VFU

Idag är det dags för förstadagen på en 4 veckors lång VFU-period. Det ska bli kul att få komma ut och se lite igen och denna gång ska jag vara i förskoleklass :) 
Eftersom jag är kvar i Växjö och ska pendla till Älmhult kommer det bli riktigt tidiga morgnar och tidiga kvällar under dessa veckor, men det är det värt till 110%! :)
Idag behövde jag inte vara på praktiken förrens vid halv 12, vilket gav mig en liten sovmorgon. Så nu ska jag göra mig iordning och plocka ihop det sista innan jag tar bussen in till stan vid halv 10.

Puss&Kram


Lördagsnatt

Man kan ju undra vad jag fortfarande gör uppe? Jag borde ha somnat för längeseden om jag får säga det själv. Veckan har gått i racerfart men tre jobbdagar, två seminarium, föreläsningar och teater!
Anledningen till varför jag håller mig vaken är för att jag har lovat min kära att hämta honom inne i stan när han känner för att dra sig hemåt från utestället, vem vet när det kan bli ;) somnar jag kommer jag antagligen inte höra när han ringer.
Så undertiden underhåller jag mig själv med One Tree Hill avsnitt och min nyinköpta bok Elsas Mode så det ska nog gå bra! :)
Ska nog ta lite nattmat och en kopp te för att lindra min torrhosta och hals lite :) Så nu vet ni det! ;)


Puss&Kram


Bokrea

Idag har det varit fullrulle på jobbet, bokrean startade klockan 7.00 imorse men jag började dock inte jobba förrens 12.00, så jag tog en sovmorgon och fick skjuts utav Alexander till jobbet. Jag tror aldrig att 7 timmars jobb har gått såhär fort någonsing, det kändes som att den långa kön aldrig skulle ta slut ;) Men vilken bra och rolig dag jag har haft. Trivs verkligen bra på jobbet :)
Nu ska jag slänga mig i soffan och värma lite te och läsa i min bok! :)


Puss&kram


Lördag

Hemma hos SvenssonLundin var det en tidig morgon som gällde. Det var dags att morgna till sig redan vid 7-tiden, då klockan ringde. Anledningen till varför vi båda är uppe så tidigt är jobb och hockeymatch. Jag ska jobba min andra dag på akademibokhandeln, hade första dagen igår och det var superkul att få jobba, känna nytt folk och byta miljö :) Min kära är påväg till Motala för den andra playoff matchen. Jag håller mina tummar och tår för att det ska gå bra!

Ha en bra dag!
Puss&Kram


happiness

Om några minuter ska jag hämta min kära från hockeyträningen sen beger vi oss till Ringvägen och mamma och pappa!under tiden jag gör det, kan ni ju passa på att lyssna på utav mina favorit låtar förtillfället :) Alexis Jordan – Happiness

jonna: jobbet är inne i stan :)

Puss & Kram

 


Fredag och helg

Efter en hel vecka med grupparbete och hemtenta är jag äntligen färdig med allting och jag tar en välbehövlig helg! Veckan har varit innehållsrik, trots arbeten har jag hunnit med att hämta mitt jobb schema, jag har nämligen fått extrajobb på Akedmibokhandeln och ska börja nästa fredag, känns väldigt bra! :)
Jag har även hunnit med att kolla på när min kära och hans hockeylag vann över Jonstorp i onsdags och är därmed klara för slutspel. Mamma och pappa gjorde även en överraskning och kom och kollade på hockeyn, vilket var väldigt roligt! På kvällen blev det en utgång på sivans med trevligt folk :)

Ikväll efter att hockeyträningen är slut bär det av hemåt till mamma och pappa och en helhelg där hemma, alltfrån IKEAbesök, god mat, mys med bror, Mia och Messi ska hinnas med!

Allt flyter på otroligt bra för tillfället och ingen njuter av det mer än jag :)

Puss&Kram


9/2-11

7 månader!

Otroligt mycket kärlek! PUSS

Föräldrarbesök

I morgon kommer världens bästa mamma och pappa på besök till mig och min kära!
Det är så välbehövligt med lite mamma och pappa kramar så det finns inte.. jag har saknat dom och deras kramar.  Men först ska jag fira fredag med lite tvätt mellan 17-19.30 och sen ska vi tydligen ut och ta en drink/öl ikväll eller något, kan ju bli hur bra som helst! :)


Happyface för att det är freeedag och därmed helg! :)


underbara paranteser! Vi ses imorgon PUSS


RSS 2.0