Bal

Om en timme ska jag möta upp Ida och sen ska vi gå vidare till Adéle och åka in till stan för att kolla på John Bauers och Emelies bal som äger rum idag! Det ska bli superkul att få se alla uppklädda från topp till tå!
Det har redan gått ett år sedan jag själv var på bal, och jag har aldrig känt mig så fin som den dagen. Vi hade strålande väder med 28 grader varmt, bra sällskap och en väldigt bra dag/kväll över huvudtaget! :) Så ni som ska ha bal, Ta till vara på den dagen och njuut! :)




Från min bal för ett år sedan.

Puss&Kram


bibblan

Jag sitter i bibblan och skriver hemtenta. Det är inte alls roligt kan jag berätta för er! Men det ska göras så det är lika bra att sätta igång med det så det inte blir så stressigt i slutet, för det orkar jag och min kropp inte med.
Men för att det inte ska bli så långtråkigt att sitta här, avbryter jag med lite bloggläsning, bloggning och annan läsning. Jag läste Kristianstadbladet och om de grönvita herrarnas vinst i helgen mot Linköping. Även om jag fick reda på att de vann redan i lördags är det alltid lika kul att läsa om det i tidningen.


Vinst med 3-1

Jag hoppas på att det blir vinst även nästa helg. För då är jag hemma under helgen och ska titta på derbyt mellan VMA och Hässleholm! :)
Hoppas det blir bra väder också, för jag är trött på detta mellanvädret som har pågått ett bra tag!

Vi hörs sedan!
Puss&Kram


Life looks better in spring

Jag har ny favorit bland alla miljontals låtar som finns runt om i världen. Denna fastnade jag för tosdags när Cypern tävlade i Eurovision. Killen har har en fantastik röst och känsla i det han sjunger. underbart!

låten har gått på repeat hela dagen från det jag vaknade i morse och fram tills nu. Den lär ju fortsätta göra det :)
Såå, Enjoy. Lyssna och njut! :)


Söndagsmorgon

Jag vaknade vid halv 10 av att Cilla smsade. Vi ska snart slå följe till bibblan och spendera några timmar där med hemtentan! Jippi.
Nu under morgenen har jag bara tagit det lugnt och haft en riktigt slowstart på söndagen. Det är så skönt att äta frukost i lugn och ro och slippa slänga i sig den. Jag har även hunnit med att duscha och fixa håret :) Så nu ska jag bara bädda sängen och borsta tänderna sen kommer nog Cilla. 


            
Vi hörs senare idag antar jag! Puss&Kram


Storrökare som 2åring.



Vad är detta!? Jag blir sjukt förbannad och irriterad över att man som förälder kan tycka att det är okej för en 1½ åring få testa på att röka en cigarett för första gången. och det har idag resulterat till att han röker 40!! cigaretter om dagen, han är två år gammal! Det är helt sinnes. Hur kan man som förälder inte ta sitt ansvar eller veta hur farligt det är med cigaretter och hur kan man därefter tycka att ens son är hälsosam när han får i sig allt det skit som finns i ciggaretter. Jag undrar hur barnets lungor ser ut!
Får han inte röka får han abstinens och blir våldsam och dunkar huvuet i väggen och säger att han blir yr utan dem.

Jag är så emot att röka och även om jag har tagit ett bloss eller två under hela mitt liv är det inget jag är stolt över. Plus att det smakar skit! Jag har så svårt att förstå pappans sätt att se på hela situationen, det är helt absurt!

Städlördag

Jag är sliten efter gårdagen men tog mig upp ur sängen vid halv två kanske då har jag och josefin ätit lite och tagit morgonen på ett vääldigt lugnt sätt! :)

När jag skulle bestämma vad jag skulle ha på mig igår när vi skulle ut, insåg jag att det såg ut som att det har härjat en tornado där inne i garderoben! jag hittade grejer på olika ställen där de inte skulle va. Så jag sa att i morgon ska jag minsann ta tag i detta och även storstäda lägenheten. Sagt och gjort!
Jag fixade om i garderoberna och flyttade runt på lite hyllor och lite sånt, så nu får allting plats och det finns t.o.m. plats över ;) jag har även lagat mat i form av egna biffa som för övrigt blev sjuukt goda för att vara första gången, jag har även bäddat rent i sängen, dammsugit, dammat och städat toaletten! Jag är riktigt nöjd! Kan också tillägga att jag hann sova en timme mellan halv 7 och halv 8 i soffan. det var nog ganska behövligt.




