Onsdag

idag är det Onsdag, och jag och mamma ska till kristianstad idag, fast än det är typ 100 grader ute =)
Men det kan nog bli bra, hoppas jag!
i stan måste jag hitta en bikini underdel, till Turkiet,. det är ca en månad kvar tills vi åker!
Jag älskar att åka utomlands, när man ska börja packa sina grejor, (och eftersom jag nu är 18, så får min väska väga 20 kilo också, tack! då kan jag få ner ännu mer skor!! Haha) och när man ska upp tidigt, våran inchekning är klockan 06.00 i Malmö, så upp tidigt, eller aldrig gå och lägga sig.
Och när man väl sitter på planet... Mmm. gillar allt med att resa, fast nu senaste tiden har jag blivit liiiite flygrädd, för att sist vi åkte hem från Turkiet för ngt år sedan, hamnade vi i åsk oväder, så vi fick sitta med bältena på, och vi flög i luftgropar och det åskade och blixtrade. Så jag hoppas att det inte blir så denna gången.

Nej nu ska jag gå och äta frukost!!
Och kolla på Sex And The City =)
Titti och jag
På lördag ska vi fira Hanna, då får jag träffa Titti igen <3

Tjing*

vilka är ni.?

det hade varit kul och se vilka det är som läser min blogg...
Så lämna gärna en kommentar, så jag får se vilka ni är =)

Tjing*

Värme... igen

Ännu varm och skön dag har utlovats, och tack gode gud för det!
Jag är nog minnsan en lite sol gud eller något ;)
Det finns inte mycket som slår en bra bok, i solen och bara försvinna! Otroligt skönt!

I eftermiddag/kväll, blir det kändisfotboll med en "kändisfest" efteråt om man kan kalla det så.
O Hör och häpna, detta sker rum i mini lilla Killeberg!! =)
Men detta kanske kan bli roligt vem vet:P

Micela kommer hit snart då blir det lite mer sol, och prat kan jag tänka mig:P Micela och jag
Kusiner??

Tjing*

Sex And The City

Efter många kvällar på raken så har jag kollat klart på OC säsong 4, och nästan alla mina boxar står i min hylla. (Nästan alla) :P
Eftersom min mamma fyllde år häromdagen, och hon är ett litet fan av Sex And The City, så fick hon hela samlingsboxen utav mig, min bror och min pappa, i födelsedagspresent.
Och just nu är den på mitt rum! Och jag är redan ett litet mini fan av denna serie, efter bara några avsnitt, jag lär ju bli ett större, känns det som iallfall.
Jag har nu många timmars av tv-tittande på kvällarna när jag inte kan sova.
Nu under sommarlovet, har det blivit väldigt mycket utav detta, har t.o.m. dragit igenom alla säsongerna av Desperate Housewives! =)

Men det som kommer att vara igång på min TV om kvällarna, är Sex and the City! i en lång tid framöver.

Tjing*
 

Värme

det är så varmt ute att man nästan smälter bort, men man ska inte klaga när värmen äntligen är här! =)
det enda jag har gjort dom senaste dagarna, så har jag legat i solen och glassat, och badat =) och lite körkortsteori på det.
Annars har det inte hänt så mycket, verkar som om jag ska till havet antingen måndag eller tisdag, med min granne som äntligen kommer hem från Italien =) och eftersom hon tog körkortet precis innan dom åkte ivg, så blir det inga problem med att kunna ta sig till havet =) ska bli mysigt =)

Nästa lördag ska vi till Skummeslöv igen, för då fyller hanna 18 =)

Kan väl tänka mig att jag ska umgås med Annie ikväll och mysa lite :)
jag och Annie
Annie och Jag

Tjing*

söndag

Idag är det visst söndag, igen:P och efter gårdagens intryck och bravader så är jag nu ganska sliten!
kommer att somna tidigt ikväll, kan också va så att jag och annie vi kanske ska på bio, stor chans att jag somnar i en biostol!!
gårdagen var hur bra som helst, tror att det är första gången någonsion som hela min släkt har varit hos mig på min födelsedag, och det uppskattades, det vill jag lova=)

så igår hämtade jag upp emelie och alva på stationen, sen gick vi hem efter det att jag visade henne lite utav mina lilla Osby! väl hemma pratade vi lite och Alva var uinte ens blyg, och inte Emelie heller för den delen! ;) haha!
Dom andra (d.v.s) släkten började trilla in mellan tre och fyra! och efter all present öppning, blev det mat, grillat med potatissallad, och pastasallad och en del frukt och annat gott =) under måltiden, fick jag njuta av min släkts underbara stämma till ja må hon leva:P Underbart :P

när alla nästan hade ätit upp, fick jag världens finaste tal av min pappa! =)  och med tårar i ögonen, tittade jag runt bland borden, och såg att jag var inte den enda som hade det =) med en skål, fortsatte allt prat!
Någon timme efter blev det efterrätt, Glass och varma hallon (klassiker) och Tårta!

