höst och söndagsdepp

Jag kommer ihåg känslan som infann sig i min kropp när det blev söndageftermiddag och tanken slog mig att jag det var skola dagen därpå. Känslan att gå upp när klockan ringde eller att komma hem efter en lång skoldag och veta att man skulle göra läxor, var inget jag tyckte om, det gör jag inte idag heller. Så nu ligger jag här, ensam i min soffa med samma känsla (även om det inte är något schemalagt i morgon) så finns den där. Samtidigt tror jag att en höstdepression har hittat mig också. Jag tycker om hösten, på dagen när det är ljust, när det inte regnar och när jag inte är själv (Ett undantag är kvällarna när jag får tända ljus och ligga i min favoritfamn).
Som tur är får jag i alla fall bra besök ikväll, då min hockeyspelare är i vetlanda för match och är inte här förrens om fleeera timmar.

Puss&Kram på er!

P.S För tillfället sitter jag och muntrar upp mig genom att kolla på resor till värmen. (Den shoppingen ingår INTE i mitt shoppingförbud som jag och Cilla har, så det så!) D.S


Update

Jag har verkligen inget vettigt att skriva, känns det som i alla fall.. Veckorna går fortare än fortast vilket skrämmer mig en hel del, faktiskt. Men jag njuter så mycket jag bara kan av allting som pågår och av allt som är runt omkring mig. Veckan som gått har varit en lugn sådan, men ändå känns det som att jag är jättestressad över något och jag vet inte vad det är, vilket är sjukt irriterande.

Kvällen erbjuder i alla fall idolmys hemma hos Cilla och hennes tillskott katten Elsa och imorgon laddar vi för utgång med halloween maskerad, då jag och Cilla har världens bästa idé! ;) det är bara lite småsaker som ska fixas innan bara. Men det ska nog gå bra!


Här är ett tips ;)

Hoppas ni får en bra helg! :)
Puss&Kram


Love


Kärlek!
Ha en bra helg.
Puss&Kram


Torsdag

Jag vet att det har varit dålig uppdatering, men helt ärligt så vet jag inte vart denna veckan ha tagit vägen! Helgen gick otroligt fort uppe i Göteborg och det var en trevlig vistelse i Håkan Hellströms stad! Både jag och Josefin va nöjda med våra shoppingfynd :)

Resten av veckan har gått otroligt fort och i morgon är det helg IGEN! Jag klagar minsann inte, för till helgen blir det en hemmavistelse mellan lördag och söndag tillsammans med min snygging. helgen avslutas självklart med hockeymatch och det är minsann dags för en vinst, om jag får bestämma! :)

under dagen ska jag spendera några timmar i bibblan tänkte jag och få färdigt min semuppgift tills på måndag så jag slipper tänka på den :)

Hoppas ni har det bra!
Det har minsann jag, trots att det snön föll för första gången igår och la sig på marken och stannade! Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt och eftersom jag har haft julkänsla sen september är det härmed ännu mer okej att få spela julmusik! julafton är bara två månader iväg! ;)



Puss&Kram på er!


Fredag!

heej!
Det är äntligen fredag! som jag har längtat, veckan har sprungit förbi och det är redan helg igen. Jag ska bara ta mig igenom en bildlektion som är mellan 13-16. Därefter bär det av till Alvesta och sen vidare till Osby för lite hockey och mamma och pappa häng! :)

Imorgon är det även dags för mig och Josefin att inta Göteborg för två dagar och shoppa lite :) Det har vi också längtat efter.

Nu ska jag fixa lite käk innan lektionen drar igång, ska även hinna packa ner det sista och plocka iordning i lägenheten :)


Puss&Kram på er!


Sovdags

Nu går jag och lägger mig och sover en timme eller två och hoppas på att huvudvärken försvinner. Ikväll blir det tydligen tacos enligt en snygg människa. Helt okej med mig, så länge jag slipper göra det ;)

Puss&Kram på er!


påfyllning

Det är rea och fraktfritt på nelly denna veckan och jag kunde tyvärr inte hålla fingrarna i styr. Men det är en väldigt bra rea så det blev inga dyra saker :)


229:- Reapris 109:-


229:- Reapris 114:-

Jag hittade även en annan tröja som är grå och transparent för endast 55:-
Behöver jag nämna att jag är väldigt nöjd med mina köp!
Efter denna helgen ska jag sätta köpstopp för mig och mitt handlande och spara! :)
Önska mig lycka till! ;)

Puss&Kram på er!


