30/1

helgen som har gått har varit bra.
Jag och josefin har lagat suupergod mat som bestod av Fläslfilé, klyftpotatis, bearneisås och sallad och självklart lite vin under tiden :)
Det blev även utgång i igår och för en gångs skull var det inte dålig musik på sivans. så det var bra :)

Så nu sitter jag i soffan och kollar One tree hill, det har jag gjort ungefär hela dagen, det behövdes :P
Ska antagligen gå o lägga mig snart..

I morgon tänder jag ett ljus för min vän. 19 år.


Ha det så bra!


Benjamin

Josefin visade mig ett roligt klipp i reklamen på Let´s dance. Det var när Björn Gustavsson som Benjamin i Morgonsoffan tar sånglektioner. Jag hade aldrig sett det innan och jag har skrattat ihjäl mig nu några gånger.

Det roligaste är vid 1.32 och framåt! :)

Underbara Fredag

Efter att min fläkt har väckt mig ca 4 gånger under natten vaknade jag ganska irriterad. och det blev inte bättre när min granne drar på musik vid halv 11 tiden med en jäkla bas!
Men irritationen har gått över för jag har pluggat färdigt och jag tar nu helg och min granne har slutat spela musik :)
Så nu ska jag bara njuta av helgen! :)

josefin kommer hit ikväll och vi ska laga mat i form av Fläskfilé, hasselbackspotatis, sås och sallad!
Jag ska även hämta ut mina vita tygskor som kom igår, inte för att jag kommer ha någon användning av de efter denna snöyran vi har haft i Växjö. Men jag ska ställa de fint i garderoben och vänta på att det ska bli vår så jag kan få använda de.

Annars blir det nog en ganska lugn helg, eventuell utgång i morgon. ska se lite vad jag orkar med. funderar även på att träna på söndag.. =)

Nu ska jag plocka i ordning. hoppas ni har det braa! det är ju trots allt helg ;)


Pussokram


Resan är fixad!





Det är här jag och josefin ska spendera två veckor i sommar! Fantastiskt!
Nu kommer det en liten bildbomb från när jag var i turkiet -08 på samma ställe som vi ska till nu.
Och nu blev det bara bilder på mig :P för jag tror inte mina nära och kära hade uppskattat det ifall jag lagt ut bilder på dom här. såå Enjoy! ;) (











Jag längtar!! :)

i väntans tider

Jag sitter i lägenheten och lyssnar på Calle medans jag väntar på att josefin ska höra av sig så att vi kan åka in till stan och beställa vår resa till Turkiet i sommar! :) Det ska bli sååå skönt att få värme och sol. För den svenska sommaren kan man inte lite på längre! ^^

Efter att vi har fixat resan ska jag och Adéle äta mat på Akropolis. Vi skulle egentligen gjort det igår. Men det blir förhinder så vi tar det idag istället :)
Jag är redan sjukt hungrig, men jag sparar mig för deras mat är riktigt god! 

Tummen upp för resan och den goda maten jag ska unna mig ikväll!

Ha det så bra! I will! :)
PussochKram


beställning



Nu har även jag gjort en liten beställning från HM :)
Äntligen fanns klänningen i min storlek så då passade jag på. Samtidigt klickade jag hem en ny bikini till turkiet resan i sommar! :) och de underabara vita tygskorna för 129:- :D
Jag är nöjd!
På måndag ska jag och josefin beställa resan till Turkiet! underbart :)


:)



Tonight´s gonna be a good night
- Ses i dimman! ;)

Fredag

hallå!
Veckan är snart slut och idag är det helg. jag har i och för sig haft helg sen i onsdags och så kommer mina veckor se ut framöver, oftats i alla fall :) Seminarium och föreläsningar 3, måndagar,tisdagar och onsdagar :)

Martina kom och hälsade på mig igår vid 22-tiden och hade pizza med sig. vi snackade och kollade öven på film :) somnade gjorde vi vid halv 4 :)
Ikväll är det utgång. vet dock inte var ännu. Men Josefin kommer snart hit och vi ska göra oss iordning och dricka lite vin innan vi går dit förfesten äger rum. var det nu kan vara! skönt att jag har Stenkoll på läget ;)

Nu måste jag plocka i ordning i köket. Det ser för jäkligt ut nu efter att jag har lagat mat :P

Ha en trevlig helg. Det ska jag ha! :)


