Promenix

Jag har precis varit ute och promenixat med Ida och även varit inne på Willys och handlat hem lite saker så jag kan baka på Torsdag! Ska ha med mig cupcakes på lördag när de grönvita herrarna möter ljungby, men det är ingen grönvit herre som ska få smaka på dessa underara bakelser! Hihi! :)

Det var sjuk segt att sitta i en föreläsningssal mellan kvart över 1 och 5 idag men det fick gå ändå. Imorgon är det rörelselektion vid 13.00 -16.00 och vi ska vara ute och dessutom ha fika med oss! Det gillar jag! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och ta det lite lugnt! För det är jag bra på ;)
Puss&Kram

tisdag och introduktion

Jag sitter och hänger i soffan, medans en viss person fortfarande sover.. Jag är typ färdig och förberedd inför dagen, väntar bara på att Cilla ska komma med ketchupen så det kan bli lite käk! Det är introduktion på den nya kursen idag vid kvart över ett till klockan fem! Väldigt dum tid det där om ni frågar mig! Går hellre upp tidigt på morgonen för då har man hela dagen kvar när man har slutat och dagen blir inte helt vriden.

Skulle egentligen varit ute och promenerat tidigare men jag är förkyld och kände mig lite hänging igår, så jag struntade i det och sov bort lite sjuka istället! ;)

Nu ska jag se om jag kan få liv i människan så det kan bli lite käk, jag är HUNGRIG! ;)

Vi hörs.
Puss&Kram


Måndag och skolstart

Det är ny vecka och skolan har dragit igång igen! Efter 3 månaders ledighet ska det faktiskt bli skönt att få komma igång och få lite rutiner på allt igen :) Jag ska dessutom komma igång ordentligt med träningen och försöka träna tre gånger i veckan med lite blandade pass och kondition. Hoppas det går bra och att det faller sig naturligt att träna tre gånger i veckan, det går att få rutin på allt ;) men träningen drar igång ordentligt nästa vecka då Ida ska fixa gymkort i simhallen! :) så denna veckan smygstartat vi med lite promenader en ikväll och en i morgonbitti :)

Just nu ligger jag i soffan och är ganska sliten, gick upp halv 8 för att piggna till och sedan har rörelselektion vid 9-12. Kul var det dock och på onsdag ska vi vara ute och pyssla med massa saker.

Nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill och kanske t.o.m. sova en liiiten stund i min underbara soffa :)

Puss&Kram

Söndag

Det är söndagkväll och mamma har precis åkt hem. Nollningen är slut och det var väldigt roligt trots sura miner från vissa.. men huvudsaken är att vi och våra nollor har haft roligt, vilket jag hoppas och tror att de har! Jag har iaf haft skoj och dessutom tappat rösten liten, men så blir det väl när man hejar och har sig! :)

Idag har jag åkt ner till Älmhult för att gå på IKEA med mamma, därefter åkte vi tillbaka till växjö och fixade till lite i lägenheten, mamma strök och la upp mina gardiner och jag bäddade rent i sängen med mitt nya påslakan, så inatt lär jag sova gott! under kvällen har vi köpt hem lite take away mat från Hot Wok inne i stan, kollat på tv och pratat om allt mellan himmel och jord! Det behövdes kände jag, har varken sett mamma eller pappa ordentligt sen jag åkte till Turkiet.

Nu sitter jag här med en massa ljus tända i lägenheten och bara myser! :)


Slänger in en till bild från Turkiet och den underbara poolen! ;)
Vi hörs när vi hörs!
Puss&Kram


nollning

Det var första dagen på nollningen igår, och det var hur kul som helst. Vi kom undan regnet under dagen med lite tur, idag verkar vi inte ha lika mycket tur. Så det blir gummistövlar och regnjacka idag! :) det blev utgång igår som var väldigt lyckad, men jag gav upp vid halv 12-12 pga tröttheten kom krypandes i en väldig fart! ligger fortfarande efter med sömnen sen jag kom hem. Jag var i alla fall hemma i lägenheten vid kvart över 12 och lite senare fick jag somna i en otroligt mysig famn :)
Nu ska jag fixa lite här hemma med disk och lite mat, sen är det dags för stadsvandring vid 16.00 med våra nollsingar! :)


Jag längtar tillbaka till värmen när det nästan är storm ute!
Puss&Kram sålänge


Hemma!!

såå!
Jag har överlevt resan och jag är just nu suuuper trött! vi landade klockan 01.00 natten mellan lördag och söndag och jag var hemma hos mamma och pappa vid 4. Därefter satt vi och pratade lite och sen kunde varken jag eller mamma somna om, men tillslut blev det en timmes sömn mellan 6-7 för min del på soffan! Sen vid 8 bar edt upp till växjö för utbildning till kickoffen som drar igång på tisdag! Så här sitter jag nu, efter att ha plockat lite i lägenheten slängt två maskiner tvätt och lite annat. Jag lär somna sjukt fort ikväll, jag hoppas på det i alla fall för jag ska nog upp ganska tidigt i morgon och fixa lite till inför kickoffen :)

Jag ska göra mitt bästa för att ni ska ta del av bilderna från resan! ska bara hinna lägga över alla också ska jag få Josefins också ;)


här är ett liitet smakprov på brännan och det stämmer inte riktigt överrens med färgen, den är lite brunare om jag får säga så ;)
Puss&Kram


7 Augusti!

Idag är det dagen som jag och Josefin har väntat på i ca 8 månader. Vi ska tillbringa två veckor i Turkiet. Heelt underbart! även om det är jobbigt att lämna vissa här hemma, så vet jag om att jag kommer att se dem när jag kommer hem igen! så nu ska jag njuta av  sol, bad och värme under dessa veckor! Det känns som att det är julafton eller födelsedag på något sätt. Det är väl spänningen och förväntningarna som man har på resan antagligen ;)

Det lär bli blogguppehåll i två veckor nu, men det kan hända att jag lånar internet där nere och uppdaterar om vad som pågår! :)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och chilla i soffan med mamma och pappa innan vi hämtar upp Josefin, så vi kan påbörja vår resa! :)

Vi hörs och va rädda om er!
Puss&Kram

Kiss


Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna i alla fall :)
Puss&kram


RSS 2.0