I´m alive!

Jag lever, trots att jag inte har uppdaterat på en vecka. Men det har varit midsommar och sen har det faktiskt inte varit så mycket mer eftersom jag inte jobbar som jag egentligen skulle gjort. Så nu tar jag det lugnt fram tills jag åker till Turkiet och tar det lite mer lugnt ;) Men midsommar var jättevarm och väldigt bra och det varma vädret har hållt i sig fram tills idag då det var molnigt. Typiskt när jag och Hanna väl bestämde att vi skulle åka ner till mormor och morfar i stugan och lägga oss på stranden. Men det blev en bra dag ändå och det blev en snabbvisit till moster och deras pool för ett dopp. I morgon tar jag nya tag och åker ner till mormor och morfar igen och lägger mig på stranden, dock gör jag det själv. Det kan iofs vara ganska skönt, att få vara lite själv och rensa tankarna lite.. Inte för att jag har så mycket att rensa men det är alltid skönt att få vara lite för sig själv! :)

Annars är det rätt lugnt hos mig och det känns väldigt skönt. Jag tar dagarna som de kommer helt enkelt. Till helgen blir det fullspäckat schema. På fredag ska vi grilla här hemma och förhoppningsvis ska jag vinna minigolf! på lördag har Sara 20-årsfest i det varma sommarvädret och det vankas bad och vattenkrig och på söndag ska jag och Cilla inta biografen för att få drömma iväg till Eclipse!


Ha det så bra!
Puss&Kram


torsdag

Jag är som sagt tillbaka i min lägenhet i växjö och hänger lite. Igår var det lite häng på jobbet till klockan sju och därefter lite häng i Alvesta :) Idag blir det jobb, får se hur länge jag orkar, för huvudvärken från igår har inte släppt och jag vet inte varför. Vädret är i alla fall huuur bra som helst och bortsett från huvudvärken så är humöret på topp.

Vi hörs lite senare!
Puss&Kram


work

nu drar jag till jobbet och lär inte hinna skriva så mycket mer under dagen. Så på återseende, antagligen i morgon!
Ha en bra dag! Puss&Kram


fyndat

I veckan så fyndade jag en snygg grå oversize tröja och ett snyggt linne på Klädkammaren här i Osby, som säljer Only, Vila och veromoda kläder och lite annat smått och gott :D


det är inget speciellt med den förutom att den är otroligt sköön och den blev min för bara 99:-


Linnet blev mitt för 129:-
Jag är nöjd och linnet lär följa med till Turkiet kan jag lova! :D

Puss&Kram


Biljetterna är fixade!

Jag är väl medveten om att det är kasst med uppdateringar här, men solen är framme lite då och då om dagarna och kvällarna består av umgänge med mina vänner och familj.

I fredags var jag och Josefin på banken och fixde vuxenVISA eftersom det oftast inte fungerar med VISAungdom utomlands eller på andra ställen och vi var beredda på att betala avgiften på 250:-/år men det var tydligen gratis när man studerade. Vi tackade så mycket och lämnade banken! :) Vi skrev även ut biljetterna till Turkietresan i fredags och nu känns det att det börjar närma sig med stormsteg. Vi beställde resan den 25 januari och dessa månader har bara rullat förbi av rena farten! Jag behöver nog inte ens säga att vi TOKlängtar efter nästan 40 graders värme sol och baad ;)


biljetterna är i säkert förvar! :)


Soool!

Det är strålande sol ute och jag fick sluta tidigare från jobbet. Underbart! Så jag ska genast slänga på mig bikinin och lägga mig ute och sola och njuta av Håkan Hellström på högsta volym (nästan)
Puss&Kram


kvällsinlägg

Jag borde ha somnat för länge sedan, men jag är inte trött och min allergi hindrar mig från att komma till ro och när kvällarna kommer så kommer även funderingar och tankar. Det kan vara allt möjligt, allt som jag är tacksam över saker och ting som jag grubblar över osv. Ikväll är en grubbelkväll och dagen har framförallt varit en sån dag när jag extra tacksam över allt jag har runt omkring mig.

