Plugg


Såhär tråkigt och jobbigt tyckte jag att det var med hemtenta förra året, känslan är tillbaka!
Förbannade bok om Pedagogiska miljöer och barns subjektskapande!


Onsdagsträning

Jag har varit uppe sen klockan 7.00, anledningen till det var att Ida kom och hämta mig kvart över 7 för en timmes gym i simhallen! så jag kom hem halv 9 och hoppade in i duschen och nu sitter jag i soffan och äter en god frukost i from av gröt, god macka och stor mugg te, ska ladda om batterierna för halv 10 ska vi vara i bibblan och plugga och i eftermiddag kommer tjejerna upp för en utgång! :) sjukt bra dag om jag får säga det själv!

Vi hörs!
Puss&Kram på er


kvällspromenad

Jag, Ida och Hilda ska snart bege oss ut på en lite kvällspromenad i höstvädret runt trummensjön. Det är så skönt att få komma igång igen, igår tränade vi två gånger och idag är det som sagt promenaddags. Jag har fruktansvärd träningsvärk i magen, men samtidigt är det en ganska skön känsla eftersom det är ett tecken på att man har gjort något nyttigt och vettigt :) Imorgon är det dags för ännu mer träning och det blir av redan klockan halv 8 imorgonbitti, jag lär vara död i morgonkväll om jag känner mig själv rätt:P



Vi hörs kanske lite senare ikväll!
Puss&Kram


Expedithylla

Som jag skrev i förra inlägget var jag på IKEA en snabb vända igår och köpte mig en ny möbel till lägenheten, igår satt jag alltså och skruvade ihop den med mina bara händer, det var faktiskt svårare än jag trodde men det blev bra och jag är nöjd. Det är faktiskt det som är huvudsaken!


Det är alltså den fyrkantiga Expedithyllan som har tillkommit den till vänster på bilden.
Innan den kom på plats så låg den hyllan som är till höger ner men på detta sättet får jag plats med mer saker :)
(Lampan uppe på hyllan ska inte stå där. Jag väntar bara på en till möbel som ska placeras i min lilla hall)

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag kan somna trots irritation.
Puss&Kram


helgen i sin helhet

Jag har varit hemma under helgen därav har uppdateringen uteblivit! Det var en mysig hemmavistelse och det var mysigt att få träffa hanna och titti igen som jag inte sett på evigheter känns det som.. Vi tog en utgång i Kristianstad och nu i efterhand så var det ända roliga att vi tjejer gick ut tillsammans, så jag var ändå nöjd :)

Igår var jag även en snabb runda på IKEA och köpte en ny expedit hylla till lägenheten, så nu finns det plats för mer förvaring, vilket är behövligt i min lilla etta :) Tänkte visa hur det blev senare ikväll.

Idag ska jag, Ida och Cilla träna i simhallen och vi ska faktiskt simma idag :) det var längesedan så det ska bli kul! Därefter ska jag plugga och göra uppgiften tills morgondagens seminarie. Wish me good luck!

Nu ska jag fixa mat eller något så jag inte får kramp i simbassängen! ;)

Puss&Kram

Lördag

Det blir en dag då jag kommer att fara och flänga lite hit och dit. Jag ska snart till Alvesta för att stanna i några timmar för firande och därefter drar jag hemåt mot Osby för ett annat firande av Josefin som fyllde 20 i veckan :) Det kommer att bli en bra lördag, det känner jag på mig :)
Måste fortsätta göra mig iordning och städa lite i lägenheten..

Glöm inte att hålla tummarna för en grönvit vinst idag, det kommer jag göra i alla fall! :)


Puss&Kram på er!


Jeansklipp!

Jag, Ida och Cilla har varit inne i stan och kollat rundor lite. Vi stötte även på Andreas som var på skojakt, sen slog vi följe med honom och fikade lite. Och jag lyckades faktiskt hålla jäkligt bra från sakerna i butikerna, dock köpte jag ett par snygga jeans för 200:- på Gina. Jag har letat efter jeans ett bra tag och nu när de var mitt framför näsan på mig så kunde jag inte strunta i det och att de var sjukt billiga gjorde allting mycket bättre.