Titta mamma! jag kan faktiskt organisera och fixa! ;)
Nu ska jag käka ostbågar och kolla på ECS!
Vi hörs! Puss&Kram


Fredagsklädsel

Nu ska jag och josefin gå på förfest! jag orkade inte klä upp mig idag, är rätt sliten för tillfället. Men förhoppningsvis släpper det under kvällen.
Så jag har lite snabbt och lätt dratt på mig en tröja och ett par jeans och ett par snygga skor såklart ;)


Såhär blir det!
Vi hörs!
Puss&Kram


utgång Nr 2

Jag laddar för utgång nr 2 denna veckan! det ska jag göra tillsammans med josefin, kladdkaka och Sunes sommar. Sen gör vi oss iordning för en antagligen lika bra utgång som i onsdags. Vi hörs sedan, har inte riktigt tid att sitta här och uggla ;)
Puss&kram

Våfflor!

Efter en riktigt härlig utgång igår är jag rätt sliten i kroppen idag. Känns som jag har träningsvärk och det beror minsann inte på någon träning, det kan säga! Men Cilla räddar min morgon med att erbjuda lite våfflor i solen. Det tackar jag inte nej till. Så nu ska jag slänga på lite smink och bege mig bort till fröken löken! :)


bild från i måndags då vi hade måndagsmys med film, ostbågar, chips och Cola!


utgång

Det vankas utgång i Växjö idag! Det är lite som ska firas en födelsedagsgris och en omtenta från igår!
Så nu är det fullt ös medvetslös.. eller inte riktigt det är lektion och hemtenta i morgon. Lite kul sådär kan man tycka! ;)


trots att vädret är lite växlande så kör jag på klänning och bara ben!
någon ska ju inviga att sommaren egentligen ska vara här ;)
Puss&Kram


Tisdag

Jag har skrivit omtenta och dödstrött! ska vila lite till och sedan sätta igång med mer pluggande och i eftermiddag är det introduktion på sommarjobbet!
Vi hörs sedan!
Puss&Kram


söndagkväll

Jag har fått lite plugg gjort idag men jag har en hel del kvar, så jag är vaken några timmar till och kör järnet så länge jag orkar. På någon konstig vänster får jag mer gjort på kvällarna än på dagarna. Tur är väl det, i alla fall i detta fallet :)

Jag och Madeleine vi tog en lite promenix innan och åt glass, det var jag värd tyckte jag. Och gott var det också :)
vi pratade om lite allt möjligt och gick runt lite på campus och fifilurade.
I morgon ska jag upp kvart i 8 och ringa till doktorn och förhoppningsvis få en tid vid halv 1 så jag kan få en rutinkontroll. Så jag ska sätta igång med plugget och få lite gjort.


Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

P.S De grönvita herrarna drog till med en 5-2 vinst mot Tenhult idag. Det var minsann på tiden och det kunde nog inte komma lägligare än i en bottenstrid :) D.S
Puss&Kram


helgen

Det är full rulle nu och en hel del att göra. Med plugg och andra småsaker som ska fixas, så som att fixa ett nytt pass eftersom att mitt går ut i juni och jag ska iväg i Augusti, jag ska även ringa till en läkare och fixa en rutinkontroll eller liknande. Jag har haft huvudvärk konstant i två veckor och nu orkar jag inte med det längre. Så det är lika bra att ring aoch fixa en tid och kolla så att allt är okej. Detta är bara några saker som ska fixas med, men det ska nog lösa sig det också! :)

Igår var jag barnvakt åt Alva, Emelies góa unge! Vi gungade, plockade blommor och åt pannkakor. Jag tror att hon var ganska nöjd med sin dag när hon åkte hem igen! det var i alla fall jag.

Inatt drömde jag en tredje gång sen i februari att någon utav mina familjemedlemmar dog. Denna gånger var det mamma igen. Så det är en väldans tur att hon kommer vilken minut som helst och lämnar av lite saker som jag inte fick med mig upp till Växjö! Jag vet inte varför jag fortsätter att drömma dessa konstiga och jobbiga drömmar. För det är fruktansvärt jobbigt att vakna av att jag ligger och gråter. Men mamma mår bra, precis som alla andra i min närhet. Tack för det.

Nu ska jag plocka iordning lite i lägenheten och sen blir det plugg för hela slanten idag och antagligen ända in på småtimmarna kan jag tänka mig!


