Soffbord.

kass uppdatering, yes Indeed!
Jag somnade nog efter 5 i morse och var därför ganska död när mamma kom in och väckte mig vid halv 11 idag! :P Dock masade jag mig upp efter ett tag. Dagen spenderades på IKEA (ännu en gång) och nu är det minnsan sista gången jag åker dit på ett bra tag Frivilligt, ska jag dit igen kommer någon att få släpa mig dit! Jag brukar tycka om att gå runt på IKEA, men nu har jag gjort det 4 ggr på mindre än en månad och det är samma saker! men idag kändes det som att vi fick med oss allt, och listan är inte lika lång längre (jag ser ljuset på tunneln) dock har jag fortfarande ett soffbord, matbord och stolar till det kvar. Dock tror jag nog att jag kan ha hittat ett soffbord från ILVA.


Jag gillar det! Eftersom jag har en gråsvart soffa och svart matta måste jag ha ett vitt bord :) Och detta är sjukt snyggt! :D Får se, vill nog kolla på det Live först och främst, får väl ta mig ner till malmö någondag! :D

Tjing*


Kommentarer
Postat av: Sophie

Simpelt och snyggt :) Hur mycket kostade det?

2009-11-15 @ 22:10:24
URL: http://krystaldream.blogg.se/
Postat av: Tobias

Verkligen :D alltid så snygga kläder!

2009-11-16 @ 00:34:32
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Sophie

Sv: Ja, man köper ju inte soffbord varje dag! :) Så det kan man väl kosta på sig. Jag längtar tills jag flyttar hem till Sverige och får inreda min egen lägenhet!

2009-11-16 @ 01:13:49
URL: http://krystaldream.blogg.se/
Postat av: Tobias

Ja det blir man :D en bra dag här, själv då?

2009-11-16 @ 19:33:10
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0