Underbara Astrid Lindgren!

Den nya kursen i skolan innebär att vi läser och analyserar barnböcker! För tillfället läser jag bröderna Lejonhjärta! Underbar bok! Och självklart blev jag sugen på att titta på filmen! Och som det fan jag är till Astrid lindgren beställde jag hem filmen i ett nagga och även en box med Madicken som innehåller två långfilmer! :) paketet kommer i veckan :D


Mamma, underbara mamma

Mamma har varit på besök idag! Det var välbehövligt med lite mammakärlek! Vi åt lite middag här hemma med min kära och sen åkte vi till Samarkand och kollade lite :) vi hann även inom maxi och mamma (och pappa) fyllde på kyl och frys åt oss! Jag fick även ett jättefint kakfat som vi hittade på cervera! :) Jag köpte även hem en blomma och en ny kruka :)

Tack underbara mamma för att du kom på besök! All kärlek till föräldrarna! Vi ses nästa vecka :)


Resa till Cypern

Resan till Cypern är bokad och klar! :) Den 17 Augusti är det jag och mina kära, tillsammans med 12 andra fantastiska människor som ska tillbringa en vecka i ett härligt och soligt figtreebay :)
 :D


Nytt år!

Det var ett tag sedan det skedde en uppdatering här! Men nu kommer det ett iaf :)

Jag har haft en underbar jul med mina nära och kära. Jag är väldigt tacksam över att jag fick tid att träffa alla fina släktingar under den veckan jag var hemma! Jag är även väldigt glad över att se de fem Goa tjejerna samlas och ta igen en massa förlorad tid med varandra :) tack för en bra vecka!

Det nya året firades in med min kära och fantastiskt sällskap i metropolen Alvesta! Tre rättersmenyn blev en succé och med det bra sällskapet som var samlat, kunde inte kvällen/natten/morgonen inte bli annat än lyckad! Tack!!


RSS 2.0