Nu ska jag ladda för Idolkväll, tror dock inte att jag blir långvarig ikväll, min kropp är sjukt trött. Dock ska jag jag försöka hinna med en morgonpromenad i morgon innan jag åker till Alvesta :)

Puss&Kram


Fredag 24/9

Det är lika bra att inse fakta, att det är faktiskt otroligt skönt att stiga upp i relativt bra tid på morgonen och komma igång med dagen tidigt. Det har varit en riktigt bra dag hitills och det var huur skönt som helst att träna på ett nästan folktomt gym! Jag körde en genomkörare på hela kroppen, inprincip alla musklgrupperna, det är ett under om jag klarar av att gå ordentligt i morgon! ;) Nu ska jag minsann hålla igång detta! :)

Jag har tagit helg, har iofs haft det hela veckan känns det som, men när det är fredag så är det officiellt helg :) Jag ska ta tag i lägenheten och städa den lite och plocka iordning, sen ska jag lägga mig i soffan och läsa i in bok och dricka lite te.
Kvällen kommer gå i lugnets tecken, det blir tv och filmkväll hemma hos Emmy tillsammans med Cilla och några till :)

Det blev förresten en hockeyvinst i onsdags, till allas glädje och i morgon håller jag tummarna för en VMAvinst!

På återseende!
Puss&Kram

P.S Igår hade jag och mitt körkort 1 års jubileum ;) D.S


morgonträning


Denna fredag startas med träning, det ska bli så underbart att få komma igång igen och nu hoppas jag att jag inte hindras av förkylning, feber, överandsträngda benhinnor eller ett ont knä. Nu jäklar ska mina 8 extra kilo bort från mig!

Puss&Kram på er


Onsdag 22/9

Heej!

Jag är hemma på mamma och pappas gata och hitills har denna hemresan varit 100 ggr bättre än den förra. Ralle, Mia och Messi kom och överraskade oss med besök och övernattning. Jag bjöd på mat (eller jag lagade maten) igår och det var nog väldigt uppskattat, därefter tog jag, mamma och Mia med oss Messi ut på en promenad i det fina kvällsvädret som det bjöds på igår! Klockan 20.00 satt hela familjen ner och kollade på Idol och Superstars, därefter kollade vi på film och jag bara njöt av det underbara sällskapet och det sköna känslan att få krypa upp i mamma och pappas soffa. 

Det var faktiskt skönt att få sova i min säng här hemma, jag fick dessutom vakna upp med pussar i ansiktet från en annan favorit idag, Messi kom in och slickade mig lite fint i ansiktet, sen la vi och gosade lite innan skramlet i köket blev mer intressant och han sket i morgongoset ;)

Nu ska jag göra undan mina skolarbeten så jag kan ta helg efter det. Eftersim musiken blev inställd har jag ingen skola mer denna veckan! Hur skönt är inte det?


Såhär liten är skrutten inte längre, numera väger han 12 kilo och är en riktig liten buse!

Puss&Kram


Svar på kommentar

Micaela om OTH:

Vart får du tag i oth avsnitten?
har inte lyckats hitta de sista av säsong 7 ännu. =(

SVAR:
Jag tittar på internet genom en sida som heter casttv.com, där du kan hitta princip alla serier som finns ;) Kram


Skola och hemresa

Ídag är det föreläsning som gäller mellan 10.15 - 12.00. Därefter ska jag hem och packa ner lite eftersom jag ska åka hem för 1½ dag, jag ska förhoppningsvis slänga i mig lite käk okcså. Tjejerna skulle ner till IKEA idag, så jag åker med dom från växjö istället för att ta tåget och sitta själv i 1 timme, får jag trevligt sällskap vilket är att rekomendera! Så det blir en bra tajming från våra sidor denna gången :)

Förresten, igår kröp jag upp med en bra bok i soffan, som jag sa att jag skulle göra ;) Jag har fått låna PS I love you utav Cilla, jag har läst 8 kapitel och har nog gråtit en skvätt i varje kapitel sen det tredje! Fantastisk bra bok och än så länge mycket bättre än filmen!

