Skåne.. Igen!!

Jag har tagit helg! Hemtentan är klar, vilket är otroligt skönt! Om 40 min sitter jag på tåget hem till mamma och pappa! Vi ska äta ihop innan jag ska ta mig till Nicklas i hopp om att han kan ta reda på vad det är för fel på mina knän, så jag kan komma igång med träningen igen, som har legat på is denna vecka med endast 2 pass och 2 promenader. Håll tummarna!! :) ikväll ska även jag och mamma till kristianstad och fira kusinvitamin som fyllde 20 i onsdags, det ska göras på resturang och bio :) så dagen/kvällen kommer bli hur bra som helst! :)

Ha det bra! Puss


tentaplugg

Det där med tentaplugg är inte riktigt min grej känner jag. Men förhoppningsvis försvinner spärren så jag hinner bli färdig i tid med denna underbara och fantastiska uppgift som jag har hängades över mina axlar! Ikväll vankas det hockeymatch i Osby för min kära, och det innebär att jag ska åka hem till mina kära föräldrar för lite kärlek och mys innan det är matchstart i Osbys ishall! Heja ASK! :) ha det så brau! :) Puss&Kram

Myskväll i A-town

Jag ligger utslagen i soffan hemma hos Alexanders föräldrar. Vi har ätit god mat och fikat lite, så just nu är det lite matkoma som har tagit över min kropp! Det är fotboll på TVn, vilket jag inte är så intresserad av just nu, så det är ju tur att blogg.se har gjort så jag kan blogga direkt från telefonen :)

Hoppas ni har en mysig tisdagskväll!


tenta efter tenta..

Efter en tenta kommer.. en annan tenta och det känns fantastiskt! I lördags hade jag matematiktenta och idag sitter jag med en hemtenta i svenska, det känns inte jättekul om jag får säga mitt. Men förhoppningsvis så går det väl bra detta också.

Det händer roliga saker i veckan i alla fall, vilket är tur! Det är hockeymatch i Osby, självklart ska jag gå på den och samtidigt mysa med mina paranteser, det ska jag göra även på fredag och på söndag!
På fredag ska vi fira kusinvitamin som fyller 20 år i veckan och på söndag kommer mamma, pappa och mormor och morfar upp till växjö för lite mys och även en hockeymatch i Alvesta på eftermiddagen!

Som sagt skönt med lite grejer att längta till när hemtentan är så tråkig!

Ikväll blir det lite bebismys och träning :)

Ha det kalas!
Puss&Kram


Fredag i Skåne

Det vankas helg i Skåne, helt underbart! det väntas en tur till Ikea om en liten stund, tänkte jag skulle inhandla lite smått och gott till lägenheten! Men framförallt ska det bli en mysig stund med min underbara mamma!

Igår bjöd Rasmus på underbart god Sushi, och vi åt alla tills vi var proppmätta. Och som tur var fanns det massa kvar, så det fick bli min frukost idag! :)

Hoppas ni har en bra helg!
Puss&Kram

7 september

Det var ett bra tag sedan det blev skrivit något här i bloggen och ska jag vara ärlig har jag inte haft så mycket att skriva om, under sommaren har jag typ jobbat, jobbat och... jobbat, känns det som. Jag har i och för sig hunnit med andra saker som tripp till Stlhm, Göteborg och Bakken, vi har även kört till Karlskrona och Halmstad för att få ta del av Håkan Hellströms ljuva toner! så sommaren har varit bra och även om jag har jobbat en del, så gör det inte så mycket eftersom jag har trivts riktigt bra på jobbet och vädret har varit riktigt dåligt! ;)
Det var väl en snabb sammanfattning av sommaren tror jag!

För övrigt så öser regnet ner över Växjö, vilket inte är så ovanligt. Men jag är typ uppe med tuppen, (vaknade redan klockan 8), trots att vi inte börja förrens klockan 1.
Imorgon åker jag hem till mina kära paranteser för massa familjemys och lite fotboll!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost så jag kan morgna till mig ordentligt!


Längtar tillbaka till underbara Kreta, speciellt nu när vädret är så dåligt!


RSS 2.0