Vi hörs!
Puss&Kram


Freedag

heej hopp! jag är tillbaka i växjö för några veckor med intensivt pluggande och sen bär det av hemmåt igen för lite student och annat roligt! Tiden går så sjuuukt fort och jag vet inte var detta året tog vägen. Jag menar det har redan gått ett år sedan jag tog studenten och gick på bal! Det är 6 månader sedan jag flyttade hemifrån! Det är helt sjukt. Sommaren lär väl gå lika fort den, tyvärr!

Jag sitter i alla fall och häckar i Adéles lägenhet och väntar på att hon ska bli färdig så vi kan åka vidare till Jonna och spana in hennes lägenhet och hand och samtidigt ha en rolig tjejkväll tillsammans med Sara och Nina också :)
så vi hörs senare!
Puss&Kram

kvällsinlägg

Jag har varit helt slutkörd i huvudet hela dagen. Att förkylningen aldrig kan släppa! Blir tokig. Jag var nere en snabb sväng hos mina kusiner och skulle hälsa på, visade sig att det "bara" var tesse och Melker som var hemma så jag umgicka med de och pratade och passade även på att mysa lite med Krobbe, väldigt mysig vovve! Spenderade någon timme hos dem och det kändes skönt att veta att allt stod bra till där hemma :)

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför tvn, väldigt skönt!
Men nu ska jag sova, för i morgon ringer klockan 05.30.. som sagt, jag måste snooza i en halvtimme :)


Så nu säger jag och mitt ruffs till hår godnatt!

P.S Jag kan nog ha bestämt mig om tatuering D.S
Puss&Kram


Sängen kallar.

Jag har krupit ner i sängen för att försöka få några timmars sömn i alla fall. Det har ju varit lite kladdigt med sömn ett tag nu och speciellt i helgen. Så jag säger godnatt och tar vara på varenda minut fram tills klockan ringer i morgon bitti!
Är det bara jag som brukar ställa den ca en halvtimme innan, bara för att kunna få snooza lite på morgonkvisten? det är ju så skönt :)
Aja, Godnatt! :) Puss&Kram

Det här med tatueringar..

Att det ska vara så himla svårt, det förstår jag inte. Jag har i allafall fått ner det till två stycken alternativ. Här kommer dom. (För de som är intresserade)


Alternativ Nr.1


Alternativ Nr.2
(det ska inte vara så mycket mellanrum mellan bokstäverna ;))

Här krävs det en rejäl funderare, den ska förresten sitta i nacken!
Vilken gillar ni mest?

Puss&Kram


Nostalgi

Jag har tagit en nostalgitripp idag, först när jag satte mig i bilen och den första friends skivan satt i CD-spelaren. Så med låtar som Hans blå ögon, Vi behöver varandra och många andra godingar började min dag på bästa tänkbara sätt! Nu när jag kommit hem igen fortsatte jag min tripp down memory lane och letade reda på andra Friends låtar på Spotify.
När jag var liten, runt kanske 10-12 år gammal var Friends mina idoler. Så tillsammans med Ida åkte vi till Ljungby och kollade på dem:) SÅ nu sitter jag glatt och sjunger med i låtar som Blickar som tänder, Din första kärlek, Vad pojkar gör om natten, När jag tänker på i morgon och en massa andra bra låtar. Kalla mig töntig, men gud vad jag gillar detta! :)

Om ni blir liiite sugna på musiken så har ni en länk till Spotify HÄR. Lyssnar ni på det, så berätta vad ni tycker ;) 


såhär glad blir jag av musiken! hur glada blev ni? ;)
Puss&Kram 


Söndag

Jag är tillbaka på mamma och pappas gata efter en riktigt rolig långhelg på Campus med festival, förfester, trevligt folk, grillning och god dricka! :) det går inte att klaga på denna helg! Maskinen var som sagt grymma Live och igår intog Coverbandet Duoooja scenen på det leriga festivalområdet. Och även dem levererade riktigt bra musik som vi kunde njuta av genom att sjunka ner i gegga och sjunga med i låtarna. Jag var smart nog att använda gummistövlarna undertiden. Så inga skor är förstörda! :) Jag vet inte riktigt var jag har lagt min kamera så det blev inga bilder under helgen. Kan vara så att jag kan låna av folk när de har kommit upp på facebook ;)


Jag under klubbfestival i torsdags. Då njöt vi av bandet Bowties, som var riktigt duktiga på scenen :)


