur länge det håller ;)


Fredag

Jag tar lite paus i pluggandet. Och städar lägenheten istället! ;) det är sjukt mycket som ska göras tills nästa fredag och det finns inte supermycket tid till allt. det känns som att jag kommer att ha sena nätter och tidiga morgnar framför mig. Jag längtar tills pluggandet är över! ;)
Jag ska i alla fall hålla helg om några timmar. Jag ska följa med Madeleine och hennes mamma på Harrys och käka deras underbara hamburgare :)

Nehe städning av lägenhet och plugg återstår!
Hoppas ni får en bra helg, det SKA jag ha! :)
PussoKram


Plugg..

veckan består av PLUGG! :(
jag får skriva när jag har tiiid! =)

Pussokram Njut av soooolen! ;)

Söndagskalas

Under denna söndag är det Kalas för Melker som fyllde 7 i veckan. Så där ska jag spendera de sista timmarna i skåne. Tillsammans med min släkt. Myyys.
Vid 5 tiden bär det av hem till den nystädade lägenheten i Växjö för lite plugg och sen sängen efter det! Sen är skolan igång igen och det väntas Tentaplugg och lite helgspektakel :)

Nu ska jag i alla fall kolla på reprisen av melodifestivalen och ta mig en extra titt på Darin och hans underbara framträdande! Sen ska jag stänga av TVn när anna dyker upp i rutan! ;)


Kalasfin. Eller något! :P
Ha en bra dag PussoKram


Darin


Jag är på nytt förälskad i denna kille. Vilken låt och vilket framträdande han gjorde under finalen! Han är i alla fall min vinnare :)


Aino

Jag har blivit med mobil! :) Min mobiltelefon började krabba ganska bra för någon dag sedan. Så jag tyckte det var lika bra att kolla upp vad som låg ute på marknaden. Jag kikade på mobiler då jag hade tappat min i buskarna ute i snön för någon månad sedan. Och då var jag inne på en Sony ericsson Aino. Men jag har hört både bra och dåligt om den. Men så pratade jag med en Telenor kille som sa att den första upplagan av mobilen var kass, så de tog tillbaka den. och nu har det kommit ut en bättre version av den!
Så nu sitter jag här med denna fantastiska mobil (än sålänge) Och klurar ut lite nya finesser!



Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på film!
ha det så bra!
PussoKram


vårjacka

Jag har länge kollat efter en snygg vårjacka och såg nu på Nelly att de fått in den jag kikat några gånger på inne på VILAS hemsida :) Så nu är den påväg hem till mig :D


Jag gillar luvan! :) våren är väldigt välkommen nu!
Ha det så bra!
PussoKram


måndag 8/3-10

Nu ska jag iväg på min sista praktik vecka! Sen är det tillbaka till växjö och min underbara lägenhet :)
Jag spenderade helgen där och den var minst sagt riktigt bra :) TACK!

Vi hörs nog när jag kommer hem!
PussoKram

Klipp

Jag har glömt berätta om mitt senaste klipp :) Jag och mamma var i Växjö i söndags och vi var snabbt inne i stan och kollade runt lite. Och jag gjorde ett dunderklipp på ett par snygga jeansleggings som har kostat 359:- jag köpte de för 149:- Inte så illa! Jag är iaf jättenöjd :D


Skinndetalj på byxbenet :)


Remember me


Jag behöver nog inte ens säga att jag ska se denna filmen.
Det är en självklarhet! :)

Tisdag.

det har varit en intensiv dag på praktiken och just nu ligger jag utslagen i sängen och kollar på tv. Ikväll är det äntligen dags för premiär, för Desperate Housewives och i morgon börjar greys Anatomy igen, underbart! Kvällarna är räddade! dock kommer jag inte komma i sängs och somna i tid. 
Igår var jag också helt slut och beslöt mig för att gå o lägga mig vid halv 9 tiden och kolla på Kvarteret skatan. Det slutade med att jag somnade vid halv 10 tiden och vaknade vid 05.40 när klockan ringde, ganska utvilad! :)

Ska göra lite mackor och varva ner ordentligt. Behövligt!

hoppas ni har haft en bra dag!
PussoKram


RSS 2.0