Dagen var hur bra som helst, och jag vill gärna ha fler sådana här dagar i mitt liv!!

tårta
Min Tårta

Tjing*

sprutor

nu har jag och min mamma & pappa, varit och tagit spruta, för Hepatit A och B, så att det inte händer något mednas vi är utomlands, det visade sig också att jag och pappa ska ta sprutan en runda till, för annars hjälper dne inte. Mamma är redan färdig, nästa spruta ska jag iallafall ta i slutet av Augusti, sen åker vi i början av September. Jag får en skön skolstart iallafall!! =)
Jag längtar! skönt att få komma iväg, lämna allt. samla lite extra krafter! =)

Tjing*

fortfarande rastlös

vet inte varför jag fortfarande är rastlös,
p.g.a min rastlöshet igår kväll, resulterade det till att jag inte somnade förrens kvart i 4! och halv nio i morse kommer mamma in och väcker mig! Då är man lagom borta!
Vi skulle iallafall till IKEA, som sagt =) det blev en snabb runda där uppe, hem, fixa blomdekorationer till borden, handla hallon och ägg till tårtan..
Äggen skulle mamma ha eftersom hon skulle försöka sig på att göra en egen tårtbotten!! Resultatet blev en bränd tårtbotten, så hon fick göra om den! Och den  andra blev trasig! Haha, men den funkar, den smakar iallafall gott =)

Senare ikväll var det visst fotboll, alltid trevligt =)
det blir också fotboll den 24 Juli, i Ljungby.. det var visst någon träningsmatch!

Vet inte vad jag mer ska göra idag, det är nog det, ska i och för sig plocka iordning på rummet, bädeda sängen och allt sånt tråkigt, ska också se om jag kan läsa några kapitel i körkortsboken!! Den är verkligen helt sönder! vet inte hur jag har lyckats med det., sida efter sida trillar ut! och ibland 10! Haha, det hjälper inte att jag tejpar!

midsommar firande
Kan bjuda på en bild sen midsommar =)
Josefin och Jag


Tjing*

rastlös

jag är sjukt, sjukt, sjukt rastlös för tillfället, vettifasen vad det är med mig.. så har jag ingen msn som funkar heller:P hel konstigt. Fast nu kom jag på att jag har fått 3 filmer av mamma och pappa, som man kanske ska kolla på.?

Vet inte rikigt varför jag är rastlös, kanske kan ha något med att göra att det har varit full rulle i Fröken Lundins liv dom senaste 2 veckorna, med övernattningar hemma och borta, då blir man van vid att ha folk runt omrking sig, och då hittar man på saker, och nu sitter jag här i min ensamhet:P eftersom annie och Titti är i skummeslöv och Hanna och Josse ska till sandviken i morgon, då väntas det ännu en dag med rastlöshet.
Fast det kommer att hända liite saker i morgon iallafall, skulle visst till IKEA fick jag reda på från mamma idag, vi ska göra tårtbottnen till min tårta, som jag ska ha på lördag eftersom jag då fyller 18! =) och hela familjen ska ta sprutor, för det vankas ju utomlands om mindre än 2 månader! =)  okej då, så det kommer att häna lite saker i morgon det är ju skönt =)

Sen brukar jag aldrig kunna sova kvällen innan min födelsedag, och folk runt omrking mig tycker att jag är löjlig, men kan jag inte så kan jag inte, det har alltid varit så! :P
Men det är kul att fylla år! =)

Tjing*
jag o emelie
Kan berätta att Emelie, med sin lilla skrutt Alvisen ska komma till mig på min födelsedag =) <3

dålig uppdatering

okej, jag vet om att uppdateringen inte har varit den bästa, men (jag har en bra förklaring) inget internet! och ingen egen data, detta har nu blivit fixat, helt undebart! =) känns sköönt!
Fast jag får nog be min bror ladda ner msn, och andra små grejer till datorn, vågar inte göra detta eftersom jag har haft virus på den i ett halvår, så det bli nog säkrast om Rasmus gör det åt mig! =)

den senaste tiden, har jag flängt fram och tillbaka, hem och till skummeslöv, varit på madison, grillat med mina vänner och bara varit, riktigt skönt =)

har också pluggat teori till mitt körkort! =)
Tagit det lugnt helt enkelt, fast ändå inte ;)

Tjing*

RSS 2.0