Klädsel


Såhär ser jag ut idag. Samt ett par jeansshorts och två par strumpbyxor och prickiga gummistövlar. Är det festival så är det! :)


Löördag

Maskinen var riktigt grymma på scenen igår. och det var rätt bra drag, i alla fall från mitt håll ;)
Idag är det dags för festivaldag nummer 2! jag har inte riktigt koll på vilka som kommer, men det är lite coverband så jag hoppas på bra musik och trevligt folk idag också, precis som igår! :)


Bild från igår, innan det var dags för Festival! :)


freeedag

Jag och josefin ska iväg och handla lite käk, lite till ikväll och lite frukost. jag ska ju börja käka gröt på morgnarna! ;) intressant va!^^
Jag laddar till ikväll så in i attans, det lär bli en riktigt rolig kväll med bra sällskap och bra musik, framför allt Maskinen!
Idag är det även fotbollsfredag hemma, de grönvita herrarna tar emot Ljungby och självklart hoppas jag på storviinst! Jag håller mina tummar och tår för killarna i alla fall.
Vi hörs sedan.


Puss&Kram


nattinlägg

Idag har jag inte orkat blogga, så då har jag struntat i det. känns bäst så istället för att sitta här och krysta fram ett inlägg. Men jag tänkte bara slänga in ett godnatt och säga att jag har anlänt till växjö igen och att det är dags för mig att krypa ner i min säng under mina två täcken och lägga huvudet på mina fyra kuddar och somna till Sex And The City!
hoppas er dag har varit bra!
Puss&Kram

Nyklippt

Sorry att det inte blev så mkt uppdatering igår. men jag låg utslagen i sängen och vilade mig under gårdagen så att jag verkligen skulle bli frisk. Vilket jag är idag, bortsett från förkylningen. Men idag var jag i alla fall på praktiken igen, och slutade halv 2. Så jag körde hem och dirket ner till frissan och klippte av en bra bit på håret. jag klippte aldrig av det så mycket som jag visade på bilden att jag var sugen på. så det blev något mellanting och det blev så bra så. Om jag får säga det själv ;)


friisk

Jag har blivit kvitt febern, men hostan håller fortfarande i sig. dock känns det som att den är påväg att ge sig den också! :) så i morgon ska jag till praktiken och slutar den redan 13.30 och på onsdag slutar jag 12.15 :) så det är en bra vecka för mig, för sen ska jag upp till växjö för allkårsfestivalen! :)


Mina tankar far runt i huvudet på mig. Och helst av allt skulle jag vet hur dina tankar är. Men eftersom att jag inte är någon tankeläsare eller något liknande så får jag stå ut med mina frågor och funderingar sålänge, i hopp att det ska plinga till i min U10i inom en kort framtid.

Puss&Kram

 


sjukling.. igen

jag är hemma i Osby igen och är sjuk.
Skriver sen när jag orkar.
Hoppas er helg har varit bra! :)
Puss&Kram

fredagkväll

intervjun gick bra, tror och hoppas jag iaf. Efter intervjun hämtade jag Josefin och vi åkte iväg och handlade, så nu har vi lagat tacogratäng och har nästan ätit upp den också :D
Senare ikväll blir det massa film :)
Höres. Puss&Kram

good luck.

Nu ska jag ut på uppdrag. Wish me good luck

Hörs sen när jag kommer hem!
Puss&Kram

soffhäng

Energin bara försvann från min kropp nu. Så jag ligger i soffan och kollar på tv. Jag har förberett inför morgondagen med packning och VFU-uppgift som ska genomföras. Jag åker hemifrån vid fem i halv 7 i morgon och sen direkt upp till växjö efter att jag har slutat vid halv 12 :)
Jag och mamma ska se på lyfällan snart så jag ska gå och ta på mig pappas IFK Osby shorts och en myströja! ;)

Puss&Kram


torsdag

heej!
Jag slutade praktiken vid fyra idag. Och nu har jag slängt i mig lite utav mammas hemmagjorda köttbullar, sås och potatis. Gottans!
Nu ska jag plugga hela kvällen känns det som, för i morgon är det tänkt att jag ska genomföra en VFU-uppgift på praktiken så jag har den gjord samt att jag ska skriva i Loggboken och plugga lite tenta om jag orkar^^
Imorgon slutar jag redan halv 12 och då blir det racerfart upp till växjö för intervju, städning av lägenheten och häng med josefin på eftermiddagen/kvällen :)

Nu måste jag sätta igång med pluggandet så jag slipper sitta med det hur länge som helst! :)
Puss&Kram

sängdags

jag har tagit min hostmedicin och morfinet kickade in nu ;) Så jag kryper ner i sängen och somnar till ett avsnitt av vänner! :)


Vi hörs i morgon, mina kära!
Puss&Kram


Shopping

Jag kunde som sagt inte hålla händerna i styr tidigare idag. så det följde med mig lite fina saker hem.