19 januari

heej!
Josefin hon sover över natten till idag. Vi kollade på film (på datan) och låg och snackade lite, jag råkade som vanligt somna under filmen, och efter en halvtimme vaknar jag till och låtsas då som att jag har varit vaken heeeela tiden ;) och knäcker ur mig, "Oj, va trött jag blev" Och snurrar sedan till det hela med att fråga var är fjärrkontrollen? Josefin säger då, Elin vi kollar på datan! Och hon visste såklart att jag hade somnat! Detta har vi haft lite roligt åt idag :)

Annars så har dagen rullat på ganska bra. Vi hade ett lära-känna-varandra seminarium idag och en föreläsning, sen gick jag hem och packade mina saker och nicklas kom ner och hjälpte mig med min data och fixade nerladdningsprogram! Det var niiiice ;)

Vid fem möte jag Madeleine för att gå till gymmet som ligger vid simhallen. Jag sprang på rullbandet i en lätt uppförsbacke och i bra fart i hela 3 km! helt slut efteråt! Vi gick sedan vidare in i omklädningsrummet och bytte om till bikini och satte oss i bubbelpoolen, otroligt skööönt! Sen gick vi även hem och Madeleine bjöd på supergod mat :)
Men detta innebär att jag alltså har gått 4 km fram och tillbaka till simhallen och sprungit 3 km! jag är minsann nöjd. ska bara hålla det också ^^


Jag och josefin på nyåår! :)

Igår var även Emelie på besök och det blev en jäkla massa pannkakor och prat! :) Jag tror på dig! :)

på torsdag kväll kommer Martina hit efter att hon slutat jobba. Vi ska ha filmkväll och käka lite pizza och jag ska hyra film! :)

Under helgen har jag och Adéle bestämt att vi ska äta mat på Akropolis och umgås lite! Det gillar jag! :)

nu är det Paradise! :)


17 januari

det har minst sagt varit fullspäckad helg!
i Fredags kom Madeleine hit, vi lagade lite mat, tittande på Let´s dance och bara umgicks och hade allmänt trevligt! :)
i lördags var det en ganska tidig morgon för att vara lördag. Jag och Sophie gick och handlade. Sen halkade vi in i min lägenhet och pluggade lite :) På kvällen var det dags för min inflyttningsfest. Det var väldigt roligt och jag är mycket nöjd med kvällen. förutom den dåliga musiken på Sivans! Men vi gjorde det bästa av det! :)






Som sagt. Riktigt bra kväll! :)

Nästa vecka är fullspäckad!

I morgon drar en kurs igång och det innebär att jag har fixat en termin här! :)
Men nu går vi in i våra inriktningar, det ska bli superskoj :)
Efter föreläsning och registrering kommer Emeliebabe hit, då ska vi äta pannkakor och ta igen lite missad tid :)

Jag har tre föreläsningar denna veckan och är ledig torsdag och fredag. Då kommer FinaMartina hit och det ska bli övernattning och filmkväll!
Jag har alltså en roligt vecka framför mig. och till helgen lär det bli utgång igen :)
I Like this! :D

Idag var mamma och mormor och hälsade på. Vi passade på att åka och "storhandla" på maxi. Och vi åt buffé inne i stan. Det blev även lite påfyllning i frysen. Och jag har äntligen fått upp mina skor, en taklampa vid soffan, och andra småsaker. så nu känns lägenheten KOMPLETT! Och jag trivs som fisken i vattnet!
Tack för en mysig dag! :)

Nu ska jag sova!
Godnatt

13 januari 2010

Idag har det varit en lååång dag och jag är helt slut.
vi har tema vecka i skolan som handlar om mobbning och dess begrepp och historia osv. idag har vi haft föreläsningar från 10.00 till halv 5. och klockan åtta vaknar jag av att någon ringer på min dörr. Hyrsebostäder!
Jag fick ringa dom i går för det var lite saker som var skulle fixas till i lägenheten. men inte trodde jag att dom skulle dyka upp klockan 8 på morgonen!

Men då gick jag i alla fall upp. nästan.. ^^

Efter dagens alla föreläsningarna gick jag och Madeleine till simhallen för djupvattenpass, sjukt jobbigt!
kan också passa på att säga att det är 2 km till simhallen, alltså 4 km fram och tillbaka plus ett pass! jag är Stolt över mig själv! :D

så nu har jag ätit mat, och för tillfället ligger jag nerbäddad i sängen! och kommer antagligen somna snaaaart! :D



sov gott!
Det ska jag :)


Häng i soffan.