Nu ska jag göra frukost och försöka få liv i min favorit som fortfarande ligger och sover.

Puss&Kram på er!


kvällslyx

Nu ska jag minsann krypa upp i soffan med en bra bok och bara ta det lugnt! :) Imorgon är det föreläsning och sen bär det av hemåt till mamma och pappa och förhoppningsvis en bättre hemmavistelse än förra gången!


Puss&Kram!


20 september

Igår var det lite dött här, men jag var sliten sen festen i lördags, som för övrigt blev huur bra som helst! Men under söndagen hängde jag, Josefin och Cilla, vi åt pläddar till frukost och knappt en halv pizza till middag. Ingen nyttig dag direkt, men ibland får det faktiskt vara så :) Under eftermiddagen gick vi också och gjorde vår plikt, vi röstade och på kvällen var det valvaka hemma hos Andreas tillsammans med andra goa människor. Kan också slänga in en liite parantes att vi spelade spel och mitt lag vann 3 av 3 ggr ;) Kvällen gav mycket skratt och några timmar senare fick jag ännu en gång somna i min favorit famn. Dessutom blev det en hockeyvinst igår, så gårdagen var en riktigt bra dag! 

Idag har jag hängt lite i skolan och även hämtat ut min tenta som jag skrev i Augusti så nu är den äntligen kirrad och klar! :) Jag ska slänga i mig lite käk och sen får jag eventuellt sätta mig och plugga lite eller något! :) 

Vi hörs senare! 
Puss&Kram

P.S Ralle, jag är sjukt glad över att du fick näta D.S  


18 september!

Det är lördag vilket innebär utgång ikväll! Eftersom att jag fyllde 20 över sommaren så är det dags för att fira det med en förfest i lägenheten! jag är sjukt taggad och jag hoppas och tror att kvällen kommer blir huur bra som helst. Ikväll kommer det ca 20-25 pers till lägenheten, så alla får en kvadratmeter var, bra va!? ;) neeh, men det kommer bli sjukt trångt men finns det hjärterum finns det stjärterum ;) Right? Så det ska nog bli bra!

Jag håller på att städa lägenheten efter en pannkaksfrukost hos Cilla, underbart. Dagen kunde inte börjat mycket bättre! :) Jag ska i alla fall fortsätta med det tänkte jag så jag blir färdig nångång.

Ha en bra lördag, det ska jag minsann ha!
Idag håller jag mina tummar för att de grönvita herrarna drar hem en vinst till, precis som förra helgen då de säkrade sitt division två kontrakt! :D

Puss på er!

P.S Idag är det 3år!!! sedan jag slutade äta godis, sjukt stolt! ;) D.S

 


Movietime!


Nu ska jag och Josefin se på The Reader.
Jag hoppas att den är bra! :)
hoppas ni har en bra fredagkväll med en massa fredagsmyys! :)
Puss&Kram


Heeelg!

Jag tar en välbehövlig helg!
Efter inlägget igår satte jag igång en film och somnade och vaknade när filmer var slut. Då insåg jag att jag sovit i 2½ timme.. Det var väl behövligt antagligen, det var inte heller några problem att somna igår kväll som jag trodde!

Idag har jag ätit frukost inne i stan med FinaMartina, vi pratade om allt och det var en del eftersom det var ett bra tag sedan vi sågs, så det var behövligt! Jag har även gjort redovisningen i skolan, så jag tar helg med samvete nu.