Leggings för 199:-


Ett par korallröda (egentligen är färgen mer varm korall/hallonrödsaktig än färgen på bilden)
149:- gav jag för dom i alla fall

Puss&Kram


Onsdag

Hej hopp!
jag har haft en rolig dag idag trots att jag gick upp halv 7. Men jag fick i alla fall vara tillbaka på praktiken igen och tillsammans med barnen har vi varit ute några timmar i skogen och haft det mysigt. det blev en kort dag på praktiken då jag fick gå redan 12.15 då barnen skulle gå och sussa. Jag åkte inom Team Sportia i jakt efter ett par regnbyxor som behövs nu på praktiken, när man ska vara i sand och ifall det skulle börja regna. Men det fanns inga som passade mig och min plånbok. Så när jag kom hem körde jag ner på family house och kollade, ingenting där heller, dock hittade jag ett par snygga leggings och par korallröda shorts som kommer passa utmärkt till bruna ben och Turkiet resan i sommar! :)
Jag åkte vidare hem till mamma och lagade lite mat till oss två och sen fick jag med mig Titti in till Kristianstad för att fortsätta min jakt på regnbyxor och hittade ett par på herravdelningen på Intersport för 300:- :) hur bra som helst.
Nu har jag landat i soffan och ska hälla upp ett kallt glas juice till mig och kolla på Biggets Looser!




Såhär snygg är jag när jag är ute med barnen! ;)
Hoppas att ni också har haft en bra dag! :)
Puss&Kram


berusad?

det blev pannkakor till kvällsmat och nu är jag mätt och belåten och har slängt mig i soffan. Mamma hittade lite Cocillana i kylskåpet som fanns kvar sen förra gången jag hade hosta i 7 veckor och inte fick sova om nätterna. Så nu fick jag ta 10 ml, (i cocillana finns det lite morfin) så nu när jag har pannkakor i magen och tagit hostmedicinen känns det som jag har druckit 4 glas vin och hela kroppen är jättetung, det känns som jag är berusad helt enkelt, fast inte i huvudet;) Jag ska ta lite till innan jag går och lägger mig ikväll, så äntligen lär jag kunna sova natten igenom och förhoppningsvis vakna upp i morgon och känna mig bättre. För imorgon är det praktik! :D

Vi höörs. Puss&Kram


tisdag

Jag stannade hemma idag också för att vara på den säkra sidan, men i morgon blir det nog praktik igen. då blir det en kort dag slutar redan 12.15 :) riktigt skönt.
Jag saknar barnen på förskolan så det ska bli kul att få komma dit igen :)
Jag har spenderat hela dagen i sängen och kollat på vänner och käkat glass. Inatt har jag nog inte sovit en hel timme i sträck p.g.a. hostan. den är alltid som värst när jag ska sova. Typsikt!
Ända sen jag skrev inlägget igår om att jag ville klippa mig är jag supersugen på att klippa av en bit av håret och fräscha upp det ordentligt nu till sommaren, tror att det kan bli riktigt bra, speciellt sen när det blir lite solblekt under sommaren. Ska suga liiiite till på den karamellen (Snälla emelie, döda mig inte)

ska återgå till vänner i en timme till sen är det Top Model säsong 12 och senare ikväll är det mer bra på tv, Desperate Housewives och Cougar town :)


Jag och Josefin på tjejkvällen hemma hos hanna i lördags.
Men tanken med håret är att ha det typ såhär fast jag har samma längd som Conrad har på bilden några inlägg ner.
Aja, vi hörs sedan!
Puss&Kram


Lista

Jag satt och läste igenom mina kategorier lite och kom på att det är BRA tag sedan jag körde någon "lista", så det kan väl vara dags för det nu :)

Dagens vill ha: En dundersnygg klänning!
Dagens klädsel: Pappas träningsshorts, Linne och kofta
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: världens slarvigaste knut
Dagens händelse: inget, är sjuuk. Då händer det inte mycket ;)
Dagens låt: Lisa Ekdahl - du sålde våra hjärtan
Dagens planer: Har inte haft några
Dagens saknad: Växjö
Dagens dummaste: Att jag är sjuk
Dagens sjuka: Inget
Dagens drog: Avokado
Dagens roligaste: Vänner
Dagens favorit: Magnum glassen och Colan
Dagens köp: Glass och Cola
Dagens godis: Inget, har inte ätit godis på 2½ år nu :)
Dagens humör: Trött
Dagens ord: ?


ny frisyr?