Jag ligger i soffan och halvsover framför Harry Potter 6.
Jag har pluggat under dagen och har äntligen gjort klart min individuella text tills i morgon! känns sjukt skönt.
nu är det bara en massa annat jag ska hinna med att göra på 3 dagar och på onsdag ska jag och madeleine till simhallen och träna! Vi skulle ha tränat idag men jag hade tydligen mina skor hemma i Osby så vi tog en miniliten promenad i det kalla vädret. Sen gick vi hem till mig och dansade på min nyinköpta dansmatta :)

i morgon blir det skola och plugg för hela slanten. För till helgen hinner jag minsann inte med något plugg. Så det lär bli lite sena kvällar. men vad gör det när man kan sova 2 timmar extra på morgonen nu :) Känns fantastiskt!

Vi hörs!
Mamma och Pappa vi ses på torsdag!

Lagerlunden med Adéle



Planerna ändrades lite. Efter att ha promenerat med Madeleine runt växjösjön, satte jag mig hemma och började på mitt pussel :) Och nu Frågan Adéle snygging om vi ska ta en drink och umgås lite på lagerlunden och laga lite mat tillsammans. så snart kommer fröken hit och hämtar mig! :)
Måste skynda mig!

I love this!

Mamma, tack för bodycreamen!
Hur visste du att jag inte hade det?
LOVE

 


Tjolahopp

tänkte bara skriva lite innan jag och madeleine ska fixa gymkort till mig :)

Jag har spenderat min första natt i min lägenhet, och det gick så bra så. och jag har sovit riktigt gott! mitt nya täcke är fantastiskt :)
Idag har det varit plugg för hela slanten med trevligt sällskap och nu känns det äntligen som att vi har kommit en bra bit på vägen. I morgon fortsätter vi igen :)

I morgon kommer även Fröken Olsson upp på besök och tillsammans med lite andra tjejer tar vi en utgång på Grace inne i stan! :)

Nu vet ni lite vad jag har för mig de kommande dagarna :)

vi höörs!
Puss och kram

Året 2009

Madeleine jag lånar denna :)
TACK ;)

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten och började på universitetet
2. höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några löften
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. dog någon som stod dig nära?
Nej
5. vilka länder besökte du?
Jag har hållt mig inom Sveriges gränser detta året.
6. är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Utomlandsresa!
7. vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 Juni, 9 juni 15.00 och den 13 juni.
8. vad var din största framgång 2009?
Att jag tog studenten
9. största misstaget?
Blev säkert något kan jag tänka mig.
10. har du varit sjuk eller skadat dig?
jaa, sjuk har jag varit.
11. bästa köpet?
Studentklänning och balklänning
12. vad spenderade du mest pengar på?
Balklänningen
13. gjorde någonting dig riktigt glad?
Yes
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Rap das armas, Svennebanan, welcome to the club och Honky Tonk
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har varit i perioder, men mer glad än ledsen tror jag
16. vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på  sista tiden av gymnasiet
17. vad önskar du att du gjort mindre?
Inget
18. hur tillbringade du julen?
i mormor och morfars stuga tillsammans med släkten
19. blev du kär i år?
ja
20. hur många one night stands?
Inget
21. favoritprogram på TV?
Oj, One tre hill, Grey´s Anatomy, Desperate Housewives, Ullared^^
22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej
23. bästa boken du läste i år?
Så länge vi båda andas och Ego Woman
24. största musikaliska upptäckten?
Ron Pope - a drop in the ocean
25. något du önskade dig och fick?
Det fick jag säkert, en fantastisk bal och student t.ex
26. något du önskade dig men inte fick?
Ja
27. årets bästa film?
New Moon
28. vad gjorde du på din födelsedag 2009?
firade den hemma
29. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jaa.
30. hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Blandat
31. vad fick dig att må bra?
Alla underbara människor
32. vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson
33. vem saknade du?
Hemligt
34. de bästa nya människorna du träffade?
killarna och tjejerna på universitetet och alla andra


bildbomb

det kommer att bli en bildbomb när jag är i växjö nästa gång. Då jag antagligen stannar där eller tar med mig sladden till kameran hem. För det glömde jag idag:P
Bildbomben blir bilder på lägenheten för den är så gott som klar och bilder från nyår som blev riktigt bra:D

Jag spenderade min första natt i lägenheten natten från nyår och till idag!
Det var längesedan jag sov så jäkla gott som jag gjorde inatt :)
Detta kan bli riktigt bra:) Det känns bra!

Gott Nytt år!
Heeejdå :)


RSS 2.0