Josefin kommer strax över hit och då ska vi hitta på något vi kan äta till ikväll, för det blir en lugn hemmakväll ikväll med idol och en massa annat :)

Vi hörs kanske senare!
Håll era tummar på att mitt illamående försvinner och att det aldrig mer kommer tillbaka! TACK
Puss&Kram


Torsdag

Idag är jag sjukt trött! Funderar minsann på att gå och lägga mig i sängen och kolla på en film och kanske sova en stund. Huvudvärken och illamåendet kommer och går lite som de själv vill och känner för.
Inatt sov jag i alla fall sjukt bra, men somnade ganska sent och gick upp klockan 7 för att jag skulle till Ida vid 8 för att sedan pka vidare till hennes VFU plats för att genomföra en skoluppgift. Vi var hemma igen vid 11 tiden och klockan 13 var det musiklektion.

När jag kom hem låg det något i min postlåda som gjorde min dag helt och hållet! TACK igen vännen! :*
Varför skickar man inte brev oftare, det är ju faktiskt fantastiskt roligt att få ett brev som någon har lagt ner tid på till en! Jag kanske ska börja med det? :) 

Nu ska jag nog sätta igång en Harry Potter film, göra lite te och skriva en inköpslista till Ullared! (Jag vet att det är någon vecka tills vi åker, men det är lite grejer som jag behöver som jag inte vill glömma)

Puss och Kram på er! :)


OTH

Igårkväll var det premiär utav One Tree Hill i USA och i morse fick jag ta del av det första avsnittet av säsong 8! Vilken serie det är! jag blir sjukt imponerad av att de fortfarande lyckas hålla serien uppe trots saker och ting! Det jobbiga nu är att jag kan inte skriva om det! Fast att jag vill! :P Men avsnitett var otroligt bra och jag vill se nästa redan nu! :)

Nu ska jag äta lite mat, sen ska jag städa, diska och tvätta :) Jippiiii!
Puss&Kram

Ny look

Igårkväll satt jag och pillade med en ny header eftersom att jag tröttnade på den gamla. Men jag blev sjukt nöjd med resultatet även om det inte är något avancerat.



Den gamla headern


Den nya.
Så vad tycker ni? den gamla eller nya?

Om ni inte kan se den nya designen tryck på F5 :)

Nu ska jag göra lite frukost, drick te och kolla på vänner innan jag ska till skolan om någon timme! Puss&Kram


Vardagslyx

Att ha tända ljus i en mörk lägenhet och veta att det småregnar lite ute är helt underbart. Att sedan få njuta utav kvällen med en god macka och en stor kopp te i en utav mina favoritmuggar samtidigt som vänner rullar på tvn är otroligt bra. Om detta inte är vardagslyx så vet jag inte vad!



För övrigt så har jag och Ida kollat på Idol och sedan gick vi vidare hem till Andreas och kollade lite på fotboll och hängde tillsammans med honom och Jon! :)

Puss på er! :)


Idolbestyr

Jag och Cilla beställde biljetter till Idol när det är nere i Malmö den 26 november! :) Så nu finns det lite till att se fram emot under hösten.
- Ullared med mamma
- Göteborg med Alexander och Josefin
- Idol i Malmö

Behöver jag säga att jag längtar till alla tre sakerna! :)


Tisdag 14/9

Det är verkligen höst ute! Det har regnat till och från hela morgonen och jag lyckades försova mig en stund i morse. Sen att det var svårt att stiga upp från min favorit famn är en helt annan sak ;) Jag har i alla fall tagit mig till bibblan för grupparbete om inskolning. Det är faktiskt väldigt intressant, men jag hoppas att vi kommer en bra bit på vägen idag, så det inte blir så stressigt i slutet.

Nu ska jag återgå till uppgiften!
Vi hörs senare!
Puss&Kram

P.S Idag börjar One Tree Hill säsong 8 D.S


Mamma och Pappa

TACK FÖR ATT NI FINNS!
OTROLIGT MYCKET KÄRLEK TILL ER! 

PUSS!