Jag blev sjukt sugen på att klippa till en ny frisyr nu till sommaren.. Vet dock inte hur eller vad?
Jag är trött på mitt långa hår men jag vet om också att om jag klipper av det så finns risken att jag kommer ångra mig ganska mycket. men samtidigt så kan jag inte ha det såhär långt hela mitt liv..
Just nu skulle jag vilja ha denna frisyren, men eftersom jag har så lockigt hår måste jag platta det dagligen och det kommer jag inte orkar ;)


Jag är sugen på någon liknande frisyr som denna ovan..


Just nu ser det ut såhär, och jag börjar bli lite trött på det..
dock behåller jag såklart hårfärgen, det är frisyren jag är ute efter ;)
Jag ska fundera på detta lite.
Puss&Kram


Magnum.

nu har jag och mamma handlat glass. 4 stycken magnum Classic! :) det är nog en utav mina favoriter böand alla glassar som finns. Plus att glass är alltid extra gott när man är sjuk :) det råkade äveb slinka ner 2 st Cola burkar i korgen också. Muuums!
Nu ska jag ladda inför Top model.


Såhär snygg är jag när jag äter glass.. eller inte ;)
Puss&Kram


glass

Jag ligger fortfarande i sängen och kollar på vänner. Jag kan inte påstå att det varit något effektiv dag idag!
Jag har i alla fall hunnit skriva lite i min loggbok som jag glömde göra i förra veckan då jag började praktiken, så nu är det gjort i alla fall:)
Ska nog köra ner till ICA och handla hem lite glass till mig som jag kan äta, för någon praktik blir det nog inte i morgon heller, tyvärr! vill inte smitta barnen med min hosta.
Om en timme är det top model på trean så då ska jag slänga mig i soffan och titta på det och äta min glass :)

Neeh, får nog fixa den där glassen så jag har den hemma. Jag lär inte göra det annars ^^
Puss&Kram

Sjukling

Jag ligger hemma i sängen med halsont, hosta och en snorig näsa. Så jag fick ringa till praktiken vid 7 i morse och säga att jag var sjuk. Jag hoppas att det blir bättre tills i morgon så jag slipper ta igen fler dagar!
Vänner rullar på tvn och jag halvsover till och från. Sen är tanken att jag ska hinna plugga lite idag om det går. Jag får väl ta några huvudvärkstabletter och tänka bort sjukan för någon timme så jag kan göra undan lite :)

Vi hörs väl senare antar jag. Men nu ska jag sooova! :)
Hoppas ni har en bättre dag än mig.
Puss&Kram

soffläge


Jag vilar i soffan med mitt honungsvatten och top model medans pappa fixar mat i köket
Puss&Kram


helgen i sin helhet.

Det var en rolig valborg i växjö med massa trevliga människor, förfesten var nog mest lyckad och det var synd att utgången inte blev lika bra. Det var inget folk på sivans och för mycket folk på stallarna så jag gav upp vid halv 12 och gick hem och städade lägenheten som var ganska kladdig och smutsig efter förfesten ;)

jag och josefin bilade hem vid halv 11 tiden för det var såklart fotbollslördag igår. De grönvita herrarna tog emot Motala på hemmaplan i ett ganska växlande väder. De grönvita herrarna kämpade som aldrig förr och var så värda en vinst med ca 3-0 istället blev 1-0 i baken efter lite klödd i backlinjen som resulterade i straff. Jag har nog aldrig heller sett en sån sammanbiten, arg och besviken bror som igår. Och med all rätta!

Jag fortsatte hem till Osby för tjejkväll som även den blev ritkigt bra. Det blev massa mat och massa prat. Därefter åkte vi in till K-stad och tog en utgång på banken. Helgen har varit riktigt bra trots förkylning, halsont och förlust för killarna.


Bild från förra helgen då det blev vinst med 2-0 mot KAIF

Puss&Kram



RSS 2.0