Idag är det onsdagen den 16, eller dagen är snart över men just den 16 i varje månad blir jag påmind om att det har gått ytterligare än månad som tillslut blir till år och idag är det 6½ år sedan det inträffade. För mig är det helt sjukt att tiden kan gå så snabbt som den har gjort. För 6½ år sedan var jag 13 år och det är fortfarande svårt att fatta att man som 13åring är kapabel till att ta den informationen om att en nära vän gått bort. Jag vet inte hur jag lyckades handskas med allt detta, men jag vet att jag gjorde det inte på egen hand för det hade aldrig gått! Jag är så otroligt tacksam för den hjälp jag fick på vägen av vänner och familj.

Poängen med inlägget är i alla fall att dagar som dessa är jag så otroligt tacksam över att jag har mina nära och kära vid liv och de flesta mår otroligt bra och har inte mycket att klaga över. Jag är glad över att jag har dom I Mitt liv och att vi får dela så mycket saker med varandra.
Så egentligen, tar vara på alla som ni håller nära och kära och säg till dom hellre en gång för mycket vad de betyder för dig för man vet faktiskt aldrig när det kan vara försent.

Så mina nära och kära, Tack för att ni finns!
Puss&Kram



Onsdagsmorgon och sool!

Nu åker jag iväg för lite jobb och vädret kan ju inte bli bättre, det är klarblå himmel, strålande sol och varmt ute och klockan är bara 7! :) jag slutar kvart över 12 idag, då ska jag äta lunch med Ida i Älmhult och sen bär det nog av hemåt igen för att ligga i solen resten av dagen med en bra bok! :)
Vi hörs senare. Hoppas ni får en bra dag! Puss&Kram

Måndag

Jag har varit ledig idag och sov fram tills klockan 11, otroligt skönt och välbehövligt, för resten av veckan börjar jag jobba kvart i 8 på förskolan i Älmhult vilket innebär att jag måste gå upp vid kvart över sex om morgnarna. Så idag har jag tagit det ganska lugnt, kollat lite på VM och gjort fullkornsvåfflor, det var faktiskt väldigt gott!
Jag och Josefin avslutade sedan dagen med en promenad på ca 7½ km. Så förhoppningsvis somnar jag i tid ikväll och får en god natts sömn! :)
Det kändes väldigt skönt att vara ute och gå, ska sätta igång med träningen igen. Efter 6 veckors förkylning så har den äntligen gett med sig och nu ska jag komma igång med träningen och försöka komma i form så småningom :)  


Fit for fight igen! ;)


Studentfirande

jag och pappa är på gång till studentfirandet i k-stad, denna gången är det kusin Sandra som ska känna på lyckan i kroppen och ha en fantastisk dag (borsett från vädret) Men annars hoppas jag att hennes dag blir helt underbar! :)

 


Jag kör på klänning trots vädret! Jag ska även trotsa mina fötter med mina 14 cm killershoes!
Puss&Kram


Today I´m Wearing This

Jag är väldigt glad över att ha min mamma som mamma och min pappa som pappa! Och oftast säger man detta när de har varit snälla och hjälpt till med något eller när man får något. Så är det i detta fallet. Eller, jag och mamma kom överens om att jag fick klicka hem denna underbara Collage tröja som jag kan få betala i Juli när lönen kommer. Ibland suger det att vara student, men det är inte ofta ;)

Men varför är det så att man är så extra tacksam när man får saker och ting, (tolka nu inte fel, jag är otroligt tacksam över att jag har mina föräldrar och allt som de gör för mig) Men varför är man så dålig på att säga det till dom? Även om mina föräldrar vet om att jag är det, så skadar det ju faktiskt inte att säga att man är tacksam över allt, även när man, bland de få gånger man inte får hjälp eller ngt annat liknande! Och jag hoppas och tror att jag vet att mina föräldrar vet om det. Men egentligen sägs det nog allt för få gånger! Tyvärr.