Maaat

Jag är hemma från lektionen och jag är helt slut i huvudet och illamåendet har kommit tillbaka! Vet inte vad det beror på, men ikväll ska det minsann inte vara kvar, för vi ska till Ida och kolla på Ullared och hänga lite, det är vad kvällen har ett erbjuda, än så länge i alla fall! :) Nu ska jag göra lite mat, är sjukt sugen på köttfärssås och spaghetti! :)


Puss&Kram


Måndagsregn 13/9

Idag är det en sån dag då jag helst av allt bara skulle vilja ligga kvar i sängen under mitt varma täcke, läsa en bok och bara höra regnet smattra på fönsterblecket utanför. Regnet står som spö i backen och har gjort det hela morgonen och klockan ett ska vi vara ute för att ha en rörelselektion, just nu är jag inte så jättepepp på det.

Jag har i alla fall sovit hur bra som helst, och började morgonen med lite Vänner avsnitt, jag ska snart äta pannkakor till frukost :) Det blev några över när jag och Josefin hade det till frukost/lunch igår! :)

Vi hörs lite senare!
Ta hand om er!
Puss&Kram

underbara du!


Håkan Hellström, underbara du!
Detta är musik, Fantastisk musik!

Puss&Kram


Söndag och kvällsinlägg

Det har varit hockeysöndag, men tyvärr ingen bra sådan. Men som jag sa, dåligt genrep bra säsong! så jag står fast vid det! :) Jag ska krypa ner i sängen och sova ut imorgon, för jag börjar inte förrens 13.00 :) Jag behöver sova ut efter två utgångar och ganska lite sömn, dock ska jag sova själv, men det ska väl gå det också, jag slipper i alla fall behöva slåss om täcket ;)

Vi hörs i morgon. Då är det ny vecka och en piggare Elin :)
Puss&Kram

lördag

Det var en lyckad utgång igår och idag är vi på det igen! Men först och främst ska jag och josefin in en runda till stan och fixa lite sen lite käk, därefter är det nog dags att dra sig mot GL-huset för födelsedagsfest! :)
Nu ska jag plocka iordning här hemma och hålla tummarna för att Alexander vinner sin hockeymatch idag! :)


Hörs senare!
Puss&Kram


Freedag

Så! efter en miniliten bloggpaus drar jag igång igen! Igår kväll hämtade jag krafter igen med lite kinamat, Idol, film och fantastiskt bra sällskap. Men jag önskar att jag hade mått bättre. Jag har just skrivit klart en uppgift till skolan om inskolning men det resulterade till illamående, tänkte att jag skulle sätta igång lite bra musik och äta lite mat och hoppas på att det hjälper! Kan hända att jag sätter igång lite Vänner också, det får mig alltid att må mycket bättre. Frågan är, vad ska jag äta? Får gå och rota lite i frysen och se vad jag hittar, måste ha riktig mat i mig eftersom det står utgång på schemat ikväll :)

Vi hörs lite senare!






Bjuder på tre goá bilder från Turkiet!
Just nu är mormor och morfar där nere och jag skulle göra vad som helst för att bara få en vecka där!

Ta hand om varandra!
Puss&Kram


Bloggpaus

idag tar jag en liten bloggpaus..  Det har varit en sjukt intensiv och jobbig dag, jag är dessutom äntligen tillbaka i växjö men ska snart lämna det igen. Jag hoppas att illamåendet och allt annat skit släpper snart!
Vi hörs i morgon!

Ta hand om varandra och era nära och kära!

Puss&Kram

9 september

jag är fortfarande hemma hos mamma och pappa, men senare idag bär det tillbaka till växjö. Men innan dess ska jag äta lite frukost och gör en intervju till ett skolarbete, det ska bli sjukt skönt att få det gjort, så slipper jag tänka på det sedan :)

Hoppas allt är bra med er!?
Vi hörs lite senare fram emot dagen!
Puss&Kram

Osbytown

Jag är hemma på mamma och pappas gata och myser med mamma i soffan med lite tv och mor och dotter talk! :) Det är hockeymatch i Smålan men eftersom det var lite som stod i vägen för att jag skulle följa med ikväll så håller jag tummarna här hemma igen! :)

Vi hörs antagligen lite senare, för nu ska jag mysa lite till med mamma och ladda upp inför Idol klockan 20.00
Puss&Kram

