Julklappskalender

Om det är någon som har missat att vi ska ha julklappskalender i år, så får ni reda på det... NU! ;) Alla julklapparna är på plats och den första december får Alexander börja öppna sin första! :) Det är skönt att ha lite att se fram emot varje morgon, speciellt denna veckan när vi sitter med en hemsk hemtenta! ^^ Jag (och Alexander) har klämt på julklapparna precis som små barn! ;) mysigt är det i alla fall, och jag ska försöka uppdatera om vad som finns i mina klappar :)


Första advent

Jag har haft en underbar helg hemma med mamma och pappa! :) Det är den första advent och det har jag "firat" med att sitta i en ishall i Värnamo. Yes! Vi trotsade stormen Berit och fick se en vinst med 4-2 till Alvesta killarna! :) så vi vet självklart nöjda med vårt beslut att trotsa vädret, trots att björkarna nästan hängde ner över vägarna ;)

Även jag har fått tända första ljus i min underbara adventsljusstake :)


Underbara

Igår var det pappas dag. Vi överraskade honom med att ha en heldag tillsammans i Växjö med Arsenal match på Sports, fika hemma hos oss, jättegod middag på fyra krogar och kvällen avslutades på Lagerlunden med lite goda drinkar :) jag hade en fantastisk dag med Familjen Lundin/Roslund/Svensson! Och det verkade som att pappa njöt för fulla muggar, det var han värd. Underbara pappa!


Farsdag!

Passar på att säga grattis till min underbara och älskade Pappa på farsdag! Mycket, mycket kärlek!! Puss!


Nattuggla?

Jag är tyvärr ingen nattuggla längre! Jag ska vilja gå och lägga mig och sova tills julafton eller ngt! Men det funkar inte eftersom vi har en jäkla massa att göra i skolan! Och inatt ska jag försöka vara en nattuggla och plugga på begreppen tills imorgon, så jag kan lägga det bakom mig och fokusera på den extremt tajta kursen som är inklämd för tillfället! Tjohej!

Sov gott ni som ska ;)
Puss


Måndag

Hallihallå! Det blev en tidigt morgon här hemma och jag var tröttare än tröttast när klockan ringde kvart över sju, vilket resulterade i en ganska stressig morgon. Det var på pricken vi kom i tid till kursintroduktionen som ägde rum idag. Kursen känns ganska intressant men det krävs en hel del arbete bakom det. Men förhoppningsvis ska det också gå bra! :)

För tillfället sitter jag mest och häckar på köksstolen och väntar tills klockan är tjugo i sju så jag kan möta upp tjejerna för att sedan gå på muskelpass vid sju och ta ut oss ordentligt, trots förkylning! :)

Jag har även bestämt att jag måste ta mig hemmåt snart för jag är i stort behov av mamma, pappa och bror kärlek!


Puss&Kram!


Söndagsmys!

Det blev hockeyvinst för Alvesta killarna ikväll :) och nu har vi slängt oss i soffan och där planerar vi att vara resten av kvällen, tur att Filip och Fredrik pågår i två timmar varje söndag :)

Puss


Kvällsmys

Jag har landat i soffan och har ätit kvällsmat. Nu sitter jag med fotbad, vilket var välbehövligt efter 10 timmars pass på jobbet med dåliga skor på fötterna ;) ska snart lägga mig i sängen och läsa i min bok! Gott! :)


Soffhäng!

Jag har ännu en gång krupit upp i soffan med tända ljus och min bok! Förhoppningsvis blir det lite träning ikväll också :) efter det är det tv-kväll med min kära!

Imorgon väntas Mary-kay, med några tjejer, jobb och fika med Martina! Underbar dag helt enkelt :)


Föreläsning

Jag sitter på föreläsning och är hur trött som helst! Tjejerna fick med mig ut på morgonpromenad vid kvart över sex imorse och efter två timmars träning igår kväll känner jag mig ganska trött för tillfället! Det vankas seminarium vi 10-12 och därefter är kursen slut, vilket innebär att jag kan ta helg, en tisdag!! Underbart! :)

På återseende!
Puss&kram


RSS 2.0