Måndag

Jag är hemma på lunch för tillfället, ska snart tillbaka till skolan för en allra sista lektion och därefter tar jag sommarlov! Hur skönt är inte det då!? helt underbart om ni frågar mig! Det är mycket på gång och jag är så otroligt lycklig för allting! Att ens ha ett sommarjobb som är roligt är för mig helt fantastiskt, efter att ha haft jobb som jordgubbsförsäljare, diskare och telefonförsäljare ska detta sommarjobbet bli riktigt rolig! :D Men innan det är dags för det, ska vi hinna med en sväng till mamma och pappa igen, redan till helgen. Vi ska hinna med champangefrukost, student, Eldkvarn och resan till Kreta är om 1½ vecka! Jag njuter för fulla muggar :) 


Ska bli skönt att komma iväg igen! :)

Puss&Kram på er!


önskelista

Något som ligger på min önskelista i år är disneyfilmer! Hur underbara är inte klassikerna som Snövit, Törnrosa, Lejonkungen, Pochahontas, Mulan osv! Vill ha massor med disneyklassiker :)
Underbar låt! :)
PUSS


mardröm

Det är tredje gången jag drömmer att min bror inte finns kvar hos oss längre. jag pratade med honom igår kväll, så jag vet att han mår bra. Men att vakna av att vara kallsvettig, ligger och hulkar och känner att jag gråter är ingen höjdare. Jag vet hur jag fungerar när jag har drömt något sånt här, jag kommer att vara ett känslomässigt vrak hela dagen. Jag kommer inte heller kunna släppa drömmen förrens den dagen jag får träffa Ralle, krama om honom och see med mina egna ögon att han är okej. Tur att det blir till helgen!


LOVE!
Ta hand om varandra!


Fredag

Det är strålande väder ute och det vankas inflyttningsfest/allkår dagen till ära! Jag ser fram emot en riktigt rolig helg tillsammans med nära och kära!

Ha en bra fredag! :)


Puss&Kram


Saknad

Jag saknar min mamma, pappa och min bror!
Kärlek!


Hälsoresultat

Efter ett läkarbesök utan några vidare bra konstaterande av mina problem, gick jag i alla fall därifrån med lite mer information om utslag, yrsel, illamående och lite mer. Det kunde vara allt en rekaktion från en stressig period, det kan även vara allergi, nässelutslag som jag kan ha fått pga av värme, kyla eller något jag har ätit.. Det var lite diffus information men det känns skönt att ha kollat upp det i alla fall. Sköterskan skulle ringa mig igen i morgon och kolla läget lite och då ska jag nog minsann begära lite rutin tester så jag kan lugna mig ytterligare :)
Efter lite vila nu under eftermiddagen mår jag lite bättre :)
Så ligger det till, jag är i alla fall inte sängliggandes vilket är rätt skönt, för det har jag inte tid till. Men soffan är min vän under resten av kvällen, så det så! :)

Puss&Kram på er!


Måndag och ny vecka

Jag är upp med tuppen.. eller kanske inte, men några timmars sömn till hade jag gärna tagit emot. Men jag ska vara vi bibblan om  30 minuter och jag har inte hunnit äta frukost, fixa till mig och sitter fortfarande i pyjamas. Det har redan h'nt en del trots att jag bara har varit vaken i 30 min. Jag har ringt till sjuksysteryster och ska till campushälsan vid 10 för att kolla upp så att jag mår okej, jag har även hunnit tacka nej till jobb! Vilket var riktigt tråkigt, hade mycket hellre jobbat än att sitta i bibblan och plugga idag. Men så kan det vara ibland..

Nu måste jag nog lägga på ett kol så jag inte kommer försent.
Ha en bra dag!
Puss&Kram


Lördag och morgonpromenad

Som ni kan utläsa av rubriken har jag kickstartat lördagen med en promenad vid 9-tiden runt växjösjön som är ca en halv mil. Jag och några goa campus tjejer tog tag i dagen och var lite hurtiga såhär på morgonkvisten. Nu sitter jag här och är nyduschad och allt vad det innebär, ska snart ta mig till sivans för lite brunch med lite goa vänner!

Kan man få en bättre start på dagen är såhär? Tror inte det! :)

Hoppas er dag blir bra!
Puss&Kram

Tentaresultat!

Efter några timmars plugg i bibblan gav vi upp och gick hem! Jag gick till apoteket och blev 500:- fattigare när jag köpte allting jag behövde mot min värk och mina krämpor ;)  Men så får det vara, jag behöver dessa grejerna helt enkelt :) När jag kom hem satte jag mig i skuggan och läste lite. Och nu under eftermiddagen har vi tagit det lugnt och fått ett glädjande besked.. Tro det eller ej, så blev jag godkänd på salstentan. Den salstentan som jag har drömt om i flera nätter och senaste natten drömde jag att jag hade fått tre poäng, när man skulle ha tolv för att bli godkänd! Så det var med lättnad jag kunde utläsa ett G efter mitt personnummer! :)

Ikväll kommer campustjejerna hit och kollar på hockey och därefter kanske det t.o.m. kan bli en utgång för att fira att vi klarade tentan! :D

Ha en bra kväll!
Puss&Kram

Fördjupningsarbete och Apoteket

Jag är redo för en pluggdag i bibblan med fördjupningsarbetet. det tar emot att sitta inne när det är så fantastiskt bra väder ute, men det är kanske lika bra att jag sitter inne någon dag nu. Jag har nämligen brännt mig på ena armen och har fått solexem, så efter plugget är det jag som tar mig till apoteket och hittar något mot det, jag ska även köpa lite allergitabletter och ögondroppar. Lika bra att ha hemma innan det slår ut på riktigt!

Hoppas ni får en bra dag i solen!
Puss och Kram


Eric Amarillo

Min dag blev genast mycket bättre när jag fick träna lite på gymmet och rensa tankarna en del, så nu är min dag som alla andra dagar brukar vara.
Jag har även varit hos Telenor och fixat lite med min nuvarande telefon. Jag har hela tiden trott att jag haft ett abonnemang som går ut till hösten, tydligen inte. det går ut i Mars nästa år! Så nu är det jag som har tagit tummarna ur och skrivit över abonnemanget på mig och ska om någon vecka äntligen ha en Iphone i min ägo! En vit Iphone 4 ska det förhoppningsvis bli! Jag håller tummarna för att allt ska gå vägen :)

Förtillfället sitter jag och lyssnar på Om sanningen ska fram med Eric Amarillo :) och väntar på Josefin som ska göra mig sällskap under kvällen :) Mysigt, minst sagt!

 


Torsdag!

Heeej!
nu har det gått några dagar sen flytten och vi har hunnit bo in oss ytterst lite i vår tvåa. Den är helt underbar och jag ska försöka fixa lite bilder på den någon dag när jag har tid och lust för det ;)
Att gå från en etta på 25 kvadrat till en tvåa på 41 är för många kanske inte så stor deal, men det var det hos oss, i alla fall ho mig. Att få kunna stänga dörren till sovrummet, ha ett köksbord, en riktigt hall och massa annat bra är ren lyx för mig just nu! :)

Idag har jag vaknat på fel sida, trots en bra natt! Vet inte varför, men ibland är det nog bara så!
Jag har verkligen tagt en slowstart på dagen med god frukost och lite One Tree Hill avsnitt, ska slänga i mig något ätbart snart innan jag sticker iväg på träning med Ida och Martina! Jag behöver nog rensa huvudet lite på löpbandet.

Ha en bra dag!
Puss&Kram

RSS 2.0