Träningdags

jag ska trotsa min förkylning som har kommit tillbaka genom att ta mig till simhallen för en bra och rolig simtur tillsammans med Ida och Martina! :) Ikväll hoppas jag på någon trevlig fotbollstillställning, annars så kommer jag chilla hemma i soffan och bara ta det lugnt.

Jag hoppas verkligen att min förkylning försvinner så fort som möjligt för jag är trött på att lika hosta om nätterna och inte få någon ordentlig sömn. Hoppas även att bastu och bubbelbad gör susen! :)

Vi hörs efter träningen.
Ta hand om er!

Puss&Kram

Tisdagsklädsel







detta får duga för en extremt kort skoldag på endast 45 min! :)
Hörs sedan!
Puss&Kram


bloggtorka

Jag har bloggtorka.. Återkommer när jag har något att skriva om!
Kan i alla fall nämna att jag fortfarande är väldigt lycklig. Tack underbara du!

Puss&Kram


Hemfärd

För tillfället sitter jag i bibblan och försöker göra något vettigt av min eftermiddag. Jag har kommit lite närmare slutet och är färdig med en fråga! ;) Kroppen går på sparlåga så det ska bli fantastiskt skönt att få komma hem till kycklingfilégryta vid 6 tiden idag och sedan se fram emot en dag på Ullared med mamma imorgon! Jag har föräldrarlängtan och mamma och pappa har nog minsann lite Elinlängtan, mamma ville att jag skulle komma hem lite tidigare så vi kunde äta lite tillsammans, så vid 17.20 sitter jag på tåget hem. Otroligt skönt att det inte tar mer än 50 minuter hem! :)

Jag ska försöka få lite grepp om nästa fråga i vår uppgift innan jag ger upp och går hem till lägenheten för lite snabbstädning och packning!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!
Ta hand om er! Puss&Kram

P.S Det blev förresten en fotbollsvinst för de grönvita herrarna i deras sista match för denna säsongen. Kan också tillägga att jag är fortfarande på strålande humör, och det är jag så otroligt glad för! TACK, Puss D.S


Lycklig

Efter en liten känslosvacka pga trötthet och saker att stå i överlag så är jag idag på strålande humör (bortsett från tröttheten) Jag kunde inte ha vaknat på ett bättre sätt (önskar att jag kunde få göra det varje dag varje vecka) det känns som att allt känns sjukt mycket lättare och enklare på någon vänster just idag! Sen att vädret är sjukt bra idag också,  med 14-15 grader och sol gör det hela mycket bättre! Jag önskar att varje dag skulle vara såhär, då hade jag aldrig klagat :)


Avslutar inlägget med denna låten och önskar er en minst lika bra dag som jag har! :)

Puss&Kram!

P.S Det blev en riktigt spännande premiärmatch i hockeyn igår och det avslutades på allra bästa sätt, med vinst! D.S

Blus

Jag kunde inte hålla fingrarna i styr när jag kikade in på nellys hemsida, utan klickade hem denna blusen för 199:-


Jag längtar tills den kommer! :)


Körigt

Veckan har gått otroligt fort och det har funnits något att göra varje dag, både roliga och tråkiga saker. Idag är min kropp helt slutkörd, antagligen för att jag har tränat fyra gånger denna veckan, somnat sent och gått upp tidigt och en utgång i veckan har hunnits med också plus lite till. Jag har inte riktigt tiden heller att vila upp mig eftersom jag ska ta mig igenom avhandlingen och skriva lite sidor på det, detta ska vara färdigt på tisdag eftersom att jag åker hem till mamma och pappa på tisdagkväll och sen till Ullared tidigt på onsdag morgon med mamma :) Då kan jag slappna av igen!

Igårkväll var det i alla fall tjejkväll hemma hos Adéle, det var skönt att få komma bort lite och koppla av någorlunda. Vi åt god mat och efterätt kollade lite på Idol och pratade en himla massa. TACK!

Idag ska jag sätta mig och läsa avhandlingen, städa, tvätt och sen umgås med Josefin ikväll. Jag har alltså lite att stå i idag också, men det ska nog gå bra!

Måste äta frukost nu, frågan är bara vad?

Vi hörs senare. Ta hand om er!
Puss&Kram

Förresten, Idag vill jag ha en grönvit fotbollsvinst! Jag håller som vanligt mina tummar! :)


RSS 2.0