..

Usch, det måste verkligen vara något fel på mig, är trött exakt hela tiden, borde kanske kolla upp det där! =)

Annie och Hanna spenderade sina nätter hemma i mitt hus, bara för att jag är mörkrädd och hatar att vara själv, osså hoppas jag att dom var där för att dom ville det! hihi,
lite kvällsmat, tv och en Titti som anlände så blev det väldigt mysigt.
på Tv vankades det, Roomservice, Fråga Olle och Girls of the Playboy mansion, konstiga männsikor det där!
och på TV:n i sovrummet blev det lite One Tree Hill innan man somnade.

Vaknade kvart i 6 och upptäckte att jag kliat sönder mig under nattens gång, armvecken var inte det finnaste, Så nu har man fått något tips om någon Kräm, som jag ska gå och köpa! hoppas det blir bättre!

Tack för att ni gjorde så att min kväll/natt inte blev jobbig =)
Love!

Tjing*

Helg

måste säga att jag har haft en helt underbar helg, och jag har er att tacka!
Med lite singstar, lite tv, mycket prat, och underbart sällskap kunde det inte bli bättre.
Helt allvarligt talat så vet jag inte vilka jag hade umgåtts med eller vad jag hade gjort utan er?
Och jag vill inte veta det heller!

jag säger det inte så ofta, men, Love yá guys <3

TACK!   
                  


-

Jag vill inte vara ensam!

Fam. Lundin & Sport

Frågan är vad som händer med ca 2/3 av fam. Lundin (som i detta inlägg blir kallade för "dom") när det är sport?
Antingen är dom helt osociala eller så arga att dom börja slänga saker och ting runt om kring sig, även om det är fotboll, handboll, ishokey eller någon annan sport på tvn.
Då ska vi inte prata om hur det är under sport när man ser den "live" helt osociala skriker och har sig, och är allmänt pinsamma när dom gör så. Jag brukar inte tycka att dom är pinsamma, men gränsen går när iallafalla när en utav dom börja kasta saker kring sig och är så arg att det inte går att prata den.

Så nu vet ni att om ni ska kolla på sport med Fam. Lundin, se till att va utvilad, inte irriterad, lär dig stänga av både öron och stäng ögonen nägon gång i bland, men framförallt va tyst! =)

Detta är ju bara ett tecken på entusiaktiska sports freaks, och vad är det för fel på det!? =)

Tjing*

Gossip girl

jag är på nytt förälskad i Gossip Girl.
Inte så konstigt när serien handlar om en massa trubbel, skvaller, där folk går bakom ryggen på varandra,och massa massa kärlek, och det hela gör det inte bättre när typ den perfekta killen finns med i serien.image10
Penn Badgley

Fredag

sitter i skolan och har Svenska, slutar kvart över 11 idag, och är då 5 över, likaså alla fredagar framöver! Inte helt fel!
Alla andra sitter och kollar på film, V - för Vendetta vi såg den förra veckan, så jag orkar inte, Slö tittat helt enkelt!

Senare idag ska jag och Annie ner till trafikskolan, igen och hämta våra teoriböcker så man kan börja lite smått kanske =)
Och senare i kväll ska jag antagligen kolla på Let´s dance. Men jag vet fortfarande inte med vilka, hade varit ganska skönt att va hemma, men inte alls fel att kolla med vännerna, alltid skojsigt, få se hur det blir.

Jag bryr mig inte om ett Hej för att nu vet jag, och det känns bra =)


Kci and Jojo - All my love
!!

Tjing*

Skola

Idag har vi haft floristteknik med brudbinderi, och vi fick göra vad vi ville =) det var faktiskt ganska skoj.
och det var typ första gången min bukett klarade "skaktestet". Och jag o Adéle tramsade  ju som vanligt=).
Efter det att jag kom hem sökte man sommarjobb, gick åt skogen rent ut sagt!!
Sen fick man cykla hem med en sprängade huvudvärk, och har sedan dess (kl: Halv 6) legat i sängen och tagit det lugnt, behövdes kände jag, och nu kollar jag på I huvudet på Gynning har redan skrattat så jag fått ont i magen och det har pågått i 7 minuter!Tjing*

Resa!

Nu är allt bokat o klart i September antingen den 3 eller 6. kommer inte ihåg vilket, så åker Jag och min familj, (mamma och pappa, bror kunde tyvärr inte följa med:/ ) mormor och morfar och min moster,mobror o mina 2 kusiner till Turiket i 2 veckor, det kan ju inte bli mycket bättre!

Tjing*

Helg

Under den gågna helgen har jag hunnit att kolla på Let´s dance och umgåtts med min familj under fredag kvällen, t.o.m med bror kikade in och sov här, trevligt! =)
i lördags så bar det av in till K-stad till mormor och morfar och åt middag tillsammans med moster, mobror och kusiner, han också med att gå på bio, Förtrollad, den kunde ha varit bättre.

Idag söndag så har jag kollat på fotboll i sporthallen med Annie och Hanna.
Efter det gick vi hem till mig och sjöng singstar, som jag iallafall har blivit fäst vid =)
Cyklade sedan hemmifrån för att träna med Jenna på gymmet.
Och nu ska jag snart äta =)

Räknades det som ett Hej? :/

Tjing*

Eye Toy

Torsdag, och idag var det film-time på engelskan 10 things i Hate About you, den har man sett ett X anatal gånger men man tröttnar aldrig på den =).
Idag fick jag även en massa PS2 Spel av Becks =), te.x Eye Toy, det är verkligne riktigt roligt, och det känns som man tränar, och dte gör det hela ännu bättre!
Så jag o Annnie vi har spelat lite, vi har även varit nere på trafikskolan.

Tjing*

första dagen

Idag var det första dagen i skolan, segt att gå upp på morgonen kan jag tillägga, eftersom man somnade väldigt sent kvällen innan, och när telefonen ringde, så finns det ingen som vill va i närheten! Ganska skönt med ett tyst hus och föräldarna sover.
Tog tåget till Växjö 06.51 och hade den första lektionen för år -08, Praktisk marknadsföring/Småföretagande. Och man har nu blivit av med att få åka hem 12.12 för att nu har vi estetisk verksamhet på onsdags eftermiddagrna så nu ska jag starta ett projekt, jag ska sy en klänning, kan bli ganska kul, eftersom Adéle också ska göra samma sak =)

Jag väntar fortfarande på ett Hej, men det verkar inte komma något.


Tjing*

image2
image3

?

Tankarna sprider sig lite smått i huvudet på en, och jag undrar, varför nästan varje kväll, sen det nya året började slutar på samma sätt?
Och frågan är vad är det för tankar!? Och vad gör dom i mitt huvud?

Och kan du inte sluta nu, och bara säga hej!
Ska det vara så svårt?

Tjing*

-

Jaha då har man som alla andra börjat blogga, kan väl va kul att testa något nytt.
Funkar det inte så lägger man bara ner=)

Dagen började med frukost hemma hos Hanna, med Scones, inte helt fel att börja dagen med. =)
Efter det så bar det av till gymmet, fy fasen kass kondis. Ska bli bättre! det har jag lovat mig själv, hrm* få se hur det blir med det:P

Vad ska man skriva egentligen?


måste kila

RSS 2.0