Onsdagsklädsel


Såhär blev det idag!
(ignorera den stökiga bakgrunden)
för NU ska jag städa lite :)

Puss&Kram


Godmorgon

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och vaknade för 20 minuter sedan. Jag har överlevt natten och vaknade bara några enstaka gånger, så nu är jag utvilad och gaanska pigg! :) Idag ska jag plocka iordning lite i lägenheten och sen bege mig mot IKEA tillsammans med Ida och Hilda, därefter ska jag hem till mamma och pappa och mysa lite med dom, det var alldeles för länge sedan, så det är på tiden nu att åka hem :)

Nu ska jag äta lite god frukost i form av havregrynsgröt och knäckebröd med skinka, gurka och aromat! Muuuums! ;)

Hörs senare!
Puss&Kram


Kvällsmys

Efter att ha kollat färdigt på Sverige - San Marino tillsammans med folket begav jag mig hemåt i kylan. Det var faktiskt kallt, så jag hade pannband och en stor mysig halsduk omvirad runt halsen. Väl hemma drog jag på mig mina pyjamasbyxor (dom används alldeles för sällan, det är sjukt skönt att få hoppa i det) satte mig soffan med en varm kopp chokladmjölk och kröp ner under täcket för att kolla på Idol, samtidigt som mina ljus i fönstret och på tvbänken gjorde stämingen mycket mysigare :) Och med detta säger jag godnatt och önskar innerligt att jag kan få sova några timmar mer än igår natt!


Puss&Kram


Tisdagsklädsel

   
Jag invigde den nya tröjan från VILA idag tillsammans med ett par svarta byxor och mina vita converse! :)
Puss&kram


Heldag och fotbollskväll

Det är tisdag idag och efter nästan en sömnlös natt med ungefär 3 timmars sömn pga hostattacker, har jag faktiskt lyckats överleva heldagen i skolan. Vi har haft föreläsning och seminarium för genomgång av kommande fältstudier. Det är en del att göra nu och jag känner att det snurrar runt i mitt huvud ganska bra för tillfället. Men jag ska sätta mig ner och planera och läsa lite innan kvällen kommer, så kan jag förhoppningsvis få lite klarhet i det hela!

Ikväll blir det Svergie - San Marino på tv hemmas hos Andreas tillsammans med Hilda, Ida och Misa och kanske någon till, har inte så bra koll :P Jag missar i och för sig Idol men som tur är kan man se det på tv4 Play efteråt, vilken bra uppfinning! :)

Jag ska ta lite hostmedicin och läsa lite litteratur nu.
Puss&Kram på er!


6 september

Dagen har bestått av en rörelselektion och redovisning av vårt rörelseprogram gick nog som planerat, inte för att det var någon stor uppgift, men det är alltid skönt att det går bra! ;) Efter lektionen gick jag hem och chillade lite för att sedan ta bussen in till stan med Cilla! Vi kände att vi behövde shoppa lite, det går alltid hem när det är något tråkigt som man bär på. I mitt fall bär jag på en tråkig förkylning som inte vill släppa!



Blus från Bik Bok som är TUSEN gånger snyggare i verkligheten!




En randig tröja till, till min lilla samling :)


Leggings :)

Kan även passa på att tillägga att den randiga tröjan och legginsen kostade 28:- efter att jag hade använt mitt presentkort och bonuschek på HM. Jag gick ut jääkligt nöjd! ;)
Min förkylning kändes genast myyycket bättre..

