Elsas hemlighet

Min man har precis styrt bilen mot Alvesta för hockeyträning. Så nu passar jag på att krypa upp i soffan med nya boken Elsas hemlighet, en kopp te och tända ljus och njuter av höstrusket och tystnaden!

På återseende!
Puss&Kram


Morgonstund har guld i mun..?

Jag har varit vaken sen sex pga den förbaskade hostan som har valt att förstöra min röst, hals och sömn! Jag och min man hostar i kapp och ingen utav oss får någon ordentlig sömn för vi väcker varandra med hostandet! Min man ska iaf till farbror doktorn och få något mot hosta (som jag kommer sno lite av) och förhoppningsvis blir han kvitt sin feber :) nu ska jag borsta bissingarna och göra mig redo för skolan!

Puss&Kram


Pluggkompis


Jag är hemma hos mamma och pappa för att hämta bilen som ska ta oss till Ullared i morgon.
Jag stannar för dagen och hittade en perfekt pluggkompis som kan hjälpa mig med begreppstentan till på tisdag! :) 

Puss&Kram


Pluggeliplugg

Det känns som det är det ända jag gör, att sitta med näsan i massa böcker och försöker få in en massa nya saker i mitt huvud, på en väldigt kort tid! Jag är inne i en stressperiod och den har varit stressig sen salstentan (som jag förövrigt klarade, konstigt nog eftersom matte ALDRIG har varit min grej)Därefter var det en hemtenta, sjukdom, fältarbete 1&2, begreppstenta nästa vecka och därefter en hemtenta. Det är en jävlig kurs det här och förhoppningsvis tar jag mig ur den levande ;) Måste återgå till pluggandet! Till helgen blir det dock ett besök på Ullared med goa vänner! Längtar! :D Puss&Kram

Vänner

Vänner gör mig fortfarande sällskap, men säsongerna är snart slut, vilket är ganska bra tajmat, för än så länge är jag feberfri *peppar peppar ta i trä*, jag känner mig piggare idag, vilket är riktigt skönt, för jag är så sjukt trött på lägenheten och bara ligga på soffan!

Men ikväll ska vi förhoppningsvis beställa hem lite mat efter Alexanders träning och det blir fotboll samt idol ikväll här hemma :) mysig fredag med andra ord! :)


Postcard killers

Jag är fortfarande sjuk, men febern har gått ner en del, vilket är skönt! Men jag är nerbäddad i soffan idag också! I brist på annat när man är sjuk, blir det mycket läsande och tv-tittande :) igår läste jag ut boken "Hur kunde hon?" den var riktigt bra! Det är en självbiografi där en flicka lever med övergrepp och våldtäkter från princip hela sin släkt. Sen får man läsa hennes väg till rättgångar osv. Fantastiskt bra bok! Den rekommenderas verkligen :)

Nu har jag börjat läsa Postcard killers, som också verkar riktigt bra, samtidigt rullar Vänner på TVn :)


Sjukling..

Jag är världens gnälligaste när jag är sjuk. Idag har jag gråtit för ingenting och gnällt för ingenting! Jag vaknade inatt av att Alexander sa till mig att jag skulle sluta och ligga och pipa (vilket är vad jag gör när jag har feber) vid halv 4 inatt har jag bara legat och snurrat rundor och till slut gick jag ut och la mig på soffan och somnade igen vid halv 9 och sov till 11. Det är tur att min kära har sånt tålamod med mitt gnäll och tar hand om mig :) nu vill jag bara bli frisk, för jag har inte tid att ligga nerbäddad!

Här har jag legat typ hela dagen!


RSS 2.0