Påfyllning i Dvdhyllan!

Idag fick det bli en rolig påfyllning i filmhyllan här hemma :) denna gången blev det den åttonde säsongen av One Tree Hill, Pippi Långstrump i form av samlingsbox samt Lotta på bråkmakargatan i en samlingsbox :) allt detta för det underbara priset av ca 600:- behöver jag säga att jag är sjukt nöjd med mina köp? ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/416323/images/2012/pic_191319884.jpg" class="image">


Lördagsbesök!

Det är äntligen fredag och jag är redo att lägga denna konstiga vecka med akutbesök och konstiga förkylning bakom mig! Dock kommer nog förkylningen följa med mig in i nästa vecka ;) jobbet har iaf rullat på i en väldig fart och det har varit superkul med bokrean :)

Imorgon kommer äntligen mamma på besök och pappa också (som viker av för elitseriematch under kvällen) det kommer även en extra besökare till mig, Goa och underbara Messi! Det ska bli mysigt med lördag helt enkelt! :)


Underbara

Tack underbara sambo för att du ville spendera 3 timmar med mig på akuten idag! Det var guldvärt <3

Och för er som kanske blir en aning oroliga har min förkylning och hosta gjort att andningen och luftvägarna inte är på topp! Vilket resulterade i hemgång från jobbet (riktigt tråkigt) när jag inte fick någon luft! Men läkarna hittade inget fel på lungorna, förutom en massa slem i dem! Och efter en massa prover och röntgen blev jag, tre timmar senare, hemskickad till soffan tillsammans med sambon och lite mediciner :) nu kan det bara bli bättre! :)Myatisdag

Jag och min sköna böna till sambo har slängt oss i soffan för en bra tv-kväll som inkluderar Filip och Fredriks reseprogram - får vi följa med? Kan tänka mig att det blir en bra film eller serie att somna till efter detta :) underbart!


Inbjudan!

Hur glad blir man inte när det ligger en av de bästa inbjudningar någonsin i brevlådan!? Underbara bror och underbara Mia gifter sig i sommar! :D


RSS 2.0