Mamma och pappas gata

Det går inte med ord att beskriva hur mysigt jag tycker det är att få vara hemma på min gamla gata. Att tillsammans få mysa och fira jul med mina nära och kära är underbart! :)


Fjärde advent

Det var två dagar sedan jag uppdaterade, det har hänt mycket sen dess, känns det som :) även om fredagen var en väldigt tung dag, hade jag en trevlig kväll med julbord tillsammans med hockeygänget :D igår jobbade jag mellan 10-18, därefter blev det en tidig julafton i Alvesta med Alexanders släkt :) väldigt mysigt! Även idag har jag jobbat mellan 12-18, och nu har jag slängt mig i soffan med min bok och lite tända ljus! :)

Ni ska även få en snabb uppdatering i vår julkalender, jag har fått en del av den sjunde säsongen av desperate housewives och Alexander har fått hårvax, det var nog sådär :P

M & P kärlek till er för all omtanke ni har! Ses om fyra dagar! <3

Puss på er!


16 dec!

Dagen som är den absolut jobbigaste under hösten och vintern har anlänt! Frågan ställs år efter år? När ska den sluta vara så fruktansvärt jobbig? Kommer den någonsin sluta vara fruktansvärt jobbig? Åtta år har passerat och känslan som finns i min kropp är exakt likadan som under de första åren! När lättar det?

Att ta sig igenom dagen år efter år hade jag aldrig klarat av utan mina nära och kära! Så tack för att ni finns vid min sida och lyssnar och stöttar!


Scones

Tänkte slänga ihop lite scones till kvällsmat, kolla på alla missade avsnitt av julkalendern och hoppas att de lilla som är kvar på min feber (som kom igår) försvinner! Jag ska också följa min käras hockeymatch, såklart! :)

Puss


14 december

För att behaga kusin Cela så ska jag visa vad vi har fått i julkalendern de senaste dagarna :) Alexander fick en stor överraskning när han öppnande fjärde säsongen av how i met youre mother, vem kunde ana det? Men han blev glad i alla fall, och idag öppnande jag upp boken Snabba cash! Perfekt! :)

Slänger även in en bild på halsbandet jag fick för någon dag sedan :)


Elfte december

Det var ett tag sedan ni fick uppdatering i paketkalendern! Så här kommer en update, jag har fått ett jättefint armband och de två sista skivorna i desperate housewives säsog 6, den är alltså komplett nu :) Alexander i sin tur har fått en t-shirt, godis och idag fick han säsong 5 av how i met youre mother, det ska tilläggas att vi har säsong 1,2 och 3 sen innan! Undrar vad han ska få i övermorgon? ^^


Femte december!

Gårdagen var riktigt bra! Och jag tror alexander var nöjd med sin dag! :) idag och hela denna veckan är vi lediga från skolan, jag ska iofs jobba, vilket ska bli roligt :)
jag hoppade upp ur sängen nu på morgonen när jag insåg att det var vitt på marken! Så nu blir det ännu roligare att jobba. Kan tänka mig att julstämningen kommer smyga sig på lite extra när det är inslagning av julklappar :)

Idag var det Alexanders tur att öppna ännu ett paket för kalendern och idag var blev det detta:


Födelsedagsbarn!

Idag är det födelsedagsfirande som gäller i Alvesta :) även igår var det bra firande med nära och kära! :) nu ligger vi i soffan och chillar samtidigt som vi kollar på första avsnittet i säsong 6 av desperate housewives, som låg i min paketkalender idag :) och igår fick alexander en röd slips ;)


Andra december

Hemtentan är färdig och jag har tagit helg! :) jag ska göra mig iordning för lite hockey i Tyringe ikväll! :)

Tänkte jag skulle visa vad som låg i mitt paket imorse :) en riktigt fin klocka! :D


Första december

December månad är så mysig! Jag och min kära startade morgonen med tända ljus, frukost, första avsnittet av julkalender (som äntligen verkar va något att hänga i julgranen) och såklart fik Alexander öppna första paketet i julklappskalendern. Idag innehöll den säsong 3 av family Guy :) han vart nöjd verkade det som!

Idag fick vi även tillbaka vår hemtenta som jag och agge skrev på för ett tag sedan och den blev godkänd! Bra dag helt enkelt!! :)


RSS 2.0