Äntligen helg =)

Jag äslkar fredagar =) då vet man om att man har ca 3 dagars ledigt att göra vad man vill på. och denna helgen blir det tyvärr en hel del plugg för mig del, lite tråkigt!
Men i morgon är det fotboll. alltid lika kul =)

nästa vecka går jag två dagar i skolan, skit skönt ju  =)
Jag ska jobba lite är det tänkt, och sen är det ju röd dag på fredagen eftersom det är Sveriges nationaldag. Och på Torsdagen vankas det student för grannen/bästis på ringvägen! ska bli skoj =)

nu ska det bäras av till Glimåkra bestämde mig för någon timmes sedan att jag skulle med och kolla på fotboll där. Har inget bättre för mig helt enkelt, och plugga just nu det känner jag inte för, har gjort nästan hela dagen känns det som, satt med det några timmar sen när jag komer efter skolan vid tio över ett någongång.

Kände att detta inlägg var gaaanska meningslöst! haha
Jaja kan inte hjälpas:P
Ha det så bra!

Tjing*

Träning

Sista träningen för denna säsongen. Då ska vi se hur det blir med mitt springande som jag har sagt att jag ska göra =)
Sprang faktiskt hem idag efter träningen med Hanna =) så nu är jag helt död, och mina fingrar och händer bara darrar för att jag har tagit ut mig., kan knappt skriva:P
Så nu är då tänkt att jag ska hoppa rakt in i duschen, och sen se ifall det är något bra på tvn ikväll.
Vem vet det kanske till och med blir lite Oc tittande, det är ju inte jätte ovanligt att det blir så nu förtiden:P

Tjing*


Torsdag och snart helg =)

torsdag idag, egentligen så innebär det en hel dag i skolan, men inte längre, har ingen matte kvar, så jag gick till kvar över 11, slutade tom tidigare eftersom vi hade engelska muntligt idag, och vi har diskuterat vår engelska bok, som jag faktiskt hann läsa ut! =)
så jag gick från skolan kvart i 11 skönt =)
Tog det lugnt och gick och köpte mig en glass, tillsammans med jonna, julia, emelie och elvira, sen tog jag tåget hem tio över tolv, och nu är jag hemma! =)
Och även i morgon blir det halv dag! grymt skönt =)

I tisdags blev det teater i kristianstad, då Josefin var bäst som vanligt ;)
Väldigt mysigt åt på hemvägen också. Den möjligheten finns nu när Titti kan köra bil =)

Jag har inte en aning om vad jag ska göra i helgen, fast det blir iofs fotboll på lördagen (som vanligt:P) och förhoppningsvis hinner jag göra klart mitt svenska arbete innan helgen tränger sig på!

image34
Varmt idag också =)

Tjing*


Planering

just nu är jag i skolan, lång dag idag! ska på teori sen när jag kommer hem, är inte hemma förrens sex, och sen ska jag föröka göra klart mitt svenska arbete, och läsa ut min engelska bok! Få se hur det går:P

Andra dagen på veckan, det går snabbt nu, vi planerar inför studenten med blommor och allt grejs! Ganska kul faktiskt, Jag och min grupp har fått ta på oss uppgiften och dekorera trappen där alla treor ska springa ut.
Kan nog bli bra =)

Hade träning igår, höll på att dö! Måste verkligen få upp min kondis, men den är bättre sen jag började iallafall =)
Och på torsdag är det sista träningsdagen, sen får jag ta tag i min träning själv, det kommer aldrig att funka! Ska göra mitt bästa, ut och springa 2-3 gånger/vecka eller något! Hoppas jag kan hålla det sedan. Ibland kan det faktiskt vara ganska skönt att börja springa, helst om det är varmt ute =)

Min helg har varit fullspäckad! var iofs ledig på fredagen för att vi hade ingen lärare, så jag hann börja lite på svenska arbete och skrev fyra sidor =)
Sen på kvällen bled det umgänge med Annie och Josefin =)
Lördagen bestod av fotboll, som vanligt varje lördags eftermiddag, och 18 års fest på kvällen. Vart ganska lugnt från min sida :P
Söndag sov jag till 11 otroligt skönt =) kalas på rönnbärsvägen för victor som fyllde 7, vid två tiden, och det vankades mat, korv stroganoff med ris /smörgåstårta och vanlig tårta.
Kvällen spenderades med ett besök på Ringvägen =) med tv-tittande och lite där till =)

image34
Det är varmt ute! =)

Tjing*

Tisdag, ledig, och är sjuk..

Igår när vi hade vår sista lektion för dagen, så fick vi reda på att vi skulla vara hel lediga idag =)
kan knappast bli bättre!
Fast jag har en hel del att göra, en del arbeten så är påbörjade men är också halvfärdiga, plus att jag har även Nationella prov i både matte B på torsdag, och Svenska B på fredag, och på allt detta har jag typ blivit sjuk. Jag har ingen feber, som tur är, men jag har ont i halsen, öronen, huvudet, och har även förkylning, detta kom verkligen helt galet, jag måste ju verkligen göra en massa, också vill jag ju göra bra ifrån mig på de nationella proven, svårt att göra det när man inte mår så bra!
Hoppas att det försvinner.
Jag får egentligen skylla mig själv, för att under hela lördagskvällen (nästan) så gick jag runt i linne, jeans och ballerinaskor, när vi stod och skulle komma in på granada, helt idiotiskt! Att man aldrig lär sig. Så nu knapras det halstabletter, Alvedon.. Hoppas det hjälper! =)

image33

Tycker du är söet!

*Tjing

RSS 2.0