Valborg

Idag börjar jag denna dagen med att jobba mellan 11-15, sen ska jag nog slänga in lite mer saker i lägenheten när jag kommer hem. Fick iordning en del där igår, men det är en del kvar, men det fixar vi imorgon :) ikväll blir det utgång inne i stan, på Loft. Det ska bli hur kul som helst och inte vara på campus :) Så jag hoppas på en bra dag och en dunderbra kväll :)

Ha det så bra!
Puss&Kram

Godmorgoooon!

Tänka sig att jag redan är färdig och redo för att gå på föreläsning vid 10, ska bara borsta bissingarna innan jag lämnar lägenheten :) tummarna upp för det och kryss i taket! ;)
 


Godmorgon! :)


Torsdag

Imorgon är det äntligen fredag!
Jag har längtat efter den dagen hela veckan lång. Det har varit en rätt tuff vecka med tentaplugg och tenta i onsdags.
Idag var det jobb och skola på morgonen, jag hann även med att skjutsa min kära till Alvesta halv 6 i morse, det är avslutningsresa med hockeyn och resan bar av upp till sälen.
Så vid sex lämnade jag av honom i Alvesta och jag hoppas att jag får hämta hem honom igen på söndagkväll, och då ska jag visa hur fint vi har fått det i vår nya lägenhet! YESBOX, det är Äntligen dags för flytten som vi har längtat efter, jag börjar på den redan imorgon och får sen lite förstärkning på söndag, i form av mina och min käras paranteser! :) Som sagt, är glaad över att det är fredag i morgon ;)

Ha det så bra!
Puss&Kram


Update

Gissa vad!? Min underbara vän Ida ringde till mig och så att Hm-klänningen som jag var på jakt efter hade kommit in i min storlek på internet igen, snabb som jag var, la jag in en rabattkod och klickade hem klänningen för 300:- istället för 399:- Jag är sjukt nöjd, och nu hoppas jag att den passar också! :)


Puss&Kram


CC

Den nya HM-kollektionen föll mig i smaken till 100%. Dock har jag inte riktigt kropp till att bära virkade plagg plus att klänningen som jag ville ha tog slut i ett naffs! Men jag fick några godbitar i alla fall! jag utnyttjade även lite rabatt till detta, så det blir kalas! Perfekt till sommaren och värmen!


199:-

149:-

Puss&Kram


Onsdags plugg

Det är återigen dags för lite plugg, det är en del att stå i, tycker jag i alla fall. Det är två seminarium nästa vecka och en salstenta veckan därpå.. Det finns alltså att göra!
Min tanke var att göra färdigt seminarieuppgifterna så att de är färdiga, så är det fokus på tentan efter det :) Får väl se när jag lämnar bibblan.. Jag ska i alla fall hinna med träning på gymmet idag med Alexander.

ha det så bra! Puss&Kram

Effektiv tisdag!

Det har varit en sjukt effektiv dag idag! Dagen startade vid 7 då klockan ringde och vid 8 var det dags för föreläsning, men vi gav upp i pausen och gick till i bibblan och pluggade.. (gick efter en halvtimme, då det kändes onödigt att sitta där utan dator) Jag och Alexander tog en löprunda runt trummensjön istället i solen. Väldigt skönt, sen behöver vi inte prata om hur det gick ;)
i eftermiddag har jag plockat lite i lägenheten och har faktiskt fyllt första flyttlådan med lite skitsaker som ändå inte används just nu och som bara ligger och tar en massa plats i skåpet! ^^
Jag han även med en promenad runt trummen med Cilla! :)

Om 3 minuter ska jag springa till tvättstugan och tvätta upp en bra tvätthög som har lyckats samla ihop sig under några dagar! ^^

Vi hörs!
Puss&Kram

Heelg!

Efter en lång vecka med tidiga dagar och sena eftermiddagar tar jag med mig min kära ner till Skåneland för en mysig och fullspäckad helg! Redan i eftermiddag tar vi oss in till Kristianstad till Bror och Mia för att sedan gå och avnjuta en konsert med Håkan Hellström, som jag har längtat efter denna dag! Det ska bli otroligt roligt att få se Håkan :) Det blir sedan en övernattning hos Kristianstadsparet. 
I morgon ska vi kolla på de grön vita killarna när de har träningsmatch och förhoppningsvis blir vädret som de lovat, 15 plus och sol. Det blir pappas grillning på kvällen och söndagen ska vi upp en snabb runda på IKEA och äntligen fixa sängar och jag ska nog bli med min första golvlampa :)

Jag kommer njuta denna helgen så det står härliga till!
Ha det så bra!
Puss och Kram


IKEA 349:-


Fredag och kursavslut

Det är äntligen helg! och jag firade in den genom att tvätt mellan 7-9.30, ha inlämning på rapporten och kursavslut, så denna helgen blir det inget pluggtänk över huvudtaget! den ska istället bestå av en utgång, mys med Emelie och Alvis och massa annat! Så nu ska jag iväg och äta med Alexander sen ska jag ta ett stort ryck i lägenheten så den är fin till helgen, jag ska även hinna med att handla då damerna som kommer imorgon har bestämt pannkakor! :)

Vi hörs lite senare!
Puss


RSS 2.0