midsommar =)

jag kan ju börja med att berätta att jag hade grymt fel, när det gällde Sverige - Ryssland matchen! Ojoj, men är man inte bättre så är man inte det. Kul för Ryssland iallafall som också slog ut Holland igår kväll.

Jag orkar nog inte sitta och förklara hela midsommar helgen,men den spenderades i skummeslöv med josefin, annie, titti, gullberg och några utav annies bror och hans kompisar.
Det finns inte mycket att klaga på efter denna helgen, den enda är väl att jag är mega trött nu! fastän att vi råkade sova till 13.35 idag! skönt var det iallafall=)
Tack alla, för en underbar helg! Love!

Tjing*

Jesse

jag kan nu säga att I´m totally in love with Jesse MCcartney, (nästan) ;)
nej, men jag tycker att han är riktigt bra, man känner igen sig i hans låt texter, m.m.
iallfall jag :P
Tex i denna låten, riktigt bra! så lyssna på den!!

Dagen har varit ganska händelserik iallafall på morgonen, jag och mamma åkte in till Kristanstad, hon skulle upp en vända på jobbet, sen fick vi gå och lämna in min telefon på lagning (Igen!!) så den får jag tillbaka om ca 2 veckor,, plus att dom inte hade någon lånetelefon till mig, så nu har jag (som tur är) min pappas gamla Nokia 3510, haha, bättre än ingenting alls.
Efter detta så fick vi åka och handla, snäll som man är som ställde man upp på detta ;)
sen fick vi hämta pappa, som kommit hem efter någon resa med jobbet. 

ikväll blir det slapp, och fotboll, Ryssland - Sverige!!
Jag tror att Sverige vinner med 2-0 och att Ljungberg och henke gör målen.
Kul att se sedan om man va nära överhuvudtaget.
Hoppas dom vinner iallafall =)

Tjing*

Phu!

nu har jag äntligen lagt över bilderna från min data till den externa hårddisken, och jag ber nu bara till gud att bilderna inte är smittade med viruset, det innebär alltså att den externa hårddisken typ är förstörd eller något, och alla mina 2000 bilder borta!
så nu ska min bror ta in datan till Kristianstad, så får han fixa den där inne =) ska iallafall bli super skönt att tillbaka min data, den har varit avstängd sen jul tror jag:P

Idag händer det minsann inte mycket i fröken lundins liv, ska i och för sig städa rummet, men förhoppningsvis går det på ett kick!, eller inte:P

Hur är det med er?

Var du seriös?

*tjing

Sommarlov

Finally, så kan jag också säga att jag har sommarlov!  Hade min skolavslutning i torsdags, med betygsjakt, och avslutning på växjö teater, har kanske aldrig skrattat så mycket åt mina lärare sóm jag gjorde den dagen. Vi fick betygen, tog lite foton, pussades och kramades, sa till varandra att vi skulle träffas under sommaren, sen sa vi hejdå, Och till hösten så är vi äldst på skolan! ett år kvar, sen är de tslut på allt trams, ska nog gå det också:P

Pratat med älskade Emelie idag med, duktig som hon är så åkte hon till skolan och gjorde färdigt sina arbeten, och vi bestämde även att vi plus Adele, att vi ska ses nästa torsdag =) äntlgen som vi har sagt att vi ska träffas, men det har aldrig blivit av, tss men nu blir det förhoppningsvis! =)
Det blev också bestämt att Emelie och Alva ska komma hem till mig på min födelsedag den 19 juli =) gud vad jag längtar =)

Sommarlovet hittills har väl kanske inte varit någon höjdare, p.g.a. regnet, det är ju så satans tråkigt att det ska regna!

På midsommar, så ska jag och josefin till skummeslöv, till annie stuga =) Det är dags för det igen=) och gud vad vi älskar att vara där, det ska ni veta =)

*tjing

en helt ny vecka

första dagen på veckan är avklarad, o det gjorde genom jobb, denna dagen! ganska skönt =)
Sen går jag skola tisdag och onsdag blir nog inte så mycket att göra där heller. också väldigt skönt of course =)
Torsdagen vankas det student som sagt, men inte för min del, jag får vänta ett år till:P men för min granne=), jag ska först jobba lite till, =) skönt med lite pengar. Men dom ska sparas, eftersom jag och min familj och  några släktingar ska utomlands till hösten, då bär det till Turkiet, underbart! går i skolan i ca 2½ vecka sen två veckor utomlands.
kan knappast bli bättre!


image35

just nu vill jag bara att du ska förstå allt som jag menar.. Och inse!

Tjing*

RSS 2.0