Torsdag

Det är redan den sista mars, tiden går så otroligt fort. Men jag är glad över att våren snart verkligen är här och den för med sig så roliga saker också! Redan nästa vecka är det dags för Håkan Hellström i Kristianstad, någon vecka därefter är det dags att börja packa lite smått! :)

Jag har äntligen börjat leva igen, känns det som. De fyra veckorna på praktiken var riktigt bra, men de tidiga morgnarna gjorde att det även blev tidiga kvällar och jag träffade inte så mycket folk eller gjorde inte så mycket heller under de fyra veckorna. Denna veckan har vi skrivit på rapporten, som blev färdig idag. Så nu har jag äntligen ett liv igen! Nu när jag börjat leva igen har jag även tagit tag i träningen också och har sprungit runt sjön 3 gånger sen i söndags, riktigt skönt! :)

Ikväll ska vi tydligen på hockey i Tingsryd, är inte sådär jätte pepp på det efter springturen, men det ändrar väl sig sedan hoppas jag :)

Ha det så bra!
Puss&Kram

Tisdag!

Det sista jag borde göra är att blogga, men det är ju över tre veckor sedan jag bloggade sist, så jag tänkte meddela er att jag lever och överlevde även praktiken utan sjukdomar! Idag har jag börjat på rapporten som ska vara inlämnad på fredag, men jag är tvungen att överge den några timmar, för det behövdes lite extra hjälp på jobbet och det kunde jag minsann inte tacka nej till! så mellan 12-18 är det jag som jobbar lite extra :)

vi höörs!
Puss!

Lördagskväll

Min lördagskväll kommer bestå av umgänge med min järnfemma från gymnasiet. Vi ska allesammans hem til Adéle och fira henne lite i efterhand, äta och antagligen prata en massa! :) Det ska i alla fall bli otroligt kul att vi ska samlas igen, för det var minsann ett tag sedan!
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!


Puss&Kram


Helgdags.. Imorgon

I morgon är det äntligen fredag, som jag har längtat. Jag är helt slut efter en vecka med tidiga morgnar och sena eftermiddagar. Jag avslutar i alla fall veckan med att sluta redan halv 12, riktigt skönt!
Jag är nog påväg att bli sjuk, är sjukt känslig och är på gränsen att börjar gråta lite då och då när det inte riktigt går min väg.. Känner mig ungefär lika gammal som de goa barnen jag har på VFU:n ;)
Jag har även kommit fram till att jag behöver lite mamma och pappa kärlek! så förhoppningsvis får jag med mig min kära hem till dom redan på fredag nästa vecka. Om det inte går så åker jag minsann hem själv, för hem hem ska jag! :)

Hoppas ni mår liite bättre än mig!
Puss&Kram

Längtan

Det finns mycket saker att längta efter i dessa dar. Jag längtar efter flytten i början på maj allra mest! Det ska bli så skönt att slippa sova i vardagsrummet/köket och faktiskt kunna stänga en dörr om sovrummet. Framförallt längtar jag efter den nya sängen som vi äntligen ska införskaffa. Vi är sålda på den båda två och vi har spanat på den enda sen november/december, det ska bli skönt att slippa slåss om täcke och om vem som har mest plats. För plats kommer det finnas i sängen som är på 1.80 :)
Jag vill helst ha maj nu, så jag kan inreda och fixa till lägenheten så som vi (läs jag) vill ha den ;)
Drömmarna är vitt, vitt, vitt, vitt & vitt, i alla fall inne i sovrummet, tillsammans med en massa filtar, kuddar, ljus och ljusluktor kommer jag tillbringa många bra sovtimmar där :)


Mmm, underbara säng, va jag ska sova gott i dig! :)
puss&Kram


Tisdag

Jag är helt slut i kroppen! Igår steg jag innanför lägenheten 18.15 och satte mig till ett nästintill dukat bord och färdig mat, underbart! snabbt därefter la jag mig i sängen och kollade på tv, detta var jag tvungen till då klockan skulle ringa 05.15 idag!
Idag kom jag hem en timme tidigare dock till en tom lägenhet. Min kära är i Göteborg och kollar på hockey och är inte hemma förrens vid 12 tiden eller något..

Jag vet inte riktigt hur jag ska orkar med att gå upp kvart över fem i fyra veckor! men förhoppningsvis blir det inte så superlånga dagar nästkommande veckor, så det blir nog bra i slutändan! :)

För tillfället ligger jag i sängen och kollar på lyxfällan och i sängen planerar jag att ligga resten av kvällen och heeeela natten! :)

Hoppas allt är bra med er :)
puss, kram & Godnatt

RSS 2.0