Ensamhet är inte min grej.

Det här med att vara själv är inte riktigt mig grej. Vissa dagar kan jag tycka det är skönt att få gå runt i godan ro och få vara i min egna lilla värld, men jag föredrar inte det några längre stunder. Det är tur att jag bor nära alla i campusbubblan.
Jag vet dock inte riktigt hur jag ska stå ut 4 veckor hemma under praktikperioden och jag kommer definitivt få det svårt om kvällarna när jag ska gå och lägga mig själv i mitt gamla gamla flickrum utan min favorit famn som jag är så van att somna med brevid mig. Det ska i och för sig bli väldigt roligt att få komma hem och komma tillbaka till praktiken, men med det kommer som sagt nackdelarna också.
Skulle det bli allt för jobbigt, får jag väl lägga mig hos mamma och pappa ;)

Jag hoppas i alla fall att mamma och pappa kan rycka upp mig från höstdeprission som har infunnit sig. (Det kan ni göra med hjälp av god mat, spec. julskinka med potatismos och julmust!)

Puss&Kram på er!


Kommentarer
Postat av: sandra

elin. jag känner likadant. har ingen större lust att flytta från campusbubblan under praktiken, men samtidigt ska de bli kul med praktik :) får hoppas att fyra veckor går snabbt :)

2010-11-01 @ 16:57:12
URL: http://sjosefsson.blogspot.com
Postat av: Cecilia

PUSS! :)

2010-11-01 @ 17:02:50
URL: http://lilienberg.blogg.se/
Postat av: mamma och pappa

Vi ser iallafall fram emot att ha dig hemma. Lite önskekost ska vi nog kunna ordna och kanske hinna med lite julstämning. Puss

2010-11-02 @ 14:53:38
URL: http://elinlundiiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

och glöm för sjutton muggar inte ringa mig när det vankas potatismos och julskinka :)



Love

2010-11-02 @ 19:25:38
URL: http://micela.freshmagazine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0