Puss&Kram


5 september

Det är söndag och igår var det utgång, en mycket bra sådan! Så idag blir det lite häng i lägenheten och tar det lugnt:) Alexander har hockeymatch men jag känner att det kanske inte är världens bästa ställe att hänga i 2 timmar, men halsont och förkylning. Så jag hejar och håller tummarna här hemma istället! :)
Det blir pannkakor till frukost/Lunch och lite vänner på det. Underbart! :)

Hörs sedan!
Puss&Kram

3 september

Det är äntligen fredag och jag ser verkligen fram mot helgen, ikväll vet jag dock inte riktigt vad som står på schemat, men jag och tjejerna har pratat om lite tacokväll ikväll och kanske en bra film eller något!
Imorgon ska jag och Alexander på fotboll i Ljungby och förhoppningsvis hjälper det att vi är där och kollar och hejar, så att de grönvita herrerna kan ta en vinst och tre poäng nångång! Lördagskvällen bjuder på födelesedagsfest för underbara Cilla och sen en utgång på det :)

En liten kort historia om vad min helg kommer att innehålla!
Nu MÅSTE jag masa mig upp ur sängen och slänga i mig lite käk och bädda osv. Sen ska jag på seminarium lite senare idag. Därefter tar jag helg!
Puss&Kram på er!

P.S Ni är sjukt dåliga på att kommentera ;) D.S


Kvällsmys

Jag sitter och myser i min soffa med bra musik och en god smoothie! Skulle egentligen städat lägenheten, men så blev inte fallet.. är helt slut i kroppen och jag vet inte vad det beror på. Antingen är det för att jag har en kommande inefktion i kroppen (därav lite halsont) eller så är det för att jag har rört på mig otroligt mycket i veckan. Eller otroligt mycket var kanske att ta i, men mer än vad jag brukar! ;)
Jag ska i alla fall fortsätta mysa i soffan med mitt täcke och eventuellt läsa en bok eller kolla lite på vänner innan jag slocknar för kvällen.


Puss&Kram


klädsel på en torsdag


Brukar alltid använda webcamen när jag ska (de få gånger) visa vad jag har på mig.
Men den håller typ på att gå sönder så kameran funkade den också :)
Såhär ser du ut i alla fall och tro det eller ej så har vi sol i Växjö idag!
Puss&Kram


Hej träningsvärk!

Godmorgon!
Jag har sovit sjukt dåligt inatt och jag vet inte om det beror på att jag har sovit själv eller för att jag är förkyld och hostig. Antagligen lite både och antar jag! Men jag är uppe nu, efter lite om och men, jag ska nämligen baka nu på morgonkvisten så jag hoppas att jag har huvudet på skaft och inte gör något fel, för jag kommer inte orkar göra om det! ;)

När jag är färdigbakad ska jag plugga och skriva en text till morgondagens seminarium. Om det är roligt eller inte får tiden utvisa, men det ska nog gå bra tror jag!

Jag har sjuk träningsvärk i benen idag och det pga att jag är världens sämsta på att strecha, när jag kommer hem slänger jag mig antingen i soffan eller i duschen och sen är det där med streching bortglömt! Så jag får väl stå ut med värken, det är ju bara ett tecken på att jag faktiskt tränade igår och det är jag nöjd med :)

Nu ska jag sätta igång lite bra musik och börja baka! :)
Vi hörs senare under dagen antar jag!
Puss&Kram


Tröööött

Det gick alldeles utmärkt att spring trots förkylning och etc. och denna gången klockade jag rundan. Jag vet inte om 17.25 är så himla bra tid på 3 km. Men det är tid att sträva efter, som ska bli bättre för varje gång jag springer! Det är så jag tänker ;)
Nu är jag i alla fall sjukt trött och benen känns tunga. Jag har fått i mig lite kvällsmat i form av havregrynsgröst, macka och ett glas juice och ska snart masa mig in i duschen och därefter blir det nog sängen ganska snart, för jag lär slockna innan jag ens lagt huvudet på kudden!

Tror jag säger godnatt nu, för känner jag mig själv rätt så blir det ingen mer uppdatering idag.
Hoppas ni har det bra!
Puss&Kram


Träningsdags

Jag ska minsann ge mig ut i springspåret nu! Jag trotsar min halsont och min förkylning, jag har gett mig fasen på att jag ska nå mitt mål och tappa min 8 kilon som bara finns där till absolut ingen nytta! Hoppas mina blåsor och skavså pallar rundan, hoppas jag pallar rundan, för det var ett tag sedan! ;)




Wish me good luck!
Puss&Kram


RSS 2.0