Här är i alla fall tröjan som kommer bäras under sommarkvällarna!
Ni kan hitta den här
Puss&Kram


9 Juni

Det var en riktigt bra student igår och Emelie var nog lyckligare än någonsin! det bjöds på god mat och vääldigt god efterrätt och jag landade i sängen vid halv 12 och Cilla sova på soffan här hemma. Vi tyckte det var dumt att vi båda skulle sova i våra lägenheter när man kan sova tillsammans istället :)

Idag är det den 9 juni och det är ett år sedan jag sprang ut och var världens lyckligaste! Idag saknar jag min klass en hel del, för visst hade vi en jääkligt bra sammanhållning! :)









Underbara dag!
Nu ska jag dra mig mot jobbet! och jag ber till gud att tiden fram till klockan sju går fooort!
Puss&Kram


stressad

Jag sitter här i min pål the wall tröja, osminkad och dan, MEN håret är i alla fall färdigt! äntligen! snart ska jag ta tåget upp till växjö för student och jag måste packa ner det sista i väskan ínnan jag åker till lägenheten igen :) så Så vi hörs när vi hörs helt enkelt! :)


Såhär blir håret i idag och jag hoppas att det håller hela dagen, har trots allt en halv flaska hårspray i! ;)
Puss&Kram


Sjung om studentens lyckliga dagar..

I morgon kommer jag få en dejavü upplevelse. Världens bästa Emelie tar studenten på JohnBauer i växjö. För snart exakt ett år sedan var det jag som stod och skrek för fulla muggar (på samma trappa som hon ska stå på i morgon) och var sjudundrans glad över att få ta studenten och få dela den underbara dag tillsammans med nära och kära. Det var då jag struntade i att Emelie var ledsen över att hon skulle gå kvar ett år utan oss. Men i morgon är det jag som kommer stå där med gråten i halsen och tårarna i ögonen och vara avundsjuk på Emelie som får uppleva studenten. Men framförallt kommer jag vara en väääldigt stolt Elin och jag är så väldans glad att JAG får dela den speciella dagen tillsammans med henne!


Mycket kärlek!
Puss& Kram


Söndag

Solen tittar äntligen fram på mammas och pappas bakaltan och vi har satt oss ner för att spela lite kort och umgås i det sköna vädret. om en halvtimme kommer Ralle, mia och Messi hit för lite söndagskäk i form av kyckling, sås och potatis! Därefter ska jag antagligen ut och gå och prata lite strunt med Josefin. Senare ikväll tänkte jag ta tag i en komplettering så jag kan ta sommarlov på riktigt! :)

Jag ska även uppdatera er om de sista dagarna som varit nu i veckan som har varit otroligt bra! :)
Så vi hörs nog senare!


Puss&Kram


Uppdatering..

Jag ska uppdatera om vad som har hänt de senaste dagarna då det varit dött på bloggen men full rulle hos mig! :) Vi hörs i morgon :) Puss&Kram


onsdagsklädsel

Idag är det skinande sol och klarblå himmel och helst av allt skulle jag vilja ligga ute på min äng och sola tills ikväll. Men jag ska sitta i bibblan och skriva det allra sista på hemtentan. Idag slipper jag i alla fall jeans på benen t-hist och en kofta för att man ska slippe frysa. Idag kör vi på Kjol och linne :)


Kjolen är från Monki och linnet från Hm för er som undrar! ;)
Vi hörs senare. Puss&Kram


skogvandring

Det har vankats skogspromenad med klassen idag. Det var rätt roligt trots dåligt väder med lite regn till och från, men vi klarade det också. vi lekte lekar och fick godis och kakor på vägen (jag äter iofs inte godis) men dom som gör var det nog roligt för. Cilla gillade godiset iaf som krängde i sig 4 kolasnören ;)

Efter skogsvandringen gick jag hem, hoppade in i duschen och sen vidare till bibblan för att ta tag i hemtentan. nu är det bara en halv uppgift kvar sen är det lite finjustering som gäller :) Sen är det bara någon komplettering som hänger efter därefter är allt klappat och klart för lite avslutningsfirande på torsdag med Suitup seminarie i skolan och sen grillning och utgång på kvällen! Fullt ös! :D

Nu ska jag fixa lite med en uppgift som ska in ikväll sen håller jag kväll och myser framför Desperate Housewives säsongsavslutning! :)

Vi hörs sedan! Puss&Kram

RSS 2.0